• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MR Korkusu 🥶

Motora binmekten korkmayıp mr dan korkmak

O altın elbiseli Adam Nasıl hayatını kaybetti biliyorsunuz motora biniyorsunuz

Mr da bir şey olmaz

İyi günler çok sevgili hanımlar :KK52:
Bundan 3 hafta önce bi akşam arkadaşımla beraber motosiklet kazası geçirmiştik.Ama fazla ciddi bir şey yoktu ikimizde sürüklendikten sonra kalkmıştık.Arkadaşın ehliyeti 600’lük motoru kapsamadığı için hastaneye filanda gidemedik haliyle :olamaz: Zaten hastanelik bi durumumuz yok ki diye birbirimizi kandırdık.Yani biz öyle sanıyorduk..Onun belinde benimde boynumda o kazadan sonra geçmeyen ağrılar başlayınca ikimizde doktora gittik mecburen.Bana boyun ona da bel fıtığı olabilir dedi doktor.Mr istedi.Bugün onunki vardı yarında benimki var.Geçen yaz çektirmiştim o yüzden korkum yoktu.Ama arkadaş hiç çektirmediğinden gitmem demeye başladı.Mr cihazının sesini kulaklıkla dinledik alıştırma yaptık,korkusu geçti gibiydi ama bugün onun sırası geldi odaya gittiğinde bayılmış..Onu öyle görünce ister istemez bende titremeye başladım korkudan.Bi arkadaşı buna Hindistan’da bi adamı MR cihazı yutmuş adam ölmüş demiş.Biride morgtaki makinelerin seside aynı öyle ben girdimde demiş.Yani ister istemez etkilendik.Bende şu an çektirmeye korkuyorum.Yarın beraber gideceğiz önce sen gir kavgası yapıyoruz.Açık Mr cihazı bu hastanede yok.Çektirmesek ciddi sorun varsa ilerler diye korkuyoruz...Ne yapmalıyız sizce?:KK17:
Öncelikle çok geçmiş olsun korkulan bişey yok benim bebeğim bile 3 yaşında bide ilaçlı mr girdi bir saate yakın uyttular öyle çekildi

Motora binmekten korkmayıp mr dan korkmak

O altın elbiseli Adam Nasıl hayatını kaybetti biliyorsunuz motora biniyorsunuz

Mr da bir şey olmaz
Morg olayını anlatmalarından sonra ben kötü oldum.Orda cenazeleri koydukları dolaptanda bu mr cihazının seslerine benzer sesler geliyormuş bunu anlatan arkadaş dedesi vefat ettiğinde girmiş kendi duymuş.Yani hastane görevlisine filan sormak geliyor içimden çok kafama takıldı.

Morg olayını anlatmalarından sonra ben kötü oldum.Orda cenazeleri koydukları dolaptanda bu mr cihazının seslerine benzer sesler geliyormuş bunu anlatan arkadaş dedesi vefat ettiğinde girmiş kendi duymuş.Yani hastane görevlisine filan sormak geliyor içimden çok kafama takıldı.

Morglardaki ses soğutma cihazlarından gelir ve mr sesiyle hiç bir benzerliği yok, işim dolayısıyla morg soğutma cihazlarını yüzlerce kez gördüm inanın hiç bir benzerlik yok, bir benzetme isterseniz klima sesine benziyor morgtaki sesler

Mr cekimine kurallara uymadan gitmemelisiniz cihazin adami yutma hikayesi uzerinde metal bulundugu icin yasadigi sıkıntıdan kaynaklaniyor kalp pili olanlar mr cektiremez hep sorulur
Evet korkutucu birsey ama bu sizin icin gerekli
Ve benim gibi gitgide zor cekimler gerekiyorsa bir oncekini arar hale geliyorsunuz
Bunun ilaclisi var
Ilac sirasinda damarin patlamasi yastigin yerlerin kan icinde kalmasi var
Hasta tembih ettigi icin soylemeden durumu toparlamalari var.
Sonra cihaz turleri var doktor benden tum ulkede 20 tane olan cihaz ile cekim istedi meme yapimi begenmedi olasi bir kanser icin elimizde veri olsun dedi buyuyen bir tumorum var ama iyi huylu oldugu umut ediliyor cekim ilacli olmali yasadigim sehirde yok bir yerde 4
Bin digerinde 6 bin otekinde 500 ama randevu yok uzak cekim sonrasi wcye gitme imkanim yok oburunde 2bin evime yakin ama hastahane cdleri kabul etmiyor inan ilacli mr icin yalvaracak konuma geldim :(
Korkma kurallara uy gozunu kapat ve cekim yaptir
Gozunu acarsan bunalirsin

mr cihazından korkmak hiç aklıma gelmemiştio_Ovalla arkadaşınızda ne acayip şeyler duymuş ben ilk defa böyle birşey duydum.geçen yaz çektirmiştim birde.

