mraniye_skdar_engelky

cnm sendemi açık bırakıp gittin:)

aberk hayırdır cnm acıksn ama yazmıyorsun bir durummu var

Canım yok yaaa.Girip baktım sen yoksun bende yazmadım naber canım bir tanem benim?

Bir durum var evet.Seni çok özledim arkadaşım

iyiym cnm ya ne olsun... sen nasılsın elifim nasıl..bende cok özledım o yuzden merak ettım cnm

Elif aynı ishal devam.Asker uğurlaması vardı oraya gittik 11 de geldik.Belki bilirsin yıldırım düğün salonundaydı.Bugün Elif'in odası boyandı şirin pembe yaptırdım.Oda takımımız beyaz bende biraz koyu pembe olsun takım daha güzel görünür dedim sence doğru mu yaptım,fena da olmadı aslında

cnm oraya kadar gelmışken bızede ugrasaydın bır adımlık yol.allah kavustursun güle güle gidip gelmeyi nasip etsın. cnmeminim güzel olmuştur evet koyu olsa beyazı daha meydana cıkarırdı ama olsun ya ölede guzeldır emınım. fıstıgım güzel günlerde,gecelerde kullansın inş..

Amin canım sağol zaten açık değil biraz koyu gibi oldu,daha koyusu da boğardı yani.Demek yakındın oraya ha.Eşimin amcasının oğlu gidiyor askere.Sen ne yapıyorsun bakalım Berkecik nasıl

iiyiim cnm bende napim evde oturuyoruz berkeyle bişi yaptıgımız yoktur.babamız bugun oglen geldı eve gece kayıt almıslardı uykusuzdu baya. akşama yemege uyandırdım yemegı yedı tekrar uyudu..o uyuyuncada hıc zamanda gecmıyor oglusumla kaynasamıyoruz sesımızden rahatsız olur diyede

Ya ne olacak senin bu eşinin işleri yaaa.Kasete kaptırdı kendini siz ohh kendi halinizde yaşayın.Kısmetse ne zaman çıkacak.Eşin başka bir işle uğraşmıyor mu?Yani mesleğini merak ettim.Yanlış anlama sadece kaset ile ilgileniyorsa nereden gelir sağlıyor kafama takıldı benim yaaabilmiyorumkismile

cnm o bızım içn çalışıyor işte kasette bakalım mart ta cıkacak inş. cnm studyo bizim esım bu zamana kadar baskasına kaset yapıyordu öle gecım saglıyorduk.studyo olmadan öncede restaurantlarda muzısyen olarak calısıyodu.bu işte allaha sukur cok guzel para var ama benım esım ii niyetlılıgı yuzunden kaybediyor. aslında esım saglık memuru biliyormusun ama 10 gun dayanabıldı. medıcanada anjıyo bölumundeydı.kendisi bu işi sectı bende engelleyemedım cok engel oldum ama dınlemedı beni. bu zamana kadar annem herseyıme karıstı benım hıcbır ıstedıgım olmadı dedı barı sen benim fıkırlerıme saygı duy dedi ve bende sustum

Eşin haklı zamanında bastırılınca duygular şimdilerde açığa çıkma ihtiyacı hissediyor.Ne güzel hem mesleği var hem stüdyosu:))) Ay çok güzel bacım yaaa.ıyi niyet adamın başına iş açar bazen ama Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Bana kızmadın değil mi merak ettim sadece.Ne bileyim kaset çıkartmak çok pahalı derler ne bileyim kasetle uğraşıyorsa nereden para kazanıyor gibi bana düşmeyen birşey aklıma geldi de.

yok canımın içi neden kızayım ya :) ya parasına göre aslında ucuzada cıkabılıyor ucuk fıyatlarada esımınkıde profosyenel olacak studyo kendımızın canlı sazların cogu esımın arkadaşları oldugu ıcın oradan yırtıyoruz.sponsor arıyoruz ıste yoksa cogu sey hazır bıraz maddıyat sıkısık bi kaç yerden haber beklıyoruz bakalım hayırlısı olsun herseyden önce.

Amin canım ınşallah bulursunuz.Sende vokal yaptın mı kız?Eee daha ne var ne yok.Geçen gün bir arkadaş giresuna gidecek demiştim ya.Kız gidememiş kızı hastanede yatıyor bronşit olmuş.Hasta bebekle gidemedi yani

inş. cnm . e cnm gıtmesın artık yani küçük bebegiyle ama bebegı ıcın üzüldüm gecmıs olsun hasta cocukla gitmeyi düşünmesi bile hata bence

cnm ben cıkıyorum berkeyi uyutayım benımde uykum geldi.iyi geceler cnm sana görüsürüz öptm seni ve elifi kendinize ii bakın cnm

Ya kız çatlak bacım yaa.ış bulursa bebeği kayınvalidesine bırakıp çalışacakmış,bu arada sağıp dolaba atacakmış o sütleri de 6 ayda içse 1 yaşına kadar emse yetermiş.Bizde 1,5 -2 yeşına kadar emse diye yırtınıyoruz.Ya ağzım açık kaldı haaa

Sende kendine ve Berkeme iyi bak.ıyi gecelerr canım

Berkesel nerdesin?Kızımın odası geldi,seninle paylaşayım dedim de canım

buralardayım cnm:) çok sevındım güle güle kullanın güzel günlerde canlarım.nasıl oldu emınım cok guzel olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…