Mr çekineceğim. Gebelik testi yaptım

kmo133

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
36
7
1
29
Kızlar sırasıyla dün akşam yaptığım kaset testim ve bu sabah yaptığım erken gebelik testini yüklüyorum. Silik çizgi var gibi. Regl olmama 3 gün var gösteriyor takvim

Eklentiler

• IMG_0271.webp
    IMG_0271.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_0281.webp
    IMG_0281.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 49
Var gibi duruyor. Kan verip netleştir derim mr çektirmen gerekiyorsa

Özel hastanede 2000tl dediler sağlık ocağını bekleyeceğim pazartesi günü mecburen. Bu gece mr randevum var iptal ettireyim riske atmak istemedim.
Eğer istiyorsan bence de iptal ettir çünkü büyük ihtimalle hamilesin riske atma derim. Pazartesiye kadar evde testle de takip edebilirsin

Eğer istiyorsan bence de iptal ettir çünkü büyük ihtimalle hamilesin riske atma derim. Pazartesiye kadar evde testle de takip edebilirsin
3 farklı marka test denedim bu sabahta yaptım silik çizgi var. Pazartesi sağlık ocağına gidip onsan sonra mr randevusuna gideyim 👍🏻

Özel hastanede 2000tl dediler sağlık ocağını bekleyeceğim pazartesi günü mecburen. Bu gece mr randevum var iptal ettireyim riske atmak istemedim.
Hamileyken bt film röntgen gibi şeyler radyasyon yaydığı için zararlı mr ı gönül rahatlığıyla çektirebilirsiniz

Acile gitme şansınız varsa gidip durumunuzu anlatıp test yaptırabilirsiniz.sadece beta hcg isteyin.2 saat içinde çıkar sonucunuz.Böyle daha iyi olur sizin için

Acile gitme şansınız varsa gidip durumunuzu anlatıp test yaptırabilirsiniz.sadece beta hcg isteyin.2 saat içinde çıkar sonucunuz.Böyle daha iyi olur sizin için
Dün akşam sordum ücretli yapılıyor 2000tl. Normal devlet hastanesi yapmıyor diye biliyorum acilden. Sağlık kabini ya da sağlık ocağı daha mantıklı acilden sanki.

Back
X