Mr cekimine kurallara uymadan gitmemelisiniz cihazin adami yutma hikayesi uzerinde metal bulundugu icin yasadigi sıkıntıdan kaynaklaniyor kalp pili olanlar mr cektiremez hep sorulur
Evet korkutucu birsey ama bu sizin icin gerekli
Ve benim gibi gitgide zor cekimler gerekiyorsa bir oncekini arar hale geliyorsunuz
Bunun ilaclisi var
Ilac sirasinda damarin patlamasi yastigin yerlerin kan icinde kalmasi var
Hasta tembih ettigi icin soylemeden durumu toparlamalari var.
Sonra cihaz turleri var doktor benden tum ulkede 20 tane olan cihaz ile cekim istedi meme yapimi begenmedi olasi bir kanser icin elimizde veri olsun dedi buyuyen bir tumorum var ama iyi huylu oldugu umut ediliyor cekim ilacli olmali yasadigim sehirde yok bir yerde 4
Bin digerinde 6 bin otekinde 500 ama randevu yok uzak cekim sonrasi wcye gitme imkanim yok oburunde 2bin evime yakin ama hastahane cdleri kabul etmiyor inan ilacli mr icin yalvaracak konuma geldim :KK43:
Korkma kurallara uy gozunu kapat ve cekim yaptir
Gozunu acarsan bunalirsin
Çok üzüldüm sizin adınıza.Allah yardımcınız olsun.Mecburen gireceğiz zaten.Bundan sonra da her denilene inanmayacağım kesinlikle.Belkide bizle dalga bile geçmişlerdir nasıl kandırdık diye

mr cihazından korkmak hiç aklıma gelmemiştio_Ovalla arkadaşınızda ne acayip şeyler duymuş ben ilk defa böyle birşey duydum.geçen yaz çektirmiştim birde.
O söylenilenlerin hepsi yalanmış zaten.İnsanlar kafayı yemiş neler uyduruyorlar ya.Onlara inandığımız için bizde yemişiz yani

Çok üzüldüm sizin adınıza.Allah yardımcınız olsun.Mecburen gireceğiz zaten.Bundan sonra da her denilene inanmayacağım kesinlikle.Belkide bizle dalga bile geçmişlerdir nasıl kandırdık diye

Yok yok uzulmeyin Allaha sukur onu odeyecek maddi gucum var hayatimda birsey eksilmez ama fikir olarak beni alternatif aramaya iletti.
Elbet bir formulle cektirecegim
Sizede gecmis olsun

Yok yok uzulmeyin Allaha sukur onu odeyecek maddi gucum var hayatimda birsey eksilmez ama fikir olarak beni alternatif aramaya iletti.
Elbet bir formulle cektirecegim
Sizede gecmis olsun

Morgtaki sesin benzerliği, makinenin adamı yutması filan... Yani ne desem bilemedim.Bence siz de inanmıyorsunuz da o tak tak tak tuk tuk tuk gıcık sesinden korkuyorsunuz sadece. Daha dogrusu kapali alan fobiniz yoksa sadece onyargi.
Son bir kac ayda beyin, sırt,el,omuz için ayrı ayrı yani 4 kez girdim mr.a. Evet bende nefret ediyorum ama korkmak nedir abartmayin.

