MR Korkusu 🥶

yuhhh yasınızkac ya 3 falan mı ben de mr cektirdim hemde 2 kere oku duanı kapa gozunu tamam
Yani herkes her şeyden korkabilir hanımefendi yuhalayacak bir şey yok bunda.Yaşlada alakası yok böyle şeylerin.60 yaşındaki teyzem örümcekten korkuyor.Ayıp mı?Değil tabi bunda yuhalayacak bir şey yok korku sonuçta elimizde olan bir şey değil.

Zibilyon kez MR a girdim MRin bin tane cesidi var arkasi acik olana girerseniz zaten etrafi goruyorsunu kapaliysa eger ondada muzik isteyin kulaklikla veriyorlar.ben icerde ankaranin baglari dinlerken MR cekmistim eglenmeye bakin.Ata demirerin MR konusundaki gosterisini izleyin gulun fobi yapmayinnn

Arkadaşımı ikna ettim her türlü gireceğiz mecburen

Mr cihazı açıkken oksijen tüpünü odaya götürmesi istenen bir hasta yakını güçlü bir şekilde mr cihazına çarpmış tüpten çıkan yoğun oksiyeni de solumuş ve ölmüş. Durduk yere cihaz kimseyi yutmaz

Çok yakın zamanda 3 kere girdim ve son girdiğim 50 dakika sürdü ki aşırı korkak biriyim fakat anlatıldığı göründüğü kadar korkutucu değil sadece yüksek ses biraz rahatsız ediyor gozlerinizi kapatın bekleyin 15 20 dakika çabucak geçer

MR cihazı adamı mı yutmuş? Sonra geri tükürdüyse sorun yok, olur öyle şeyler.
Ya 5 yaşındaki çocuk musunuz Allah aşkına? Geçmişte gürültüyle ilgili bir travmanız varsa, bir şey diyemem de, yoksa ne alaka yani makineden korkmak filan?
Benim gürültüyle ilgili bir travmam var. Uzun süre yanımda kamyon geçse, o gürültüyle bile çıldırırdım ve travmamı atlatamadan, bitmeyen kulak çınlamam sebebiyle MR'a girmem gerekti. Bakınız ölmedim, delirmedim, hala aranızdayım. Size de bir şey olmaz. Geçmiş olsun.

MR cihazı adamı mı yutmuş
Neresine doğru yutmuş acaba? Geri çıkarmadıysa çok sorun olur.
Van gölü canavarına bile daha çok inanırım en azından yüzyıllardır gelen bir efsanesi var. Hayatımda duymadım bu kadar saçma sapan şeyler..

Doktora gidin anlatın durumunuzu size açık MR için rapor verir, açık çektirirsiniz. Benim çalıştığım hastanede çocuklara MR çekiliyordu. Böyle oyuncaklı falan oda yapılmıştı. Yani korkulacak bir şey yok.

Arkadaşımın o iki arkadaşı arayana kadar hiç korkmuyordum sadece bi süre hiç kıpırdamadan durmak zor geliyordu.Sıkıntı basar diye korkmuştum sadece.Abimin düğününde göz makyajım yapılırken dayanamamıştım yukarı bak aşağı bak kıpırdama vs

O sizi siz onu doldurmussunuz. Bazi yerlerde kulakliktan muzik dinletiyolar orda nasil bilemem tabi. Korkacak bisey yok. Gozunuzu kapatip sahilde oldugunuzu hayal edin.

Ayy bende o mr cihazi yuzynden panik atak gecirdim.Ondan sonra kapali alan korkularım başladı.Ben on dakikaya yakın durmustum.Boyle bana mezar gbi geliyor orasi nefes alamıyormuşum gibi.Ama tabi herkesin karakteri ayni deil belki siz girdiginizde buda neymis ki diyeceksiniz

Ben de çektirdim, ama kafa kısmım açıktı, bacaklarım da açıktaydı. Gerçi ben de çok sıkıldım, hareket edince ikinciye çekmişlerdi ama, benimkisi hiperaktiflik, hareketsiz duramama, bir de astım olduğu için nefesim daralmıştı. :)

Adami nasil yutmus ya bu ne sacmasalak bir sey
Cihazin bi ucu bucagi var nihayetinde alttan tunelle devam etmiyor ki.
Canavar ev gibi canavar mr mi olur
Bende de bunun efsane bir korkusu vardi
Ama girdim girmek zorundaydim
Sonucta aci verici bir sey yok sadece yatip bekliyorsun
En son ki mr benim icin eglenceli bile gecmisti keske 1 gun kalsam da insanlardan uzakta bi kafa dinlesem demeye basladim
O seslerde sadece makinenin sesi
Hatta zihninizde cumlelere benzetince cok egleniyorsunuz
Pa ta tes ci falan diye dalga gecerdim
Hah simdi taramali geberin kopekler falan
Akliniza bunlari getirin ve goreceksiniz ki korkacak hic bir sey yok
Kapali alan fobim var benimde. O an darlandigimda ayak ucuma bakiyordum acik oldugu icin rahatliyordum.
Gecmis olsun inşaAllah tertemiz cikar sonuclar

Boyundan olanda aynı şekilde giriyor. Bel gibi bende öyle oldu yani komple.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…