motivasyon

iştee tamda buyuzden kayıt oldum kızlar :) merhaba dün diyetisyenimle diyete başladım ve temmuza kadar o kilolar gideceekkk :)

iştee tamda buyuzden kayıt oldum kızlar :) merhaba dün diyetisyenimle diyete başladım ve temmuza kadar o kilolar gideceekkk :)
aynen bende bu yüzden kayıt oldum diyetisyene gitmiyorum kan aldırmaktan çok korkuyorum. ama evde işte öyle amatörce bişeyler yapıyorum sabah yiyorum akşamüstü 4 5 gibi yiyorum bi daha hiç bişey yemiyorum nescafe falan içiyorum üçü bi arada ama ondan vazgeçemiyorum
ama eğer imkanınız varsa bisiklet sürmeni tavsiye ederim çok işe yarıyor

aynen bende bu yüzden kayıt oldum diyetisyene gitmiyorum kan aldırmaktan çok korkuyorum. ama evde işte öyle amatörce bişeyler yapıyorum sabah yiyorum akşamüstü 4 5 gibi yiyorum bi daha hiç bişey yemiyorum nescafe falan içiyorum üçü bi arada ama ondan vazgeçemiyorum
ama eğer imkanınız varsa bisiklet sürmeni tavsiye ederim çok işe yarıyor

Merhaba busraa77 bisikletede biniyorum 20 dk kadar günde.. Diyetisyene gidince kendimi sorumlu ve disiplinli hissediyorum:3::3: Şunu söyliyim diyetisyenimin anlattığı bişeydi vücudun kıtlık metabolizmasını çalıştırabilirsin böyle yaparak dikkat et ozaman kilo veremez aksine alabilirsin vücut yağ depolamaya başlarmış . ::(

Merhaba busraa77 bisikletede biniyorum 20 dk kadar günde.. Diyetisyene gidince kendimi sorumlu ve disiplinli hissediyorum:3::3: Şunu söyliyim diyetisyenimin anlattığı bişeydi vücudun kıtlık metabolizmasını çalıştırabilirsin böyle yaparak dikkat et ozaman kilo veremez aksine alabilirsin vücut yağ depolamaya başlarmış . ::(

aa bunu ilk defa duydum aksine herkesten en çok yağ yaktıran alet bisiklet diye duyuyorum sürekli. hemen hemen 1 buçuk aydır sürüyorum hiç almadım çok şükür veriyorum. okula gidiyorum pek yürüme imkanım yok mecburen sürüyorum ilk zamanlar 30 dakika sürüyodum sonra 60a çıkardım şimdi 70 75 dakika sürüyorum inşallah dediğiniz gibi bişey olmaz. siz neler yiyosunuz yada neler yemiyorsunuz önerileriniz varsa önerin lütfen :)

ben günde 40 50 dakika yürüyüş yapıyorum. diyetisyen in verdiği liste içinde papatya biberiye mısır puskulu kiraz sapı gibi bitki çayları oluyor onları içiyorum. ama son zamanlarda kilo vermekte zorlaniyorum

bende eylülden beri diyetisyen e gidiyor um 14 kilo verdim şimdi 92 kiloyum ama artık motivasyon um düşüyor :(

14 kilo büyük bi kilo ne kadar güzel işte sakın moralini bozma devam et sporuna arada kaçamak yapılması taraftarıyım aksi takdirde sıkılırız ve bırakma ihtimalimiz yükselir tabi öyle tam bir gün ayırıp yapmayın kaçamakları ben öyle yapıyorum ve motivasyonum düştüğünde aklıma zayıflayınca ne kadar güzel olacağımı ve ortamlarda kilo ile ilgili konu geçince şimdi olduğu gibi kaçıcak delik aramamayı hayal ediyorum ve toparlıyorum kendimi :) hadi hadi devam yaza kadar fıstık gibi olucaz inşallaj

ay inşallah ağustos kadar on beş kilo daha veririm. hedef büyük ama ne kadar yüksek tutarsam o kadar iyi olur diye düşünüyorum

ay inşallah ağustos kadar on beş kilo daha veririm. hedef büyük ama ne kadar yüksek tutarsam o kadar iyi olur diye düşünüyorum

ohoooo ağustosa kadar verirsin yaa yani inşallah verirsin. Allah yardımcımız olsun valla yaa delirmemek elde değil karşımda insanlar nasıl yiyor ben bi damlacık şeyler yiyorum onların iki katıyım neyi yanlış yapıyoruz anlamıyorum. ama kendim gibi insanlarla konuşmak beni çok motive ediyor böyle birlikte bişeyler yapabilmek güzel yani

merhaba,
kızlar benim de motive olmaya cok ihtiyacım var. 7 kilo fazlam var ve veremiyorum. diyetisyene gitmedim kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum. sorun catering sirketinde olmam sanırım hergün çesit çeşit yemekler içinde olmak moralimi bozuyor.

Back