mraniye_skdar_engelky

ya cnm şimdi biz senle hiç görüşme imkanımız olmıcakmı yaaaa

Ben inşallah ayarlamaya çalışacağım.Şu havalar biraz daha rahatlasın.ınşallah bende çok istiyorum valla.ılk defa sesini dahi duymadığım birini bu kadar çok görmek istiyorum yaaa

cnm aynen valla sen baskasın ya.cnm olmazsa bir gun esınle bırlıkte bize gelın evde daha ıı olur esın yalnız göndermıyo buna barı yok demesın ya belkı eşlerımızde ıı anlasır:)

Ne güzel olurdu valla.Yok kız siz bize gelin.Seni detaylı anlatmak istiyorum bir ara inşallah izin verir.Belki dediğin gibi onun da olduğu bir buluşma olabilir.Sonra senin eşin sorun çıkarırmış

yok cnm benim eşim sorun cıkarmaz ben anlatıyorum seni bizden yana sorun yoktur.inş cnm artık ıkna olurdu bızde kavusuruz ya elifle berkede oynarlar berke cok sever kendınden kucuklerı fatmanın kızınıda cok sevdı masallah oda cok tatlıydı

Benim kızı görse tontik tontik bayılırdı bence benim kızda Berkenin peşinde abisi abisi diye dolaşırdı.O da çok seviyor yaşının küçük olduğunu anladığı zaman.Ama byüklerden kaçıyor bende benim kızım erkeklerden azıcık kaçsın yaklaşmasın diye espri yapıyorum

:)oyy oyyy tabi pas vermesin hemen öle erkeklere uzak dursun:) cılve yapan cocuklara bayılıyorum ya.yanımda olsada azcım mıncıklıya mıncıklıya sevsem onu.benım kız cocuklarına karsı anlatılamıcak kadar yogun bır duygum var.berkeyı cok kız beklemıstık ama olmadı hayırlısı böyleymıs ama ben oglumuda cok sevıyorum ııkı berkem var dıyorum erkek cocuklar bıde anneye daha yakın oluyorlarya ondan

Ben evlenirken annem senin ilk çocuğun kız olacak demişti.Eşimin ailesi hep laf çakarlardı erkekçocuğunu çok seviyoruz biz gibi.Hamile iken hep erkek diye bizi resmen doldudular.Öyle ki dr kız dediğinde eşimle ikimiz tepkisiz kalmıştık anlamamıştık.Dr eşime takıldı erkek istiyordun herhalde diye halbuki öyle takılmışızki...Ama çookkk mutluyum bende.ıyiki kızım var,yaz gelsin etekler giydireceğim cimcimeme.Ayy senide iştahlandırmayayım.Banane seninde kızın olur inşallah hem Berke de büyüdü kardeş gerek.Şaka bir yana Allah hayırlısını versin yaaa

cnm hayırlı evlat olsunda kız erkek farketmıyor aslında.beni can evımden vuruyosun kız mını mını etekler gıydır saclarını ıkı yandan topla kısacoraplar kıvırta kıvırta yürüsun... ya kızlara hersey cok yakısıyor:) valla ben sımdılık dusunmuyorum kardes felan ıkısıyle bır basedemem heralde gercı allahın ne zaman verecegı bellı olmaz berkeyı bız hıc beklemedıgımız bır anda gelmıstı o yuzden allahtan gelene bısey dıyemıyorum cnm benım

Selvi hayat çok zor.Bazen ya kızıma doyamazsam diye aklımdan geçiriyorum.Eşime takılıyorum kızma cici anne istemem büyüsün evlensin öyle evlen diyorum.Adam da sinirden çıldırıyor.Sanki ben hep anneymişim gibi geliyor.Bir ünlü sanki hep anneymişim de çocuğum yanımda değilmiş gibi bir söz söylemişti.Anne olunca bu geçti içimden gerçekten anne olarak dünyaya gelmiş,bu şekilde büyümüşüz.Gerçi ben kardeşlerime çok baktım.Şimdi beni annemin yerine koyarlar bazen hoşuma gider yani.Kardeşlerin falan yok mu yanında hepsi memlekette mi.Bende ne güzel hep senin can damarına basıyor gibi kusura bakma canım ya

Haklısın hayırlısı tabiki.Ben hamileyken mini etekler giydireceğim altından bezi gözükecek derdim.Çok hoşuma gidiyor öyle yaa.Ama benim kız hep tombikti.Nazar değer diye giydiremedim.Kışın da üşüyor diye hep pantolon giydi.Ama yaza affetmem banane

cnm evet hayat cok zor ya hele annelık gercekten cok farklı bir duygu inş. cocuklarımızanne sevgısıyle sevkatıyle buyurler .hayatta hıcbır zaman ezık yasamasınlar. cnm benım 2 tane erkek kardesım var bırı memlekette evlı dıgerıde askerde cnm ikiside erkek.bende dıyorum keske kız kardesım olsaydı dertlerımı paylasabılecegım.cnm kusura bakmıyorum ya öle dusunme

affetme cnm kesınlıkle tombısımı ıns. o şekılde görurum. ona hersey yakısır annesi

Ay canım tek kızsın yani.Aaaa alındım bak beni kız kardeşin olarak görürsen ne mutlu bana.Denizde kum bende kardeş :))) Bizde 4 kız 3 erkek kardeşiz.Gerçekten kızkardeş farklı oluyor.Hep 3 çocuğum olsun.ıkiz kızlarım birde erkek olsun derdim.Annem hayııırrr 3 çok 2 yeter derdi.Ama anne kızım yalnız mı kalsın derdim.Bak kızım tek oldu birde bacısı olsa ne güzel olurdu

cnm allah gönlune göre versın cnm aslında kalabalık olması cok ii biliyormusun.hıc bır zaman kendını yalnız hıssetmezsın. ben berkenın kardessız kalmasını ıstemedıgım ıcın bır tane daha yaparım yoksa onu bile zor dusunuyorum yani.

Gerçekten kardeş şart.Eğer onu dünyada yalnız bırakırsak bencillik yapmış oluruz.Ama 2 karar bence.Yani sıkışsam kardeşlerim hemen yanımdalar.Ha bazen üzüyorlar o ayrı ama vazgeçilmezler tabiki.Her kavgamızda birbirimizi kardeşlikten reddeder 2 gün sonra can ciğer olurduk.Birbirimize kızınca sen,sen olsaydın da şunlar olmasaydı derdik ne komik dimi

Ha bu arada eşim hep dördüz istedi Allah'tan.Bazen diyorki 1.de olmadı ama 2.de olur belki.Ben şok oluyorum tabiki.Oyyy anam gibi de çoookk istemem yaaa

cnm bilmemmi bizde öleydik kedi köpek gibi didişirdik valla ama hemen unutulurdu o kavgalar.kavgada denmez aslında onlara ya. evlenınce bizim hiç kardeşlerimle tartısmamız bile olmadı uzak oldugğumuzdan dolayı heralde.ailem bir tarafa hersey bır tarafa...

:))))))) dorduzmu cnm sana kafayı yedirttirirler ya . tek tek olsun bosver cnm.sevmeye gelınce herkes seviyor ama bakmaya gelince nedense herkes kacıyor.sende istiyorsun ıns. olur yıne yaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…