- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Yani ona inanıp inanmamakta kararsız kaldım.Orda sıkışmış mı öyle bişeymiş hatta haberlerede çıkmış.Onu diyene kadar hiç sorun yoktu birbirimize karşı yani cesurları oynuyorduk amaaaan 5 dk.lık bişey be aynı motor sürer gibi kask takıp uzanıyosun sadece diye gaz veriyordukMr adami nasil yutmus :)
Hindistan’da bi adamı MR cihazı yutmuş adam ölmüş demiş.B
Ben hiç girmedim bilmiyorum ama o arkadaş dedesi mi ne ölünce girmiş ben dinlemek istemedim devamını etkileniyorum diye ama bir kere o kısım kazındı kafamaMorgta makine mi varmış
Çok sağolun inşallah3 kez girdim boyun bel fitigim için valla beni yutmadi makine hem de tam biterken boyun icin olanda bozuldu dediler beni çıkarttılar bir kac3 gün sonra tekrar edildu bu kadar buyutmeyin derim ama ihmal etmeyin ciddi bir durum yoktur insallah
Daha cihaza girmeden,makineyi görür görmez bayılmış direk o psikolojiye girdim sinirlerim bozulduarkadaşın inanacak başka şehir efsanesi mi bulamamış..
sen üstelik daha önce girmişsin tecrübe ettiğin bir şeyden arkadaşının gazıyla korkmak nedir yahu.
Bu hastanede yokmuş o cihazdan sorduktaKapalı alanda kalmak istemiyorsanız, tek sorun cihazın tipiyse açık Emar cihazları var onları araştırabilirsiniz.
Millet tuvalete girer gibi mr a giriyor daha yalanip yutulan duymadim. Korkmayin herseydenYani ona inanıp inanmamakta kararsız kaldım.Orda sıkışmış mı öyle bişeymiş hatta haberlerede çıkmış.Onu diyene kadar hiç sorun yoktu birbirimize karşı yani cesurları oynuyorduk amaaaan 5 dk.lık bişey be aynı motor sürer gibi kask takıp uzanıyosun sadece diye gaz veriyorduk
Daha cihaza girmeden,makineyi görür görmez bayılmış direk o psikolojiye girdim sinirlerim bozuldu
yuhhh yasınızkac ya 3 falan mı ben de mr cektirdim hemde 2 kere oku duanı kapa gozunu tamamİyi günler çok sevgili hanımlar
Bundan 3 hafta önce bi akşam arkadaşımla beraber motosiklet kazası geçirmiştik.Ama fazla ciddi bir şey yoktu ikimizde sürüklendikten sonra kalkmıştık.Arkadaşın ehliyeti 600’lük motoru kapsamadığı için hastaneye filanda gidemedik haliyleZaten hastanelik bi durumumuz yok ki diye birbirimizi kandırdık.Yani biz öyle sanıyorduk..Onun belinde benimde boynumda o kazadan sonra geçmeyen ağrılar başlayınca ikimizde doktora gittik mecburen.Bana boyun ona da bel fıtığı olabilir dedi doktor.Mr istedi.Bugün onunki vardı yarında benimki var.Geçen yaz çektirmiştim o yüzden korkum yoktu.Ama arkadaş hiç çektirmediğinden gitmem demeye başladı.Mr cihazının sesini kulaklıkla dinledik alıştırma yaptık,korkusu geçti gibiydi ama bugün onun sırası geldi odaya gittiğinde bayılmış..Onu öyle görünce ister istemez bende titremeye başladım korkudan.Bi arkadaşı buna Hindistan’da bi adamı MR cihazı yutmuş adam ölmüş demiş.Biride morgtaki makinelerin seside aynı öyle ben girdimde demiş.Yani ister istemez etkilendik.Bende şu an çektirmeye korkuyorum.Yarın beraber gideceğiz önce sen gir kavgası yapıyoruz.Açık Mr cihazı bu hastanede yok.Çektirmesek ciddi sorun varsa ilerler diye korkuyoruz...Ne yapmalıyız sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?