Motive ile zayıflıyoruz :)

Yaa az kiloyu vermek daha da sıkıntılı ama deniiceem yarın düznli bir şeklde başlarm :)
Başla cnm, biz yiyebildiğimiz kadar düzenli ve sağlıklı yemeye çalışıyoruz , arada kaçamaklar olabiliyoooorr tabi, sonradan kg almamak için önemli olan alışkanlıkları değiştirmeye çalışmak:KK66: vee spor tabi..

7 kg ı günde 200-300 gr dan yaklasık 1-1buçuk ayda rahatlıkla verir kurtulursun cnm, eğer guatr tiroid yada hormonal tıbbi yavaşlatıcı durum yoksa..:KK51:

Kızlar merhaba bende 23 yaşındayım 156 boyum var 55 54.5 arasnda bi kilom var 48e düşmek isityorum aslnda 50 bile olur şuan ama iradesizim sanırım öyle çok spor yapmaya vakkitm yok iş okul vs. evde yapabldğim kadar yapmaya çalşyorum tabiki.. bana destek lazım :)

Hoşgeldinn cnm aramıza zaten bizde de düzenli bi diyet programı yok az yiyip spor yaparak formda kalmaya çalışyırouz :)

Yaa az kiloyu vermek daha da sıkıntılı ama deniiceem yarın düznli bir şeklde başlarm :)

Sihirli cümlemiz herşeyi ye ama az ye bu görüşle yaparsan daha hızlı sonuç alırsın cnm :)

siliyorum avatarı zeroşum maliyeci gelince eklerim tekrardan, çok anlamsız duruyooo:KK70::KK70:

Öhömm öhömm bardak hazır çorba içtim.. Acıkmışım.. Bir de elma yiyip akşama kadar başka bişey yemeyeceğim..:kk77: Bugün rahat bi gün işlerde bitti.. şükür..:KK52:

Öhömm öhömm bardak hazır çorba içtim.. Acıkmışım.. Bir de elma yiyip akşama kadar başka bişey yemeyeceğim..:kk77: Bugün rahat bi gün işlerde bitti.. şükür..:KK52:

Afiyet olsun cnm :)

Çok şükürr bende oturuyorum öyle :)

Tartıl cnm sen hızlı veriyorsun moral olur:KK66:

Bende bol bol su içtim cnm, 2 litre olmuştur sanırım...:KK76:

Hoşgeldin cnm :KK68: Bende yürüyüş yaptım öğlen arası:KK73:

Ben vitamin aldım dönem dönem içiyorum kendimi halsiz hissedince ama iştah açıyor sanki yahu:KK66:

Heh he süper :nazar: Eşimle flört dönemlerimiz gözümde canlandı:KK14:

Spor niyetine hadi bakalm:KK24: Afiyet olsun:kk77:
evet canım iştah açıyor bu yüzden ben yatarken içiyorum gün içinde açmasın diye :)

Kızlar öğlende salata, yoğurt ve 3 köfte yedim. Sonra üstümü değiştirip spor kıyafetle yaklasık 1.5 km yürüdüm..:KK73:
Motivasyonumu yeniden sağlamış durumdayım bakalm inş böyle devam eder:KK19:

İşyerindeki zayıf bir arkadaş bana " Bak buranın en zayıfı benim sen benim ünümümü almak istiyorsun diye takıldı :-)Cumartesi günü de arkadaşa gitmiştim ben bacaklarımı zayıflamıyor diye düşünüyordum ya, ne kadar zayıflamış bacakların dedi:-) Temizlik yaparkende eşim tutup duvar ünitesinin üstünü silmeme yardımcı oldu tüy gibi kalımşsın sen dedi:nazar::KK53: Böyle olumlu yorumlar alınca moralim de yerine geliyor." FAR KE Dİ Lİ YOOOORR KIZLAAAAAARRR:nazar: :KK37:
:nazar:maşallah canımmmmmmmmmm

Akşam yemeğinizi çok geç saaatte yemiyorsunuzdur muhtemelen ben eve gidene kadar 7bucuk oluyor sanırım akşam yemek yememeye alışmalıyım :)

Öğlen 1 baget tavuk 1 brdak ayran ara öğün 1 bardak sıcak süt

Afiyet olsun cnm

Akşam yemeğinizi çok geç saaatte yemiyorsunuzdur muhtemelen ben eve gidene kadar 7bucuk oluyor sanırım akşam yemek yememeye alışmalıyım :)

Bende 7 buçuk 8 gibi yiyorum malesef ama az yemeye çalışıyorum spor yapıyorum sonra da :)

Afiyet olsun cnm

Bende 7 buçuk 8 gibi yiyorum malesef ama az yemeye çalışıyorum spor yapıyorum sonra da :)
İşte benim düzenli bir spor alışkanlığım yok şu ara o yüzden daha dikkatli olmam lazım :) arada evde leslie yapıyorum sonra karın ve bacak hareketleri var bildiğim o kadar :)

İşte benim düzenli bir spor alışkanlığım yok şu ara o yüzden daha dikkatli olmam lazım :) arada evde leslie yapıyorum sonra karın ve bacak hareketleri var bildiğim o kadar :)

Bende genelde karın ve bacak hareketleri yapıyorum cnm ya en fazla 10 dk sürüyor bi süreden sonra alışıyor vücut sabahları okula gitmeden ve okuldan gelince 10 dknı ayırsan yine yeter yani :)

Günaydınnn kızceelerr :KK70:

Dün akşam yemeği yemedim :)

Sabah uyanır uyanmaz ilk işim tartılmak oldu :)

burcuuu burcuuu 59.9 geldim 5li sayıları görmeye başladım mı ne :KK71:

Spor yapamadım geç uyandığım için işe geldim yarım litre su içerek güne başladım :KK68:

X