mraniye_skdar_engelky

:)))))) ay emme diyo o halde koptum cnm ya:) cnm bunlar normal seyler süreklı heran öle olmadıgımız için.doktorluk birşey deil yani.insanız o an gözumuz kımseyı görmuyor evet anlamadıgını bılıyoruz zaten yaptıgımız seyde isteyerek olmuyor cnm benim. o yüzden sorun etme

Bu arada siteyi erkekler bastı herhalde.Ben hakan eklede tanışalım diye msj geldi.

yuh yani:) bildirde banlansın cnm yaa anlamıyorum ne gecıyor ellerıne

Canım seninle sohbete doyamıyorum inanki herşeyi bir çırpıda paylaşmak istiyorum.Sağol yüreğime su serptin biraz.Bugün komşuma oturmaya gideceğim erken kalkmam gerek.Görüyorsun paso geziyorum :)) Ben kaçsam ayıp olmaz değil mi?Kendine iyi bak Allah'a emanet olun,iyi geceler öpüyorum kocaman

tmm cnm bende cıkcam zaten uykum geldı sende kıb öptum kendinize ıı bakın görüşmek üzre allah rahatlık versin cnm

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ümraniye çevresinde oturuyosunuz sanırım:)) ben yeni adıyla çekmeköyde oturuyorum sizlerle tanışmayı isterimm

Aliemin efendinin güzel annesi ne yapalım başka türlü konuşamıyoruz yada karşılaşamıyoruz.Berkesel ile burayı adres belledik valla.Sizlerde katılın sohbete yaaa.ıkimizde ancak akşam müsait oluyoruz,gündüz bakıp çıkıyoruz genelde.

Ferdici hoşgeldin canım aramıza

merhaba bende üsküdar merkezdeyim

Son düzenleme:
ddemir 10 ve gamzeli gamze kızlar ikinizde hoşgeldiniz.Güzel paylaşımlarda bulunuruz inşallah

cimcime eses hoşgeldin canım.Valla bizim kızlar daha yeni buluştular herhalde biraz ara verirler.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza..

merhabalar.ben şeyda ataşehirde oturuyorum.aranızda banada yer varmıııııı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…