mraniye_skdar_engelky

slm kızlar...üsküdar/bağlarbaşı sayılır...aslında barbaros mah....bilen bilir...33 yaşında 11 aylık erkek annesiyim...bu cumartesi bazı şubat anneleriyle buluştuk..sizlerle de tanışmak isterim...hatta beylerbeyinde oturuyor bu annelerden biri...o da katılır bu buluşmaya..yalnız bir içerik belirlediniz mi? dışarda mı evde mi? çocuklu mu çocuksuz mu? hafta arası hafta sonu? ben şunu söyliyeyim kendi adıma eğer dışarda görüşme yapılacaksa alışveriş merkezi gibi yerlerde domuz gribi nedeniyle bebeğimi getiremem..dolayısıla bende gelemem...ev toplantısı olacaksa ev sahibi bebekli anneleri kabul edecekmi? çok bebek olursa yedirmesi, içirmesi, uyutması sorun olbilir...tarih ve içeriği bildirirseniz ona göre kendimi ayarlamaya çalışırım..bu arada 9 ocak ta şubat annelerinin 2. toplantısı olacak..inşallah başka bir tarih belirlersiniz....

selam bende yazayım bari dedim bende dudulluya yakın çayırönünde oturuyorum. evliyim 4 gün sonra 31 olacam(kocadımmı ne).anaokuluna giden bir oğlum var.

Komşularr selam valla amma yakınmışız hepiniz hoşgeldiniz bu arada

heyo heyo cengelkoye geldım dun evet hanımlar nerde bulusyoruzzzz ee cevap verınn hadın bakım bı kacgun burdayım buarada mesa evlerıne yakınım demıs bı arkadas tam neresınde ya burnumun dıbındesın bende kulelı askerıye lısesının arkasındayım eeeeeee:)))))))))))))))

karbeyaz çok yakınız atakentteyiz kapıcının bitli kızı senin kız büyük benim oğlumdan ama kızlara bayılıyor oğlum

aa geçen hafta sonu ben ordan geçmiştim lülülülülülü

Canım komşucuklarım yeni yıl sizlere bereket,huzur,sağlık,mutluluk getirsin ınşaallah.Nice güzel yıllara.Birkeç gün çok yoğunum eşim izinli,misafirler falan olacak artık kendinize iyi bakın

bana yakın olan komşularım nasılsınız bakalım :) komşu sayımız baya artmış durum da artık bir gün ayarlayalım ne dersiniz kaydirigubbakcemile3

ee hanımlar havalar ıyıce soğumadan buluşalımmı...

capıtol nasıl...
yada ümraniye carrefuar

merhaba bayanlar ben de geldim ben içerenköydeyim. buraya yeni taşındım sayılır. en azından ümraniyeye ulaşımı bilmiyorum. zor mu eğer ardayla gelmem zor olmayacaksa ben de katılmak istiyorum. bilgi verecek olan olursa memnun olurum

Kızlar yazıyoruz yazıyoruz bir sonuç yok.
Bende Ümraniye meydan diyorum.
Açık ve kapalı yeri var diye orayı düşündüm.
15 ocak cuma saat 13:00
Bana capitol de, ümraniye carrefourda uygundur, ama oralarda kısa molalar için dışarı çıkmak daha fazla sorun oluyor. Meydanda ole, starbucks yada gloria jeansın açık yerleri var ve ısıtma da koyuyorlar.
Ben sadece bir öneride bulundum, sizerde bişeyler yazında biran önce buluşalım, ben çok sıkılıyorum evde.

iyi akşamlar arkadaşlar,ben aslen istanbul anadolu hisarlıyım,kökenden yani ama maltepede ikamet ediyorum size güzel bir haber yaza ya çengelköy ya çamlıca yada nato yolu taraflarına taşınacağız eşim çamlıcada çalışıyor ve uzak kalıyor burası ve hepinizde sanki hemşerilerim gibi geldiniz 33yaşında 3çocuk annesiyim bende katılmak isterim inşallah sevgive muhabetle kalın................

merhaba canım.
Bekliyoruz seni yaza.
Eğer arabanız varsa bizim bu taraflarda (a.dudullu, çekmeköy) çamlıcaya çok kolay ulaşım oluyor, otabandan maksimum 10 dk. da çamlıcaya gidiyorsunuz, aklınızda olsun. 3 çocuk annesi biri olarak bu tarafaları sana daha çok öneririm çünkü çok güzel siteler var, çocuklar çok rahat oluyor. Hoşgeldin...

1 haftadır yoktum hıc bakamadım sayfalar baya atlamış cok sevındım:) yenı gelenler hosgeldınız.
evet ayarlayalım hepımıze müsait olan bir günde uygun bir yerde buluşalım...
hadın kızlar kesın gelecek olanlar haberleşelım

valla kızlar bencede capıtol yada carrefourdan zıyade meydan daha uygun olur acık kapalı mekanlarının olmasından dolayı tabi yinede cogunluk ne derse uyarım ben :):)

inşallah canım ,hayırlısı olsun çocukların okulu için yazı beklemek zorundayım aslında bu sene gelicektik orta sonda 1kızım var son senesi hiç istemedi vazgeçtik bende sizlerle tanıştığama mutlu oldum görüşmek üzere Hoşbulduk........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…