• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MR Korkusu 🥶

Panik atakli birisi olarak söylüyorum ben bu haldeyken kapalı olana girdim evet sesi kötü ama korkutucu değil düşünüpte kurmayın kendinizi korkacak bisey yok ben de dişlerime köprü yapilmasi gerek bende ondan korkuyorum ama ben ağrimasindan sizlamasindan korkuyorum pişman olursam diye birde

Rahatsızlığım sebebiyle yılda en az 4 5 kez MR çektiriyorum ne yazık ki. Hepsi de beyin olduğu için tamamım giriyor cihaza 😝
Can sıkıcı evet ama kapatın gözlerinizi, daralıp sıkıştığınızı falan düşünmeyin hiç, ben birkaç kez öyle oldum, kendime zorlaştırdım. Beyinde bitiyor birçok olayda olduğu gibi, o sesleri bir şarkının ritmi olarka düşünmüşlüğüm bile var.
Korkmak gayet normal, korkunuzu da ütopikleştirmeyin. Her yıl en az 2 3 tanesinde önümdeki kişi ya fenalaşıyor ya bayılıyor cihazı görünce 😝

Yapmayin Allah aşkina MR korkulacak bisey degil, ses icin kulaklik veriyorlar zaten.
Morg daki makineler demissiniz günde 3 defa morga indigim oluyor bazen, hic makina görmedim.Arkadasiniz acaba hangi makinalardan bahsediyor cok merak ettim.

Kulaklık her yerde vermiyorlar eczaneden plastik banyo için kulak tıkacı alın bulunsun 10 dakikalık birşey takmayın kafaniza

Ben de imkanım olsa her gün mr çektiririm. Vücudum sağlam mı değil mi diye öğrenmek rahatlatıyor çünkü. Çokça mr çekindim. Sadece gürültülü o kadar. Kapayın gözünüzü hayal kurun ya da uyuyun.

Bi sefer mr a girecektim giremedim çünkü şişkoydum sığamadım belki de yutacaktı bu bi işaret olabilir mi :70:

Defalarca girdim mr cihazına hiç sorun yaşamadım.
Boşverin saçma sapan konuşan insanları...
Eğer çok gergin olursanız cesaret iğnesi yaptırın kendinize.

İyi günler çok sevgili hanımlar :KK52:
Bundan 3 hafta önce bi akşam arkadaşımla beraber motosiklet kazası geçirmiştik.Ama fazla ciddi bir şey yoktu ikimizde sürüklendikten sonra kalkmıştık.Arkadaşın ehliyeti 600’lük motoru kapsamadığı için hastaneye filanda gidemedik haliyle :olamaz: Zaten hastanelik bi durumumuz yok ki diye birbirimizi kandırdık.Yani biz öyle sanıyorduk..Onun belinde benimde boynumda o kazadan sonra geçmeyen ağrılar başlayınca ikimizde doktora gittik mecburen.Bana boyun ona da bel fıtığı olabilir dedi doktor.Mr istedi.Bugün onunki vardı yarında benimki var.Geçen yaz çektirmiştim o yüzden korkum yoktu.Ama arkadaş hiç çektirmediğinden gitmem demeye başladı.Mr cihazının sesini kulaklıkla dinledik alıştırma yaptık,korkusu geçti gibiydi ama bugün onun sırası geldi odaya gittiğinde bayılmış..Onu öyle görünce ister istemez bende titremeye başladım korkudan.Bi arkadaşı buna Hindistan’da bi adamı MR cihazı yutmuş adam ölmüş demiş.Biride morgtaki makinelerin seside aynı öyle ben girdimde demiş.Yani ister istemez etkilendik.Bende şu an çektirmeye korkuyorum.Yarın beraber gideceğiz önce sen gir kavgası yapıyoruz.Açık Mr cihazı bu hastanede yok.Çektirmesek ciddi sorun varsa ilerler diye korkuyoruz...Ne yapmalıyız sizce?:KK17:
Ne cihazı insan yutmaz :D

gixxer_600 gixxer_600 motorsiklete binmeye korkmuyorsun :) ( hız sever misin bilemicim) kaza geçiriyorsun onuda atlatıyorsun. Mr dan mı korkuyorsun? O yattığın yerde kıpırdamazsan sıkışmazsın. Ben genelde çektirirken düşüncelere dalıyorum bi bakıyorum geçmiş zaman :)

