E eminebv Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2013 124 4 118 34 Antalya 15 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eminebv #1 seson geldi kendim sera yapiyorum salca yapti el yapimi domates ve biber salca yapiyorum parayla almak istiyen mj atsin 5 kilosu 35 tlm
seson geldi kendim sera yapiyorum salca yapti el yapimi domates ve biber salca yapiyorum parayla almak istiyen mj atsin 5 kilosu 35 tlm
E esrayk Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2012 844 32 118 Antalya 18 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eminebv #2 eminebv .!.: seson geldi kendim sera yapiyorum salca yapti el yapimi domates ve biber salca yapiyorum parayla almak istiyen mj atsin 5 kilosu 35 tlm Genişletmek için tıkla... Slmlar canm bebegin varmis da benim elimde bikac parca bebek esyasi war ama kiz icin 9aylik falan tayt falan.bebegin kiz mi kac aylik verebilirim yani
eminebv .!.: seson geldi kendim sera yapiyorum salca yapti el yapimi domates ve biber salca yapiyorum parayla almak istiyen mj atsin 5 kilosu 35 tlm Genişletmek için tıkla... Slmlar canm bebegin varmis da benim elimde bikac parca bebek esyasi war ama kiz icin 9aylik falan tayt falan.bebegin kiz mi kac aylik verebilirim yani
E eminebv Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2013 124 4 118 34 Antalya 18 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi eminebv #3 evet var kizim la oglum daha kizim kucuk 3 aylik ama 1ay erken dogdu allah razi olsun abla serada topladigim domatesten salca yapip satmaya calisiyom
evet var kizim la oglum daha kizim kucuk 3 aylik ama 1ay erken dogdu allah razi olsun abla serada topladigim domatesten salca yapip satmaya calisiyom