İyi günler çok sevgili hanımlar
Bundan 3 hafta önce bi akşam arkadaşımla beraber motosiklet kazası geçirmiştik.Ama fazla ciddi bir şey yoktu ikimizde sürüklendikten sonra kalkmıştık.Arkadaşın ehliyeti 600’lük motoru kapsamadığı için hastaneye filanda gidemedik haliyle
Zaten hastanelik bi durumumuz yok ki diye birbirimizi kandırdık.Yani biz öyle sanıyorduk..Onun belinde benimde boynumda o kazadan sonra geçmeyen ağrılar başlayınca ikimizde doktora gittik mecburen.Bana boyun ona da bel fıtığı olabilir dedi doktor.Mr istedi.Bugün onunki vardı yarında benimki var.Geçen yaz çektirmiştim o yüzden korkum yoktu.Ama arkadaş hiç çektirmediğinden gitmem demeye başladı.Mr cihazının sesini kulaklıkla dinledik alıştırma yaptık,korkusu geçti gibiydi ama bugün onun sırası geldi odaya gittiğinde bayılmış..Onu öyle görünce ister istemez bende titremeye başladım korkudan.Bi arkadaşı buna Hindistan’da bi adamı MR cihazı yutmuş adam ölmüş demiş.Biride morgtaki makinelerin seside aynı öyle ben girdimde demiş.Yani ister istemez etkilendik.Bende şu an çektirmeye korkuyorum.Yarın beraber gideceğiz önce sen gir kavgası yapıyoruz.Açık Mr cihazı bu hastanede yok.Çektirmesek ciddi sorun varsa ilerler diye korkuyoruz...Ne yapmalıyız sizce?