Afiyet olsun cnm :)
Süper süperhayırlısıyla bi zayıflasak gördün mü resimlerimi çok kilolu duruyo muyum :)
Ama var daha vaaaarrr bu ne ki 62 ye düşücem beeeeenn
Cnm faceye üstün körü bakmıştım sen yazınca açıp baktım şimdi, çok kilolu durmuyorsunöncelikle bölgesel gibi, ama olanlarda gidecek devaaaaaamm ediyoruzz bitene kadar
Kızlar motivasyon sağlamak için dergilere bakın tavsiye ederimBen makyaj ile uğraşmayı çok seven birisiyim, kişisel bakımlara da meraklıyım, çocuklardan fırsat bulduysam kalemimi çekmeyi rimelimi sürmeyi eksik etmem, bu yüzden makyajla ilgili forumları karıştırınca zaman nasıl geçiyor farkına varmıyorum, demek istediğim acıkınca sevdiğiniz başka bir şeyle ilgili yazılar okuyup araştırma yapabilirsiniz tokluk hissi otomatikman geliyor
Hele bi zayıflayalımda neler alıcaz o sitelerden dur seeeeennnBenim de ilk hedef 55 sonra 50 :)
Aynen cnm bölgesel sadece göbeğim var ama az da olsa azaldığını hissediyorum :)
Bende alışveriş manyağıyım :) genelde akşama kadar alışveriş sitelerini geziyorum farklı ilginç ürünler arıyorum :)
Zeroş bende çekileyim bi ara iyi aklıma getirdinAslında haftasonları bi fırsatını bulup dışarı çıkıyoruz illaki ama çoğu zaman çocukların peşinde koşup "dur oğlum" koşma oğlum" yapma oğlum" ye oğlum" iç oğlum... "demekten resim çekilmeye fırsat bulamıyorum
Kızlaaaaaaaaarr nerdesinizzz huh huuuu
Hele bi zayıflayalımda neler alıcaz o sitelerden dur seeeeennn
Zeroş Maliyeci kızlar foto çekildim boydan profil fotosu yaptım siz görünce silicem, bende son durum
Ben genelde çeyiz ürünlerine bakıyorum bi de indirimlere :)
Ara öğün tek şekerli sade nescafe 5 adet antep fıstığı :)
Bacaklar sorun cnm maalesef.. Dizden başlıyor genişlemeye...Maşallah cnm hiç bişey yok ki ben facedeki resimlerine de baktım sende de öyle çok kilo yok cnm :)
Bende çok bakardım çeyizliklere , gelinliklereee ahh ahh
Ben ara oğun olarak 1 bardak süt içine 1 cay kasığı şekersiz kahve tükettim cnm
Bacaklar sorun cnm maalesef.. Dizden başlıyor genişlemeye...
Ben pek gelinlik bakmıyorum ilk zamanlar çok bakardım da güzel bişey yok ya da ben beğenemiyorum bilmiyorum :)
Gider cnm gider bu azimle inş :)
İnş. cnm, düğünü ne zamana düşünüyorsunuz?
Kızlar merhaba bende 23 yaşındayım 156 boyum var 55 54.5 arasnda bi kilom var 48e düşmek isityorum aslnda 50 bile olur şuan ama iradesizim sanırım öyle çok spor yapmaya vakkitm yok iş okul vs. evde yapabldğim kadar yapmaya çalşyorum tabiki.. bana destek lazım :)
Yaa az kiloyu vermek daha da sıkıntılı ama deniiceem yarın düznli bir şeklde başlarm :)Hoşgeldin cnmÇok bi kg fazlan yok kısa zamanda verirsin