Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bende bu yüzden kayıt oldum diyetisyene gitmiyorum kan aldırmaktan çok korkuyorum. ama evde işte öyle amatörce bişeyler yapıyorum sabah yiyorum akşamüstü 4 5 gibi yiyorum bi daha hiç bişey yemiyorum nescafe falan içiyorum üçü bi arada ama ondan vazgeçemiyorumiştee tamda buyuzden kayıt oldum kızlar :) merhaba dün diyetisyenimle diyete başladım ve temmuza kadar o kilolar gideceekkk :)
aynen bende bu yüzden kayıt oldum diyetisyene gitmiyorum kan aldırmaktan çok korkuyorum. ama evde işte öyle amatörce bişeyler yapıyorum sabah yiyorum akşamüstü 4 5 gibi yiyorum bi daha hiç bişey yemiyorum nescafe falan içiyorum üçü bi arada ama ondan vazgeçemiyorum
ama eğer imkanınız varsa bisiklet sürmeni tavsiye ederim çok işe yarıyor
Merhaba busraa77 bisikletede biniyorum 20 dk kadar günde.. Diyetisyene gidince kendimi sorumlu ve disiplinli hissediyorumŞunu söyliyim diyetisyenimin anlattığı bişeydi vücudun kıtlık metabolizmasını çalıştırabilirsin böyle yaparak dikkat et ozaman kilo veremez aksine alabilirsin vücut yağ depolamaya başlarmış . :
![]()
bende eylülden beri diyetisyen e gidiyor um 14 kilo verdim şimdi 92 kiloyum ama artık motivasyon um düşüyor![]()
ay inşallah ağustos kadar on beş kilo daha veririm. hedef büyük ama ne kadar yüksek tutarsam o kadar iyi olur diye düşünüyorum