- Konu Sahibi Kavimlergocu
Canim selam biz son anda yeni bir denene yaptik ilacsiz sayilir 3 kere gonalf kullandim bakalim cuma ya kafar netlesir tek yumurta sans dedik olmadi önümüzdeki ay mozaik transferi olacak bu arada ben genetik icin şoyke dusünuyorum yaş olarak ileri isek bence genetik yapilsin bir arkadasim baska bir hastanede deneme yaptı direk 2 embriyo transferi yapildi bebis tuttu ancak kese gorünmedi 2 aydir kurtaj ve histeroskopi yapıldı bthcg degeri haken 10 binler de şimdi onkoloji servisinde hücre durdurucu igne yapiliyor ben bunlati da ogrenince mutlaka genetik istiyorum korktum cok.
Yeni tedavilere çok heyecanlanıyorum seİnşallah güzel haber gelir Cuma günü Allah çabanın mükafatını versin inşallah
Yaa işte çok zor durumlar Allah yardımcısı olsun arkadaşının.
Pgt’sizi düşünüyorum ama cesaret edebilir miyim? Sanmıyorum.
Ben pgt’li embriyo ile kimyasal yaşadım. Kuzenimde de gelişim durdu 8. hafta kürtaj oldu.. Yani olmayacak ise genetiği sağlam embriyo ile de olmuyor. Ama tabi pgt’sizde bu olumsuzlukları yaşama ihtimali çok çok daha yüksek, bu yüzden cesaret edemem büyük ihtimalle.
Bekleyen mozaik embriyonun oranını ve hangi kromozomda ne sorun olduğunu biliyor musun?