bir tarih ayarlanmıs ama kıme uygun kime uygun deil konusulmamıs bıle.topıgı benım acmıs olmama ragmen benım bıle haberım yok nedense..
bari ekleyın benıde
hanımlarrr heneyse sen ben konusu olmasın ne olucakkı farklı bi topıc nıye açılsın canım evettt haydı berkesel bır liste yap bakalım 1.bennn
slm kızlar ben yasemin bende gelmek isterim buluşmanıza.
bir tarih ayarlanmıs ama kıme uygun kime uygun deil konusulmamıs bıle.topıgı benım acmıs olmama ragmen benım bıle haberım yok nedense..
bari ekleyın benıde
hanımlarrr heneyse sen ben konusu olmasın ne olucakkı farklı bi topıc nıye açılsın canım evettt haydı berkesel bır liste yap bakalım 1.bennn
iyide canım eğer topic açtıysan kontrol et sık sık da bizde hevesi kursağında kalmış gibi olmayalım değilmi ama. Ayrıca 6 yıllık üyeyim, daha önce kimse sen açtın ben açtım diye birşey demedi. bende kendi adıma bir teklifte bulundum, uyar uymaz konuşulur ve karar verilir dedim, sadece bir adı olsun diye....Neden bu kadar tepki gösterdin hiç anlamadım açıkcası. benneyaptımki
ya iyide cnm ben sorun etmedım ki etmemde böle şeyleri.yine dıyorum buluşma amaçlı deıldı açma amacım sadece meraktan dıyeyım bu kadar kısı olcagınıda tahmin etmiyordum cok da sevındım ama. buluşma yapalım dedıler bende olur dedım..
beni farklı anlamayın kızmadımda.
arkadsaşlar bende çengelköy rasathane yolundayım. 10 aylık bir kızım var ve hiç arkadaşım yok tanışalım kaynaşalım nolurrrrr
çengelköylü ne kadar arkadaşlar var maaşallah ALLAH artırsın opuyorumnanaktan
kızlar bende ümraniye Yeşil vadi konaklarında oturuorum.meydanda benim karşımda kalıyor .
Sizin toplandığınızı bile izleyebilirim yani zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?