dafnis Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2011 29 8 86 4 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dafnis #1 Merhaba, Arkadaşlar ben çok çabuk motivasyonumu kaybediyorum, hemencecik modum düşüyor. Örneğin iş ile ilgili bir olumsuz durum oluştu. Ben moralim bozuluyor. Tüm planlarım bozulmuş gibi oluyor. Böyle olan ve çözümü olan var mı?
Merhaba, Arkadaşlar ben çok çabuk motivasyonumu kaybediyorum, hemencecik modum düşüyor. Örneğin iş ile ilgili bir olumsuz durum oluştu. Ben moralim bozuluyor. Tüm planlarım bozulmuş gibi oluyor. Böyle olan ve çözümü olan var mı?
Morpanjurluev Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2015 255 169 103 30 4 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dafnis #2 ben d e sürekli oluyor .... internetten motivasyon videoları izliyorum .. faydası oluyor ..
dafnis Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2011 29 8 86 4 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dafnis #3 Morpanjurluev .!.: ben d e sürekli oluyor .... internetten motivasyon videoları izliyorum .. faydası oluyor .. Genişletmek için tıkla... ben de izlemeye başladım ama hemen etkisini göstermedi tabi...
Morpanjurluev .!.: ben d e sürekli oluyor .... internetten motivasyon videoları izliyorum .. faydası oluyor .. Genişletmek için tıkla... ben de izlemeye başladım ama hemen etkisini göstermedi tabi...
Morpanjurluev Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2015 255 169 103 30 6 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dafnis #4 dafnis .!.: ben de izlemeye başladım ama hemen etkisini göstermedi tabi... Genişletmek için tıkla... genelde anlık etkisi oluyo :/
dafnis .!.: ben de izlemeye başladım ama hemen etkisini göstermedi tabi... Genişletmek için tıkla... genelde anlık etkisi oluyo :/
dafnis Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2011 29 8 86 10 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dafnis #5 Morpanjurluev .!.: genelde anlık etkisi oluyo :/ Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, gaz veriyor sonra da sönüyor. Buraya yazdıktan sonra düşündüm epey. Liste yapmaya çalışacağım ve hep kendime telkin edeceğim....
Morpanjurluev .!.: genelde anlık etkisi oluyo :/ Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, gaz veriyor sonra da sönüyor. Buraya yazdıktan sonra düşündüm epey. Liste yapmaya çalışacağım ve hep kendime telkin edeceğim....