Mozaik embriyo

Murat bey daha da kafamı karıştırdı mozaiklik oranı gebelik şansını arttırır ama 21 kromozon riski devam edebilir benim fikrimi sorarsanız az risk ama gebelik oranı düşük olanı deneyebilirsiniz dedi.

Yani önceki mozaiki önerdi doğru mu anladım?

Yaşamla bağdaşmaması bir anlamda avantaj sağlıyor kafanız karışmasın. Embriyo kendini tamir etmezse zaten düşük olur demektir. Ki bu düşük mozaiklerin işlem hatası olma ihtimali de varmış yani embriyo sağlıklı da olabilir. İnşalah öyledir 🙏
teşekkür ederimmmm

Teşekkür ederim 👃tabi ki çok yardımcı oldunuz. Ben de 22 monozomi emriyomu transfer ettireceğim. Ama bu sefer rahim hazır değilmiş. Biraz dinlenme süreci sonrasında transfer.
Rabbim oğlunuzu size bağışlasın. Huzurlu sağlıklı başarılarla dolu mutlu bir ömrü olsun yavrunuzun. Teşekkür ederim,🖐️
Yaa Cook tesekkur ederim 🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️ hersey çok güzel olsun Hepımız için neler neler yasadık.. Umudumun yerle bir oldugu cok zamanlar oldu.. Denemekten vazgeçmeyin GücünÜz yettiğince...

İyi akşamlar hanımlar. Elimde iki adet mozaik embriyom var ve ben şansımı denemek istiyorum siz olsanız hangisine sans verirdiniz ??
1. Embriyo 4. kromozom %40 monozomi 14. kromozon %50 trizonomi 22. kromozon %40 trizonomi
2. Embriyo 14. Kromozon %35 trizonomi 21. Kromozon %35 trizonomi
Merhaba, transferiniz yapildi mi acaba bende de ayni durum var merak ettim sonucunuzu ☺️😇

merhaba arkadaşlar. benim de 2. tüp bebek tedavimde sadece 1 tane transfere uygun embriyo geldi o da 14. ve 20. kromozomunda %30 mozaiklik var. doktor transfere uygun buldu tranmsfer sürecine gireceğim inşallah 15 gün sonra falan. bu kromozomlarda aynı sekilde mozaik olan embriyoyu transfer ettiren var mı?

Merhaba nasılsınız? Transferiniz gerçekleşti mi? İyi haberler vardır umarım 🙏 ☺️

Merhaba, transferiniz yapildi mi acaba bende de ayni durum var merak ettim sonucunuzu ☺️😇
Yok cnm ben vazgeçtim mozaiklerden gözüm korktu amniyonsentez yaptırmak gerekiyormuş ve sonuç eğer sikintiliysa gebeliğe son verilmesi gerekiyormus. Bu elbette spontan gebelikte de başıma gelebilir herşey Allah'tan ama bile bile girmek ben kaldıramadim bunu gerçi tutacağına malum belli değildi. Korktum açıkçası . İnşallah sizin cooook iyi sonuçlanır 🙏

Yok cnm ben vazgeçtim mozaiklerden gözüm korktu amniyonsentez yaptırmak gerekiyormuş ve sonuç eğer sikintiliysa gebeliğe son verilmesi gerekiyormus. Bu elbette spontan gebelikte de başıma gelebilir herşey Allah'tan ama bile bile girmek ben kaldıramadim bunu gerçi tutacağına malum belli değildi. Korktum açıkçası . İnşallah sizin cooook iyi sonuçlanır 🙏
Cok tesekkurler canim insallah hepimizin guzel olsun 🍀🙏🥰

teşekürler amin inşallah :dua: evet ben de baya olumlu sonuc görünce içim rahatşadı ama 14. kromozom yaşamla bağdaşmıyormuş sanırım o biraz kafamı kurcaladı. gerçi doktor onda sorun devam ederse düşük olur zaten demek istedi bakalım hayırlısı
Merhaba, transferiniz yapildi mi acaba ?

Merhaba, evet transferim yapildi mozaik trizomi 6-17, monozomi 14. %50 oranda. Umut herzaman vardir diyerek basladik hayirlisi bakalim.

Hayırlı olsun, mozaik embriyo ile sağlıklı doğum yapan bir çok arkadaş var inşallah siz de pozitifi görürsünüz ve sağlıkla devam eder 🙏 test günü yakın mı? İyi haberleri bekliyoruz 💕

Hayırlı olsun, mozaik embriyo ile sağlıklı doğum yapan bir çok arkadaş var inşallah siz de pozitifi görürsünüz ve sağlıkla devam eder 🙏 test günü yakın mı? İyi haberleri bekliyoruz 💕
İnsallah bekleyip gorecegiz 🥰 cumartesi test günüm , transferimin 5. günü bugün🍀 🧿 sizin durumunuz nedir var mi yakinlarda transferiniz?

İnsallah bekleyip gorecegiz 🥰 cumartesi test günüm , transferimin 5. günü bugün🍀 🧿 sizin durumunuz nedir var mi yakinlarda transferiniz?

İnşallah tutunmuştur 🙏🧿
Benim 2019 ‘dan beri bekleyen bir mozaik embriyom var. Hala yumurta varken denemeye devam edelim dedik bir kaç deneme yaptık ama tabi pandemi de işleri biraz yavaşlattı.
Son bir deneme yaptım şu anda pgt sonucu bekliyorum yine olumsuz gelirse mozaik embriyomu transfer ettirmeyi düşünüyorum ☺️

İnşallah tutunmuştur 🙏🧿
Benim 2019 ‘dan beri bekleyen bir mozaik embriyom var. Hala yumurta varken denemeye devam edelim dedik bir kaç deneme yaptık ama tabi pandemi de işleri biraz yavaşlattı.
Son bir deneme yaptım şu anda pgt sonucu bekliyorum yine olumsuz gelirse mozaik embriyomu transfer ettirmeyi düşünüyorum ☺️
Cok tesekkurler insallah tutunur ve saglikla sureci ilerler benimkinin 😇🙏 sizin pgt niz ne zaman sonuclanacak kac tane gonderildi? Benim daha oncesinde acibademde iki tane pgtden gecemeyen tup bebek denemem oldu 3 defa da kendiliginden olusmus gebeligim 7-8 haftalarda kalbinin durmasiyla sonlandi. Sisli memorialda yaptigim gecen seneki tup bebek denememde 1 tane 6aa - mozaik , 1 tane de transfer edilemeyen hasarli embriyom oldu. Acikcasi embriyomuza sans vermek istedim belli mi olur 🥰🥰 eger olmazsa yine deneyecegim ama aklimizda kalmasin istedik bu kalitede hic embriyom olusmamisti o yuzden umutluyuz😇

merhaba. evet dün yapıldı çok şükür. sizin de yapılmış sanırım olumlu sonuclarımızı paylaşırız birbirimizle inşallah.
İnsallah hersey cok guzel olacak ben inaniyorum, Allah hepimizin kucagini doldursun saglikli bebierle 🥰🥰 sizin tets gununuz ne zaman, oran neydi acaba? Benim %50 , pek umutlu degiller benden ama ben embriyoma guveniyorum 😇☺️🙏

X