• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

motivasyonumu kaybettim...

benım bebeğım küçük da 4 aylık kızım var 2.5 yaşındada oğlum allah bagışlasın çocuklarımızı canım sen erken oturutorsun bılgisayara ben ancak bu saatlarde vvakiit bulabılıyorum bazende 4 5 gibi oturuyorum

benım bebeğım küçük da 4 aylık kızım var 2.5 yaşındada oğlum allah bagışlasın çocuklarımızı canım sen erken oturutorsun bılgisayara ben ancak bu saatlarde vvakiit bulabılıyorum bazende 4 5 gibi oturuyorum

çalıştığım için sabah ve öğlen araları giriyorum ama mümükün olduğunca takip etmeye çalışacağım Allah bağışlasın çocuklarını..
sabah kalkar kalkmaz ballı sirkeli suyumu içtim 10 gibi yarım simit domates yedim bugün daha motive olmuş durumdayım..

bugün yediklerım saba h kalkar kalkmaz bir bardak ılık su kahvaltıda domates, salatalık, yoğrt vazgeçılmezım 1 dılım kepek ekmek aralarda meyve ve su veya ayran içirım biraz oncede salata , çorba plav ve tavuk etı yedım tabı az ama çorba ve salata istedıgım kadar zaten öyle doyuyorum bugunluk bukadar aksam biraz daha hafif geçirecem tekrar çorba ve salata tek yıyecem

sabah 1 bardak ılık su içtım bir elma ve üstunu bol su içtık tok tutuyo kahvaltıda domats salatalk ,yoğurt peynır yedım ölçüsü yok yediğim kadar ayarladım ve çay sağlıklı kilo vermeler

sabah 1 bardak ılık su içtım bir elma ve üstunu bol su içtık tok tutuyo kahvaltıda domats salatalk ,yoğurt peynır yedım ölçüsü yok yediğim kadar ayarladım ve çay sağlıklı kilo vermeler

sabah 8.30 da ballı sirkeli suyumu içtim,10 da 2 dilim çavdar ekmeği 1 yumurta ve domates yedim ve çay içtim.
su içmeye bir türlü alışamadım ama zorluyorum kendimi bu arada sabah yoğurt yiyebiliyormusun tebrik ederim..

hemde kaşık kaşık veya ayran yapıp içerım yoğurt benım vazgeçılmezim su çok iyi yemek aralarında içersen daha çabuk doyarsın aklında bulunsun

Benim motivasyonumu kaybettiğimde başvurduğum bir yöntem var ama arkadaşlarım benim bu yöntemimi biraz 'egoistçe' buluyor.
Şöyleki ;
Kendimi yemek yeme ataklarına kaptırıp, diyet, rejim,spor kısaca zayıflamak adına herşeyi unutup , motivemi kaybettiğim anda yaptığım şey 'Mağazaya Gitmek' . Evet mağazaya. Hiç bir şey almıyorum, param olsun olmasın önemli değil. Önemli olan o kıyafetleri denemek içlerine giremediğimi görmek. Kabindeki aynada karşımda duran kızla konuşuyorum ve o kızın artık pizzayı değil salatayı tercih etmesi gerektiğini söylüyorum. Bu mesaj iyice aklıma girene kadar kaç mağaza gezdiğimin kaç kıyafet denediğimin önemi olmuyor.

Evet biraz zalimce ama irademi ve motivasyonumu zaman zaman böyle sağladığım oluyor.

sabah :2 haşlanmış yumurta (kızım kendinikini yemeyincedayanamadım yedim)çok az peynir ve 1 domates yedim ekmek yemedim yumurta yediğim için öğlen :çok az tavuk göğsü ve 1 domates yedim arada 1 elma ve yeşil çayımı içtim
sabah tartıldım 65 kg dım öğlen 64.400 falandı anlamadım 6 gündür 600 gr. vermişim

sabah :2 haşlanmış yumurta (kızım kendinikini yemeyincedayanamadım yedim)çok az peynir ve 1 domates yedim ekmek yemedim yumurta yediğim için öğlen :çok az tavuk göğsü ve 1 domates yedim arada 1 elma ve yeşil çayımı içtim
sabah tartıldım 65 kg dım öğlen 64.400 falandı anlamadım 6 gündür 600 gr. vermişim

henüz kendımı dartmadım ama göbegim biraz gitmiş evımde tartı yok bi ara dartarım kendimi bazen kacamaklarım oluyo cocuklarım sağ olsun

ben sadece dün dayanamadım ve 1 çikolata yedim oda kızım yemedi bana uzattı çok güzel koktu burnuma :)biran önce kurtuluruz umarım kilolardan

sabah ballı sirkeli suyumu içtim.light ekmekle yapılmış tost ve domates yedim.kilomda henüz bir fark yok birz canım sıkıldı bugün o yüzden..

cok sIk tartiliyorum sanirim bende, bi fark göremeyince aynada veya tartida motivasyonum hemen gidiyor, en basa dönuyorum. galiba hemen biseyler olsun istiyorum, buda imkansiz zaten. :/

Back