- 10 Kasım 2013
- 475
- 512
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar kahvaltım 1 yumurta 1 bardak su
Kızlar bugün biraz mekik cektim sabah bir etimek haslanms yumurta az peynir ve domates salatalik yedim :) öğle yemegim et durum olcak sanirim o yuzden aksam yemek yemeyi düşünmüyorum :)
Günaydınnn kızceelerr
Dün akşam yemeği yemedim :)
Sabah uyanır uyanmaz ilk işim tartılmak oldu :)
burcuuu 59.9 geldim 5li sayıları görmeye başladım mı ne
Spor yapamadım geç uyandığım için işe geldim yarım litre su içerek güne başladım
Günaydın kızlar kahvaltım 1 yumurta 1 bardak su
KIzlarrr (
Dün yemek yemedim bugün sabahta yemedim öğlen karışık tost yedim 1 bardak şekersiz çay :)
Aslında buraya kadar normal ama şekerli börek geldi yarımda ondan yedim dayanamadım
Of off bişey olmaz demiii :)
Dikkat ederim bundan sonrasına :)
Kızlar bugün biraz mekik cektim sabah bir etimek haslanms yumurta az peynir ve domates salatalik yedim :) öğle yemegim et durum olcak sanirim o yuzden aksam yemek yemeyi düşünmüyorum :)
Ooo 5 li sayılarrrr heee :)) Tebrik ederim canımmm başarılarının devamını dilerimmm
Şekerli böreeeeekkk :)))) Afiyet olsun cnm kaçmış bi dilim yapıcak bişi yok
Hatunlar nabersiniz
Sabah 2 domates az yağ 2 yum peynir ve maydonoz 2 dilim ekmekten oluşan kahvaltı,
1 bardak süt, 1 türk kahvesi, 1 kafeinsiz kahve
öğle 1 tabak az yağlı patatesli kabak yemeği marul domates roka maydonoz az yağdan oluşan salata 2 dilim ekmek
Şu an.. Açımmm :))) İşe dalıp su içmeyi unutmuşum sizi görünce aklıma geldi, bi kaç bardak üst üste içeyim bari...
Sabah -200 gr.. ile 75.700 karşınızdayım efem
Aynen Burcucuğum ya iş güç uğraşıyoruz bu aralar projem var bitirip teslim etmem lazım müşteriye çok giremiyorum ondan denk gelemiyoruz:)Sen napıyosun nasılsın?Maliyeci cancağızım neler yapıyorsun bir süredir denk gelemedik
Harikasın maşallahHatunlar nabersiniz
Sabah 2 domates az yağ 2 yum peynir ve maydonoz 2 dilim ekmekten oluşan kahvaltı,
1 bardak süt, 1 türk kahvesi, 1 kafeinsiz kahve
öğle 1 tabak az yağlı patatesli kabak yemeği marul domates roka maydonoz az yağdan oluşan salata 2 dilim ekmek
Şu an.. Açımmm :))) İşe dalıp su içmeyi unutmuşum sizi görünce aklıma geldi, bi kaç bardak üst üste içeyim bari...
Sabah -200 gr.. ile 75.700 karşınızdayım efem
afiyet olsun canım benim yediklerimde aynı ek olarak 40 dk yürüyüş yaptımIyi akşamlar kızlar :)
Evde misafir var o yüzden 35 mekik çekebildim :)
Aksam yemegi 2 kepçe kuru fasulye 3 4 kaşık pilav :)
Harikasın maşallah
Iyi akşamlar kızlar :)
Evde misafir var o yüzden 35 mekik çekebildim :)
Aksam yemegi 2 kepçe kuru fasulye 3 4 kaşık pilav :)
afiyet olsun canım benim yediklerimde aynı ek olarak 40 dk yürüyüş yaptım
Aynen Burcucuğum ya iş güç uğraşıyoruz bu aralar projem var bitirip teslim etmem lazım müşteriye çok giremiyorum ondan denk gelemiyoruz:)Sen napıyosun nasılsın?
afiyet olsun canım benim yediklerimde aynı ek olarak 40 dk yürüyüş yaptım
Afiyet olsun cnm düzenli spor yapıyorsun süper
Valla egzersizleri yapman çok çok iyi :) Arada farkı en kkısa zamanda görüürsn umarımGünaydınnn kızlarrr :)
Dün dayanamadımm yine misafir olmasına rağmen 25 mekik ve 100 kalça hareketi daha yaptım :)
Sabah kalktım işe geldim 2 bardak su içebildim şimdilik güne böyle başladım :)