Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Terbiyeni takın!!!! Ukalaaa!!!yalnız bunu komşunun bedava internetinden yaparsanız helal olur mu bilmem.
Terbiyeni takın!!!! Ukalaaa!!!
tubidy virüslü mü?Canım o virüslü ya
Söylediğimi yooo, post: 45383742, membsanırım. S108"]Milletin interzayıflamüzik indiriyosun konu açmasan söylemezdim banane bedavacı olan sensin.
Söylediğimi yooo, post: 45383742, membsanırım. S108"]Milletin interzayıflamüzik indiriyosun konu açmasan söylemezdim banane bedavacı olan sensin.
CANNIBALL .!.:Ayyy çok komik.kromozom eksikliği var sanirim sizde )) sen önce zayiflaa sonra millete laf söyle ))
Her şeye ziplama ne oldugunu[/QUOTE]Terbiyenizi asıl siz takının böyle konuşamazsınız kimseyle
O da benimle dalga geçmesin.ben konu açıp soru soruyorum.önceki açtığı konuyu önüne seriyo.buna ne demeli? Üstelik dalga geçiyor.önce o başlattı.ayıp değil mi.hepimiz burada arkadaşız.yoruma böyle karşılık veririm ben de.
Önceki konularimda komşunun wifisini kullanıyorum.şifreyi kendi verdi.acaba helal mi haram mi demstm.o kişinin yaptığına bak.ben ne sormusum o ne diyor.
Ben kimseye laf atmam . boyle durumda karşılık veririm tabiki.