- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Yani herkes her şeyden korkabilir hanımefendi yuhalayacak bir şey yok bunda.Yaşlada alakası yok böyle şeylerin.60 yaşındaki teyzem örümcekten korkuyor.Ayıp mı?Değil tabi bunda yuhalayacak bir şey yok korku sonuçta elimizde olan bir şey değil.yuhhh yasınızkac ya 3 falan mı ben de mr cektirdim hemde 2 kere oku duanı kapa gozunu tamam
Arkadaşımı ikna ettimZibilyon kez MR a girdim MRin bin tane cesidi var arkasi acik olana girerseniz zaten etrafi goruyorsunu kapaliysa eger ondada muzik isteyin kulaklikla veriyorlar.ben icerde ankaranin baglari dinlerken MR cekmistimeglenmeye bakin.Ata demirerin MR konusundaki gosterisini izleyin gulun fobi yapmayinnn
Mr cihazı açıkken oksijen tüpünü odaya götürmesi istenen bir hasta yakını güçlü bir şekilde mr cihazına çarpmış tüpten çıkan yoğun oksiyeni de solumuş ve ölmüş. Durduk yere cihaz kimseyi yutmazYani ona inanıp inanmamakta kararsız kaldım.Orda sıkışmış mı öyle bişeymiş hatta haberlerede çıkmış.Onu diyene kadar hiç sorun yoktu birbirimize karşı yani cesurları oynuyorduk amaaaan 5 dk.lık bişey be aynı motor sürer gibi kask takıp uzanıyosun sadece diye gaz veriyorduk
Arkadaşımın o iki arkadaşı arayana kadar hiç korkmuyordum sadece bi süre hiç kıpırdamadan durmak zor geliyordu.Sıkıntı basar diye korkmuştum sadece.Abimin düğününde göz makyajım yapılırken dayanamamıştım yukarı bak aşağı bak kıpırdama vsMR cihazı adamı mı yutmuş? Sonra geri tükürdüyse sorun yok, olur öyle şeyler.
Ya 5 yaşındaki çocuk musunuz Allah aşkına? Geçmişte gürültüyle ilgili bir travmanız varsa, bir şey diyemem de, yoksa ne alaka yani makineden korkmak filan?
Benim gürültüyle ilgili bir travmam var. Uzun süre yanımda kamyon geçse, o gürültüyle bile çıldırırdım ve travmamı atlatamadan, bitmeyen kulak çınlamam sebebiyle MR'a girmem gerekti. Bakınız ölmedim, delirmedim, hala aranızdayım. Size de bir şey olmaz. Geçmiş olsun.
Ben de çektirdim, ama kafa kısmım açıktı, bacaklarım da açıktaydı. Gerçi ben de çok sıkıldım, hareket edince ikinciye çekmişlerdi ama, benimkisi hiperaktiflik, hareketsiz duramama, bir de astım olduğu için nefesim daralmıştı. :)İyi günler çok sevgili hanımlar
Bundan 3 hafta önce bi akşam arkadaşımla beraber motosiklet kazası geçirmiştik.Ama fazla ciddi bir şey yoktu ikimizde sürüklendikten sonra kalkmıştık.Arkadaşın ehliyeti 600’lük motoru kapsamadığı için hastaneye filanda gidemedik haliyleZaten hastanelik bi durumumuz yok ki diye birbirimizi kandırdık.Yani biz öyle sanıyorduk..Onun belinde benimde boynumda o kazadan sonra geçmeyen ağrılar başlayınca ikimizde doktora gittik mecburen.Bana boyun ona da bel fıtığı olabilir dedi doktor.Mr istedi.Bugün onunki vardı yarında benimki var.Geçen yaz çektirmiştim o yüzden korkum yoktu.Ama arkadaş hiç çektirmediğinden gitmem demeye başladı.Mr cihazının sesini kulaklıkla dinledik alıştırma yaptık,korkusu geçti gibiydi ama bugün onun sırası geldi odaya gittiğinde bayılmış..Onu öyle görünce ister istemez bende titremeye başladım korkudan.Bi arkadaşı buna Hindistan’da bi adamı MR cihazı yutmuş adam ölmüş demiş.Biride morgtaki makinelerin seside aynı öyle ben girdimde demiş.Yani ister istemez etkilendik.Bende şu an çektirmeye korkuyorum.Yarın beraber gideceğiz önce sen gir kavgası yapıyoruz.Açık Mr cihazı bu hastanede yok.Çektirmesek ciddi sorun varsa ilerler diye korkuyoruz...Ne yapmalıyız sizce?
Boyundan olanda aynı şekilde giriyor. Bel gibi bende öyle oldu yani komple.En az 3 kez girdim sesler dışında bişey den korkmadım oda yani beklenmedik anda çıktığında içim hopluyor sadece yuttuğu yediği falan yok nefes te alabiliyor sunuz boyunda olan fazla girmez zaten belde olan girer içine tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?