Bende girdim geçen ay.
Bi ara elime verilen butona basacaktım.
İçim daraldı falan.
Sonra beynime rahatlamak için sinyaller gönderdim.
Gözlerimi hiç açmadım tabi.
Sonra bitti.
Çıkıncada aman amma büyütmüşüm dedim:)

Yazıldı mı bilmiyorum ama Ata Demirerin Tek Kişilik Dev Kadro gösterisinin ikincisini izleyin. Orada vardı MRla ilgili bir kısım.

MR çektirdiğimde maalesef makinenin içindeyken yerli yersiz aklıma geldi gülmemek için kendimi zor tuttuğumdan ne sesi duydum ne zamanın nasıl geçtiğini anladım 😂😂

Gur gur gur gur vil vil vil vil cal cal cal cal dül dül dül dül 😂😂😂

Açık mr ı olan bir hastaneye gidin veya anestezili mr çekilin. Böyle ütopik şeylere de inanmayın. Eğer adam mr sırasında öldüyse muhtemelen fenalaşıp kalp krizi falan geçirmiş olabilir. Yoksa yamyam mı bu makine de insan yutsun. Morgda da makine falan yok. Sessiz bir ortam bir de buz gibi, naaşlar kokmasın diye. Ay beni benden aldı bu konu bu saatte denk gelince..

Bundan 3 hafta önce bi akşam arkadaşımla beraber motosiklet kazası geçirmiştik.Ama fazla ciddi bir şey yoktu ikimizde sürüklendikten sonra kalkmıştık.Arkadaşın ehliyeti 600’lük motoru kapsamadığı için hastaneye filanda gidemedik haliyle :olamaz: Zaten hastanelik bi durumumuz yok ki diye birbirimizi kandırdık.Yani biz öyle sanıyorduk..Onun belinde benimde boynumda o kazadan sonra geçmeyen ağrılar başlayınca ikimizde doktora gittik mecburen.Bana boyun ona da bel fıtığı olabilir dedi doktor.Mr istedi.Bugün onunki vardı yarında benimki var.Geçen yaz çektirmiştim o yüzden korkum yoktu.Ama arkadaş hiç çektirmediğinden gitmem demeye başladı.Mr cihazının sesini kulaklıkla dinledik alıştırma yaptık,korkusu geçti gibiydi ama bugün onun sırası geldi odaya gittiğinde bayılmış..Onu öyle görünce ister istemez bende titremeye başladım korkudan.Bi arkadaşı buna Hindistan’da bi adamı MR cihazı yutmuş adam ölmüş demiş.Biride morgtaki makinelerin seside aynı öyle ben girdimde demiş.Yani ister istemez etkilendik.Bende şu an çektirmeye korkuyorum.Yarın beraber gideceğiz önce sen gir kavgası yapıyoruz.Açık Mr cihazı bu hastanede yok.Çektirmesek ciddi sorun varsa ilerler diye korkuyoruz...Ne yapmalıyız sizce?:KK17:
Icine gogsune kadar kurtajda makine sokuyorlar be mr falan biseymi yat ceksin cik ne diye yutsun boyunu direk ilerletmeden cekiyorlar gecen cektirdim bu falan korkulcak seyse sokagada cikmayin kiremit falan duser kafaniza

Panik atağı olanlara sakinleştirici mi veriyorlar acaba. Böyle bir seçenek varsa siz de isteyebilirsiniz.

Olayı yazınca çıkıyor, yutmaktan kastı kendine çekmiş elinde metal oksijen tüpü olduğundan güçlü mıknatıslar nedeniyle. Yutmak diyince nasıl yani paranormal birşey mi diye düşündüm ilk başta 😂😂😂

Sanki içinde kesip biçiyolar bişey mi batırıyolar yatıp biraz kafa dinleyip çıkacaksın yahu

Back