Ms hastalığı olan ve bilgi verebilecek olan?

• Konu Sahibi Konu Sahibi SBDY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Her baş dönmesi ve el uyuşması MS hastalığı değil. Benim de aynı sepmtinlar vardı. Doktora gittim beyinde birkaç kılcal damar tıkanıklığı vardı. MS hastalığı için Mr ve omurilikten sıvı alınması lazım bildiğim kadarıyla. Doktor bana , bu ve buna benzer yöntemler uygulamadan sende MS hastalığı var diyemeyiz dedi. Seninki de şüphelenmis. Umarım güzel sonuçlar alırsın. Geçmiş olsun.
damar tıkanıklığı olduğu nasıl teşhis edildi mrdan anlaşılır mı acaba

geçmiş olsun hiç olumsuz düşünmeyin olumsuzu düşününce olmayan şikayetler bile varmış gibi hissediyor insan. daha ne mr çekilmiş ne bel sıvısı alınmış bu kadar kolay değil teşhis koymak. sakinleştirici ile geçmiş şikayetleriniz belki de sadece psikolojiktir durumlar. inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Evet ben de psikolojik diye düşünmeye başladım çünkü 2 gündür aşırı rahatım ve 0 belirti eski halime döndüm resmen

Merhaba arkadaşlar 😔 2-3 haftadır devam eden baş dönmesi ve el uyuşması şikayetiyle nörolojiye gittim. Ordaki doktorda elle muayene ile reflekslerime vs bakarak muayene yaptı. Belirtileriniz çok uyumlu büyük ihtimal MS hastasısiniz dedi . 11 Nisanda mr cekilcek ama çok korkuyorum. Sanki doktorun söylediğinin stresiyle belirtilerim de arttı gibi . Bu hastalığı yasayn bilgi verebilecek birileri var mıdır? Mr a kadar sizce ne yapmalıyım böyle bı hastalık varsa da 15 günde ilerler mi şimdiden teşekkürler
Öncelikle geçmiş olsun hiç stres yapmayın daha sonuç belli bile değil ama msse bile strese girmeyin, benim kız kardeşim daha 17 yaşında baş dönmesi ve el uyuşması şikayeti ile hastaneye gitti mr sonucu ms çıktı ilk duyduğumuzda dünyamız başımıza yıkıldı ama aslında öyle çok korkulacak bir hastalık olmadığını anladık zamanla, sadece hayatınızı daha düzenli yaşamanız daha sağlıklı yaşamanız stresten uzak durmanız hareketli olmanız felan gerekli, bu da zaten her insanın yapması gereken şeyler aslında. Öyle hemen ilerleyen bir hastalık da değil merak etme zaten ms çıkarsa bile hemen tedavi olup ilaca başlıyorsun o uyuşma baş dönmesi vs. Geçiyor

Merhaba hayırlı bayramlar :) babam mideden rahatsızlandı ve doktor bişey bulamayınca psikolojik olarak öyle hissediyorsundur diye babama sakinleştirici bitkisel bı ilaç verdi sonra merak edip 2 gün ben de içtim o içtiğim 2 gün ne baş dönmesi ne uyuşma ne halsizlik hiçbir belirtim kalmadı fazlasıyla da enerjiktim daha hala mr tarihi gelmedi acaba benimde psikolojik olabilir mi
Hayırlı bayramlar 💖İşte o yüzden diyorum canım pskolojik olduğunu düşünüyorum senin de Allah’ın izniyle çıkmaz bir şey doktorunu da acilen değişmeni tavsiye ederim böyle test yapmadan klinik bulguyla teşhis koyan da nebileyim dengeszilik yani en yakın zaman da çok iyi olmanız duasıyla

Hayırlı bayramlar 💖İşte o yüzden diyorum canım pskolojik olduğunu düşünüyorum senin de Allah’ın izniyle çıkmaz bir şey doktorunu da acilen değişmeni tavsiye ederim böyle test yapmadan klinik bulguyla teşhis koyan da nebileyim dengeszilik yani en yakın zaman da çok iyi olmanız duasıyla
Teşekkür ederim çok sağolun 😘😘😘

Back
X