Motive ile zayıflıyoruz :)

Afiyet olsun cnm :)

Süper süper hayırlısıyla bi zayıflasak gördün mü resimlerimi çok kilolu duruyo muyum :)

Cnm faceye üstün körü bakmıştım sen yazınca açıp baktım şimdi, çok kilolu durmuyorsun öncelikle bölgesel gibi, ama olanlarda gidecek devaaaaaamm ediyoruzz bitene kadar

Kızlar motivasyon sağlamak için dergilere bakın tavsiye ederim Ben makyaj ile uğraşmayı çok seven birisiyim, kişisel bakımlara da meraklıyım, çocuklardan fırsat bulduysam kalemimi çekmeyi rimelimi sürmeyi eksik etmem, bu yüzden makyajla ilgili forumları karıştırınca zaman nasıl geçiyor farkına varmıyorum, demek istediğim acıkınca sevdiğiniz başka bir şeyle ilgili yazılar okuyup araştırma yapabilirsiniz tokluk hissi otomatikman geliyor

Zeroş bende çekileyim bi ara iyi aklıma getirdin Aslında haftasonları bi fırsatını bulup dışarı çıkıyoruz illaki ama çoğu zaman çocukların peşinde koşup "dur oğlum" koşma oğlum" yapma oğlum" ye oğlum" iç oğlum... "demekten resim çekilmeye fırsat bulamıyorum

Ama var daha vaaaarrr bu ne ki 62 ye düşücem beeeeenn

Benim de ilk hedef 55 sonra 50 :)

Cnm faceye üstün körü bakmıştım sen yazınca açıp baktım şimdi, çok kilolu durmuyorsun öncelikle bölgesel gibi, ama olanlarda gidecek devaaaaaamm ediyoruzz bitene kadar

Aynen cnm bölgesel sadece göbeğim var ama az da olsa azaldığını hissediyorum :)

Bende alışveriş manyağıyım :) genelde akşama kadar alışveriş sitelerini geziyorum farklı ilginç ürünler arıyorum :)

Hele bi zayıflayalımda neler alıcaz o sitelerden dur seeeeennn

Nişanlımda bende foto çekilme delisiyiz devamlı fotoğraf mak istiyor getir diye ben ağır taşıyamam diyorum tlfla idare et diyorum

Kızlaaaaaaaaarr nerdesinizzz huh huuuu

Burdayımm cnm arada müşteri geliyor çok yazamıyorum ekrana o yüzden :)

Ara öğün tek şekerli sade nescafe 5 adet antep fıstığı :)

Zeroş Maliyeci kızlar foto çekildim boydan profil fotosu yaptım siz görünce silicem, bende son durum

Bende çok bakardım çeyizliklere , gelinliklereee ahh ahh

Ben ara oğun olarak 1 bardak süt içine 1 cay kasığı şekersiz kahve tükettim cnm

Ben pek gelinlik bakmıyorum ilk zamanlar çok bakardım da güzel bişey yok ya da ben beğenemiyorum bilmiyorum :)

Bacaklar sorun cnm maalesef.. Dizden başlıyor genişlemeye...

Gider cnm gider bu azimle inş :)

Kızlar merhaba bende 23 yaşındayım 156 boyum var 55 54.5 arasnda bi kilom var 48e düşmek isityorum aslnda 50 bile olur şuan ama iradesizim sanırım öyle çok spor yapmaya vakkitm yok iş okul vs. evde yapabldğim kadar yapmaya çalşyorum tabiki.. bana destek lazım :)

Hoşgeldin cnm Çok bi kg fazlan yok kısa zamanda verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…