- Konu Sahibi Cevizli kek
-
a ynen canım bende başlıyacam diyorum ama yapaniyorum aslında zor değıl ama ah bu nefs hep eşim yuzünden abur cubur dolduruyor eve dayanmadığım sey
arkadaslar bende 7 kilo verdim daha da gitmiyor onceleri oldugum kadar azimli olamiyorum ne yapacagimi sasirdim
hadi bir birimizi motive edelim bugunden itibaren her yedigimizi buraya yazalim bari bir birimizden utanir az yerizher pazartesi de tarti gunumuz olsun
süpersin ben katılırım yanlız şu 7 kiloyu nasıl verdın önce onu anlat
canim ozel bi sey yapmadim sadece sabahlari 3 bardak su uzum ,oglenleri domates salatalik peynir 2 dilim cavdar ekmegi arada yine 3 bardak su, aksamlari elma seftali hurma istedigim kadar haa bide unutmadan gunde 2 bardak aksamlari dogadan form cayi ictim benim metobolizmam cok yavas calistigi icin ama diyeti bozdugum gunler cok oldu misafirliklerde falan ama ertesi gun oglen yemedim meyve su ve ya yogurt ile gecistirdim arada sabahlari special k yedim karisik oldu ama yani calistigim kadar kaloriden kactim gunde 1000 kalorinin altinda olmaya ozen gosterdim ben cok zor kilo veririm
dünden berı bilgisayarımda sorun vardı yazamıyordum ben dogumdan bu yana kilo dengem değiştı evlenmeden önce zayıf ne yersem kilo almıyan biriydim oma sımdı metobolizmam çok yavaşladı 10 klo vazlalığım var boyum 1.58 kilom 62 hatırlıyorumda önceden cok dans ederdım oryantel oynardım sanırım ondan kilo almazdım yıne başkıyacam ben bır liste yapmıyacam yememe ve içmeme dikkat edecem ve dans edecem bakalım kilo verecekmiyim
cocuklardan dolayı vakit buldukça oturuyorum ben sonra tekrar dönerım
canım ya ben gırınce sen yoksun sen gırınce ben yokum ben sitede biryere daha göz attım diyet deneyımlerıne girdim orda 2 günluk pirinç lapasıyla zayıflama diye konu var haftada 1 2 gün yapmayı düşünüyorum bakacam artık zaten motivasyonumu katbettim diyen arkadaşta yok ortada konu açmış ama kemdisi yok gel orda bize takıl hem yememize dikkat edelim hemde haftada 1 2 gün bunu uygulayalım denemekte fayda var canım verdiğin cevaplar için tşk
72 kilodan 64 e dusmussunuz. bence gayet guzel bir kilo. Boyunuz kac ki?
bende istiyorummm ya kızlar bişey yapalım benmde nişanlım ayın 26sında gelecek 5 kilo hatta fazlasını vermek istiyorum ne yapalım
mart ayında 72 kg ile rejime başladım ve tam 3 ayda 8 kilo verdim sonra araya 2 aylık tatil girdi ve evde kendimi tutamadım diyeti bozdum şimdi kalan 10 kiloyu vermem lazım ama bir türlü o gücü kendimde bulamıyorum kaç gündür sabah başlıyorum az yiyecğim diyorum ama akşam tekrar bozuyorum..sonra kendime kızıyorum..nasıl motive oluyorsunuz arkadaşlar yardım edin..
kusura bakmayın arkadaşlar hafta sonu nete girme şansım olmadı bende varım beraber zayıflamaya sabah ballı sirkeli suyumu içtim 10 gibi kahvaltı yapacağım çavdar ekmeği peynir domates olacak emziriyorum vve kan şekerimde çok düşüyor zor olacak ama kararlıyım sizler ne yediniz bugün ?
benim boyum 1.58 kılom 62 ve 50 olmak istıyorum ben vazla ugruyamiyorum buraya cocuklardan vaklt bldukca oturuyorum tekrar dönerım takıp edecem burayı
hoş geldın seni burda görduk ensonunda ya ben aslında diyet deneyımlrımıze girdim 2 gunluk pirinç lapasıyla zayıflama denedım nekedar yanında domates salatalık yesemde miğdem kaldırmadı cok tatsız bişey tekrar buraya döndum ben bu sabah domates .salatalık ve bir kase yogurt yedim ve 2 dilim kepek ekmeği aralarda da su ve elma yedım aslında yemek ölçülerım yok az yemeye çalışıyorum öglen yemek lerımi meyva veya geç kalkarsam yemiyorum spor yapmayı sevmiyorum skici geliyor bana dans etmayi seviyorum bide zumbo videosunu seyrediyorum eğlencelı akşam yemeklerınde genelde ne yemek yaptıysam onu yerım ha bide normal yemeğe geçmeden önce ben ya büyük bir bardak ayran içerim yada salata varsa çorba önce onlardan başlarım gercekten tok tutuyo sonra ana yemege geçerım böylece az yemış oluyorum yemek aralarında bol su veya ayran içiyorum bir arkadaşin topığınde okudum böyle zayıflamış bakalım ben dün başladım dikkat ediyorum diyet demiyorum diyet kelımesı beni kasıyo bu arada bende emziriyorum o yuz den dikkatlı olmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?