mraniye_skdar_engelky

arkadaşlar kadınlar günümüz kutlu olsunn.

cnm acıksın nasılsın bakalım...

Canımmmmm iyiyim sen?

bende iiyim canım saol. berkeyle oturuyoruz işte:) uyumadı daha kereta:)

Bak sen şu yaramaza.Kızım şuna enerji verici şeyleri az yedir bak sonra uyku tutmuyor keratayı.Çookkk şükür bizim cimcime bayıldı erkenden.

ya bişi yemesede böle bi çocuk akşam saat 10 dan sonra canlanıverıyor::) ohh ne güzel kafanı dinliyorsun sen

Sorma biraz emlaklara bakındım,biraz face,şimdi de bir bakayım buraya dedim aaa oda ne sen açıksın.

emlaklarla ne yapıyorsun cnm ya bende bazen sıkılınca gezıyorum gercı öle avutuyorum kendimi:)

bende tam geldım dırek buraya gırdım kk da hıc bakmadan baktım sen acıksın hemen yazayım dedım:)

Canımsın bir tanem.
Ya sorma bakınayım dedim belki uygun arsa falan varsa işe yarar diye.Olacağı yokya işte seninki gibi avuntu işte benimkisi

Bayağıdır yoktun,görüşmeyeli nasılsın?Eşinin sponsor işi oldu inşallah

esım bana sabret sabret diyo ama artık ben sabredemıyorum sıkıldım valla. kıracılıktın bıde evımızın catısı yok 2 katlı bızde ıkıncı kattayız butun sular evde suan bı gör tum duvarlar sımsıyah ev almadan baska eve kıraya cıkmakta ıstemıyorum.1 sene daha sabret dıyo ıns. ıslerımız tutarsa yaparız artık bişiler dıyo bende diyorum nerdeeeee ben o gunlerı görebılecekmıyım

cnm bugunlere ıns hallolcak bakalım işte ya hayırlısı artık en gec nısana cıkarması lazım

ınşallah canım umarım herşey gönlünce olur.Tahmin edebiliyorum.Bende giriş kattayım benim evin duvarları da aynı seninki gibi,sağolsun arka odalarda rutubette oluyor bazen.Kız sürekli hasta valla astım olmasından çok korkuyorum o yüzden kendi odamızı ona verdik,eşimin ailesi evin etrafını yaptırtmıyor bakalım galiba iyi bir çekişmemiz var yaza.Oooo anlatsam saatleri alır inşallah yüz yüze konuşuruz

inş. cnm benim ya o günler gelirse.hatta akşam eşimle görüşüyoruz ne oldu arkadasınla konusmuyormusun artık dedi yoo konusuyoruz dedım sen evde yoksunya ondan denk gelmiyosun dedim. diyo görüşmicekmisinz dedim eşi izin versin bi helede görüşcez inş.:)

bizler neysede cocuklar için saglıksız bır ortam inş. allahım ıkımızede rutubetsız söle yayla gibi evler nasıp eder :)

Canım inşallah yaaa.Valla aslında eşim çok iyi bir insandır,eşin ilede iyi anlaşır gibi geliyor.Şimdi bana diyorlar ki çevrende arkadaşın var internetten arkadaş da neyin nesi.Ama ben ilk kez birine sanki daha önce tanıyormuşcasına sıcaklık hissettim.Ya internetten aşk mı yaşanır derdim ama arkadaşlık yaşanıyormuş bak.Sanki uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımla internetten yazışıyorum gibi

Aminnn inşallah canım yaaa

Görümcem ev alacak bu ara kayınvalidem pek sevinçli,ama biz çürüyoruz kimsenin umurunda değil.Mis gibi torun vermişim şart mı ki sağlıklı bir ortamda yaşasın,kimse takmıyor valla.Ama Allah görüyor yavrumun,benim,eşimin hakkını yiyen herkesi Rabbime havale ediyorum

bende öle hıssediyorum cnm sana karsı. inş. anlasırlar benım esım cok uyumludur benden daha uyumludur düşün ben ona göre sogukturum baya:) biz bu gıdışle zaten heralde kocalarımızla birlikte tanıscaz. valla senı cok özluyorum ben bu kadar fazla netten bır arkadasımla konusmamısımdır bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…