Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rende yapmasını sevmediğimden bu ürün tam benlik yorumlara baktığımda herkes severek kullandığını yazmış..
Aramızda bu ürünü kullanıp memnun olan varmı??
Aynı konuyu ben açmıştım, istiyorum almayı diye, buradan bir arkadaş aynı şekilde alacağım falan diyordu,
sonra almış ve kesinlikle tavsiye etmiyorum hiçbir işe yaramıyor boşa para vermişim dedi.
Bilgin olsun..
SANIRIM ALMAYAN DİYEN ARKADAŞ BEN OLUYORUM
gerçekten bu aleti çok özenerek almıştım. rende yapmayı hiç sevmiyorum.her seferinde elimi de rendeliyorum.
rende yapmaktan kurtulmak için aldım. sadece bi kere elma rendelemek için kullandım ve kutusuna geri koydum. bir ay içinde geri vermek için tefalin müşteri hizmetlerini falan aradım.geri almadılar...
şuan kutusunda,en üst rafta dolap bekçiliği yapıyor.
ps: belki havuç gibi sert şeyleri rendeleyebilir ama denemedim bile...bir gün denersem yazarım inş
elmayı bilemem ama,salatalık malzemeleri çok güzel rendeliyormuş.teyzelerim ve iş arkadaşlarımda kullanıyor.herkes çok memnun.
yatak odasını bitirip,mutfağa geçince ilk alacağım şeyler arasında.
oo ben rendeden kurtuldum diyebilirim, en nefret ettiğim şey havuç ve peynir rendelemekti şimdi patır patır rendeliyor. tezgahımın üzerinde yeri sabit.. evet arada havuçlar rendeyle hazne arasına kaçabiliyor ama alet çalışmayı kesmiyor o yüzden benim için büyük bi sorun değil bu..