karbeyaz çok yakınız atakentteyiz kapıcının bitli kızı senin kız büyük benim oğlumdan ama kızlara bayılıyor oğlum
heyo heyo cengelkoye geldım dun evet hanımlar nerde bulusyoruzzzz ee cevap verınn hadın bakım bı kacgun burdayım buarada mesa evlerıne yakınım demıs bı arkadas tam neresınde ya burnumun dıbındesın bende kulelı askerıye lısesının arkasındayım eeeeeee:)))))))))))))))
ee hanımlar havalar ıyıce soğumadan buluşalımmı...
capıtol nasıl...
yada ümraniye carrefuar
iyi akşamlar arkadaşlar,ben aslen istanbul anadolu hisarlıyım,kökenden yani ama maltepede ikamet ediyorum size güzel bir haber yaza ya çengelköy ya çamlıca yada nato yolu taraflarına taşınacağız eşim çamlıcada çalışıyor ve uzak kalıyor burası ve hepinizde sanki hemşerilerim gibi geldiniz 33yaşında 3çocuk annesiyim bende katılmak isterim inşallah sevgive muhabetle kalın................
inşallah canım ,hayırlısı olsun çocukların okulu için yazı beklemek zorundayım aslında bu sene gelicektik orta sonda 1kızım var son senesi hiç istemedi vazgeçtik bende sizlerle tanıştığama mutlu oldum görüşmek üzere Hoşbulduk........merhaba canım.
Bekliyoruz seni yaza.
Eğer arabanız varsa bizim bu taraflarda (a.dudullu, çekmeköy) çamlıcaya çok kolay ulaşım oluyor, otabandan maksimum 10 dk. da çamlıcaya gidiyorsunuz, aklınızda olsun. 3 çocuk annesi biri olarak bu tarafaları sana daha çok öneririm çünkü çok güzel siteler var, çocuklar çok rahat oluyor. Hoşgeldin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?