mraniye_skdar_engelky

cok gzuel soru neresı nasıl tarıf edım rasathanede camı varya cadede okulun orda karsısında kuafor var oraya gıdıcem eleman arıyorlarmıs bakım anlasırsam saatlerıde uyarsa gırıcem :Saruboceq:

Türkan sedefin çaprazında kalıyo sanırım adıda cadde kuaför inş olur tabi hayırlıysa.

Beni de alın benide.Kaş alayım derken göz çıkartırım çok güzel hemde zemuszemus

aberk kızın nasıl oldu bu arada cnm

geln hep birlikte bir iş yerı acalım en iyisi:)

evet gozdecım sahıbının yazın ortagı vardı cıkmıs dıye bılıorum ınsallah olur parasında degılım ya parada vermesın razıyım degısıklık olur benım ıcın yazında zaten kursa balsıcam benım cınde bı el becerısı olur yınede var tecrubem 1 sene kuaforluk yaptım:) berkesel sacumu boyadum aynı arap karularına benzemusum ole dı goren :) sıyah kalemde cekınce

Sağol bir tanem iyi çok şükür.Bugün beni biraz üzdü moralimi bozdu cadı ama kıyamıyorum ki.Benim bu ara sorunum kayınvalidemler çok yüz veriyorlar kız beni takmıyor yaaa mafoldumben
Kız bana sadece emmeden emmeye geliyor

canlarım ben kaçar malum yarın iş var iyi geceler size tekrar görüşmek üzere.mirmirmirmir

bızde boyaya sana gelırız artık bacım :)

Güle güle gözde iyi geceler.

takma canım bosver

iyi geceler gözde her zaman beklerız:)

gelın canım yazın kursa baslım ınsallah kredı cekıcem acıcam bıyer aklımda yada ortak bırıne gırıcem ınsalah makyozluk kursuna baslıcam guzellık uzmanlıgı ııcnde :) tv arkası makyozlukde sıtıorumda ne olucam bılmıorum :)

:) yok cnm kesmez benımde bu ara ıhtıyacım var neyse ben 2 sene acayımda sen calıstırısın :)

adam elden gıtmeden herıf sanatcı olacak benı yenıden bastan yaratsanıza:)

Canım hayırlısı olsun ınşaallah.Kafaya koyduysan yolu yarılamışsın demektir.Allah kolaylık versin.Kıza da kayınvalide bakacak herhalde.

Berkesel takma diyorsun da hatun bize kızınca kendini bir savuruyor korkuyorum beli kırılacak diye.Bugün yarım saat kesintisiz ağladı.Sen beni aşağıya getirdin diye zilli daha 13,5 aylık haa

Neee sanatçı mı?Kızım işin zor o zaman.Hemen önünü kesmek lazım

aberk cnm cok fenale şimdikiler cok iyi anlıyorum seni allah hepimizin yardımcısı oldun bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…