mraniye_skdar_engelky

şeyma her zaman hazırdır buluşmalara kaydirigubbakcemile3 ee bende gelirim inş toplaşırız ne den olmasın dimi yanii kaydirigubbakcemile3

ben atekentte yakınım istikllele gelmeden namık kemal mah.4 yoldayım.bende 22 yaşındayım hemde 2 çocuğumum var demkkı erken değilmiş saana..

valla canım benım herkes erken olmadıgnı düşünüo bi benım erken oldugunu düşünen... var bu işte bi gariplik.. :sm_cool:

canım sağol..

ben atekentte yakınım istikllele gelmeden namık kemal mah.4 yoldayım.bende 22 yaşındayım hemde 2 çocuğumum var demkkı erken değilmiş saana..

orada benim annem oturuyor çok yakınım 10 dk mesafe yunus emre cad annem..

bigün ayarlayıp buluşalım bencede..
yunusemre benim çok yakınımda.kaydirigubbakcemile4

Selam kızlar ne kadar yakınız yaa bende Üsküdar Kirazlıtepe deyim 12 aylık bir kızım var.Ne güzelll yakınımda da arkadaşlar varmış.Kendi annemler Anadoluhisarında ben buraya gelin geldim.4,5 yıllık evliyim.Ayrıca güzeltepe yide bilirim abim 7 yıl orada oturdu çok sevdiğim arkadaşlarımda var orada

Selam kızlar ne kadar yakınız yaa bende Üsküdar Kirazlıtepe deyim 12 aylık bir kızım var.Ne güzelll yakınımda da arkadaşlar varmış.Kendi annemler Anadoluhisarında ben buraya gelin geldim.4,5 yıllık evliyim.Ayrıca güzeltepe yide bilirim abim 7 yıl orada oturdu çok sevdiğim arkadaşlarımda var orada

aramıza hoş geldin a.s.

mrb kıslaar
bende çengelköydenim
rasathaneye gelmeden yeni yapılan mesa evlerinin hemen yanındayım
birbirine yakın ama birbirinden bihaber olan ne kadar çok kk üyesi var burda:))
herkese güsel akşamlar

mrb kıslaar
bende çengelköydenim
rasathaneye gelmeden yeni yapılan mesa evlerinin hemen yanındayım
birbirine yakın ama birbirinden bihaber olan ne kadar çok kk üyesi var burda:))
herkese güsel akşamlar

sositososito Süper Ya . . .Ne güzel çok yakınmşz birbirmize kaydirigubbakcemile2

Back