İyi günler çok sevgili hanımlar :KK52:
Bundan 3 hafta önce bi akşam arkadaşımla beraber motosiklet kazası geçirmiştik.Ama fazla ciddi bir şey yoktu ikimizde sürüklendikten sonra kalkmıştık.Arkadaşın ehliyeti 600’lük motoru kapsamadığı için hastaneye filanda gidemedik haliyle :olamaz: Zaten hastanelik bi durumumuz yok ki diye birbirimizi kandırdık.Yani biz öyle sanıyorduk..Onun belinde benimde boynumda o kazadan sonra geçmeyen ağrılar başlayınca ikimizde doktora gittik mecburen.Bana boyun ona da bel fıtığı olabilir dedi doktor.Mr istedi.Bugün onunki vardı yarında benimki var.Geçen yaz çektirmiştim o yüzden korkum yoktu.Ama arkadaş hiç çektirmediğinden gitmem demeye başladı.Mr cihazının sesini kulaklıkla dinledik alıştırma yaptık,korkusu geçti gibiydi ama bugün onun sırası geldi odaya gittiğinde bayılmış..Onu öyle görünce ister istemez bende titremeye başladım korkudan.Bi arkadaşı buna Hindistan’da bi adamı MR cihazı yutmuş adam ölmüş demiş.Biride morgtaki makinelerin seside aynı öyle ben girdimde demiş.Yani ister istemez etkilendik.Bende şu an çektirmeye korkuyorum.Yarın beraber gideceğiz önce sen gir kavgası yapıyoruz.Açık Mr cihazı bu hastanede yok.Çektirmesek ciddi sorun varsa ilerler diye korkuyoruz...Ne yapmalıyız sizce?:KK17:
adsdasd kusura bakma da komik ya
ben girdim direk hiç sorgulamadan hiçbir şey olduğu filan yok dandandundun ses çıkarıyor sadece:D

Aslinda korkulacak birsey yok. Ki daha önce girmissinizde.
1 defa girdim ben, ses rahatsiz edici evet. Akliniza garip seyler getirmemeye calisin girince.

Defalarca otopsiye girdim. Morg da hic ses duymadim. O kismi pek anlamadim acikcasi. Arada nasil bir baglanti var

Ne oluyorsa şu insanların korkutma huyu yüzünden oluyor zaten. Mesela Ben de rahim filmi çektirmeden önce deli gibi korkuyordum, o kadar korkunç şeyler duymuştum ki... bittiğinde bu muymuş? demiştim. Mr’la morg ne alaka bağdaştıramadım, ayrıca mr bir insanı nasıl yutar yahu? söyleyen arkadaşınız sizi sağlam bir korkutmak istemiş herhalde. Lütfen söylentilere kulak asıp kendinizi daha da strese sokmayın, korkulacak birşey olsa onca insan çektirmezdi öyle değil mi?

Açık MR la çekinin şehir hastaneleri araştırma hastaneleri ya da bazı özellerde oluyor. Siz de yanında girin MR da radyasyon yok bn hep bir yakınımla eşimle fln girerim.

Aslinda korkulacak birsey yok. Ki daha önce girmissinizde.
1 defa girdim ben, ses rahatsiz edici evet. Akliniza garip seyler getirmemeye calisin girince.

Defalarca otopsiye girdim. Morg da hic ses duymadim. O kismi pek anlamadim acikcasi. Arada nasil bir baglanti var

korkulacak bir şey olup olmaması önemli değil bn panik atağım giremiyorum belli şartlar sağlanmazsa daha önce defalarca kaçarak çıktım içinden çekinemedim

korkulacak bir şey olup olmaması önemli değil bn panik atağım giremiyorum belli şartlar sağlanmazsa daha önce defalarca kaçarak çıktım içinden çekinemedim

Oyle ozel durumlar da tabii ki korkulacak birsey yok demek yeterli degil.

Ama konu sahibinin boyle bir durumu yok

Saçma sapan şeylere kulak tıkayın lütfen emar insanı nasıl yutacak ahtapotmu bu. Ayrıca 11 yaşında oğlumda girdi emara hiçte korkmadı korkacak birşey yok çünki. Bana tepkılerıniz çok abartılı geldi. Ağrı çekmek dahamı iyi sizce? Hem sakınlestırıcı yaptırabılırsınız. Geçen gün eşimin yegenıde korkmuş sakınlestırıcı yapmışlar.

MRI cihazlarının içlerinde çok güçlü bir mıknatıs olduğundan bütün metalleri kendisine çeker. Bu nedenle MRI odasına metal eşyalarla girilmez. MR ın yutması demek metali aniden kendine çekmesi demek. MR adamı yuttu diye haberler çıkıyor bunlardan birinde adamın elinde oksijen tüpü varmış. MR Makinesi aniden onu kendisine çekmiş. Ayrıca oksijen tüpü de zarar görüp sıvı akıtmış. MR dan önce dikkat edilirse yutmaz

Back