esım bana sabret sabret diyo ama artık ben sabredemıyorum sıkıldım valla. kıracılıktın bıde evımızın catısı yok 2 katlı bızde ıkıncı kattayız butun sular evde suan bı gör tum duvarlar sımsıyah ev almadan baska eve kıraya cıkmakta ıstemıyorum.1 sene daha sabret dıyo ıns. ıslerımız tutarsa yaparız artık bişiler dıyo bende diyorum nerdeeeee ben o gunlerı görebılecekmıyım
ınşallah canım umarım herşey gönlünce olur.Tahmin edebiliyorum.Bende giriş kattayım benim evin duvarları da aynı seninki gibi,sağolsun arka odalarda rutubette oluyor bazen.Kız sürekli hasta valla astım olmasından çok korkuyorum o yüzden kendi odamızı ona verdik,eşimin ailesi evin etrafını yaptırtmıyor bakalım galiba iyi bir çekişmemiz var yaza.Oooo anlatsam saatleri alır inşallah yüz yüze konuşuruz
inş. cnm benim ya o günler gelirse.hatta akşam eşimle görüşüyoruz ne oldu arkadasınla konusmuyormusun artık dedi yoo konusuyoruz dedım sen evde yoksunya ondan denk gelmiyosun dedim. diyo görüşmicekmisinz dedim eşi izin versin bi helede görüşcez inş.:)
Canım inşallah yaaa.Valla aslında eşim çok iyi bir insandır,eşin ilede iyi anlaşır gibi geliyor.Şimdi bana diyorlar ki çevrende arkadaşın var internetten arkadaş da neyin nesi.Ama ben ilk kez birine sanki daha önce tanıyormuşcasına sıcaklık hissettim.Ya internetten aşk mı yaşanır derdim ama arkadaşlık yaşanıyormuş bak.Sanki uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımla internetten yazışıyorum gibi
Görümcem ev alacak bu ara kayınvalidem pek sevinçli,ama biz çürüyoruz kimsenin umurunda değil.Mis gibi torun vermişim şart mı ki sağlıklı bir ortamda yaşasın,kimse takmıyor valla.Ama Allah görüyor yavrumun,benim,eşimin hakkını yiyen herkesi Rabbime havale ediyorum
bende öle hıssediyorum cnm sana karsı. inş. anlasırlar benım esım cok uyumludur benden daha uyumludur düşün ben ona göre sogukturum baya:) biz bu gıdışle zaten heralde kocalarımızla birlikte tanıscaz. valla senı cok özluyorum ben bu kadar fazla netten bır arkadasımla konusmamısımdır bile :)