- Konu Sahibi Cevizli kek
benım bebeğım küçük da 4 aylık kızım var 2.5 yaşındada oğlum allah bagışlasın çocuklarımızı canım sen erken oturutorsun bılgisayara ben ancak bu saatlarde vvakiit bulabılıyorum bazende 4 5 gibi oturuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyumuz aynı ben hiç bir zaman 50 li kilolarda olmadım şu an 65 kiloyum hedefim şu an 55 cuma günleri tartı gnümüz olsun ne dersin?
benım bebeğım küçük da 4 aylık kızım var 2.5 yaşındada oğlum allah bagışlasın çocuklarımızı canım sen erken oturutorsun bılgisayara ben ancak bu saatlarde vvakiit bulabılıyorum bazende 4 5 gibi oturuyorum
sabah 1 bardak ılık su içtım bir elma ve üstunu bol su içtık tok tutuyo kahvaltıda domats salatalk ,yoğurt peynır yedım ölçüsü yok yediğim kadar ayarladım ve çay sağlıklı kilo vermeler
sabah :2 haşlanmış yumurta (kızım kendinikini yemeyincedayanamadım yedim)çok az peynir ve 1 domates yedim ekmek yemedim yumurta yediğim için öğlen :çok az tavuk göğsü ve 1 domates yedim arada 1 elma ve yeşil çayımı içtim
sabah tartıldım 65 kg dım öğlen 64.400 falandı anlamadım 6 gündür 600 gr. vermişim