Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Mothercare body ve tulumları

Mothercare body kullandım hep 1 ay öncesine kadar. Ama kış gelince yakalarının açıklığından illallah geldi. ELif omuzları açık geziyodu neredeyse. Şimdi ufaklık marka almaya başladım. Boynu çıtçıtlı, bence daha kullanışlı. ÇEkme filan olmadı memnun kaldım yani. ıkili paketlerini 14'e aldım.

mothercare in bodylerinin uzun kollu olanlarından kullanıyorum. yakası çıtçıtlı açık değil yakası renklerde çok güzel ama 3 lü paket satıldığı için içinde beğenmediğiniz bir renk varsa değiştiremiyorsunuz. . ayrıca benim oğluşum biraz uzun boylu olucak sanırım . henüz 2 aylık ama biz 3-6 aylık bodylerine başladık mothercare in. yani boyları biraz kısa gibi geldi bana. onun dışında kalitesi çok iyi. o kadar yıkanda ne solma ne bozulma olmadı. üstelik çok yumuşak en önemlisi de dikiş iplikleri esnek giydirirken kollarda falan çok rahatlık sağlıyor bu durum.

Ben kıyafetleri mothercare'den aldım. Eğer faturanız varsa 1 ay içinde hiç sormadan değiştiriyorlar. Bu kıyafetler Çin ve Hindistan'dan geliyormuş ama çok kaliteli. 0-3 aylık body ile 3-6 aylık body aynı boyda olabiliyor bunu anlamadım. O yüzden 3 tane 0-3 kısa kollu aldıysam 3 tane de 3-6 askılı aldım. 2 tane renkli 0-3 aylık body biri uzun kollu biri kısa kollu. 6-9 aylık renkli 3 tane kısa kollu aldım. 300'den fazla tuttu. Başka kıyafetler de aldım tabiki. 9 kg.a kadar alışverişi tamamdır. Tabi yetmezse gidip yenileri alınacak.

mother care giysilerini tek geçerim arkadaşlar... kızım 3 yaşında yakında izmire gidicem ilk olarak bu kış için kızıma tulum bakmak olacak.bilmiyorum 3 yaş için varmı bu yaşına kadar kışın hep mother care tulumlarını giydirdim ne çekme ne yırtılma ne bişi var tavsiye ediyorum...

Aslında mothercare ın bodyleri baya esnek biz hanımlar normalde gevşeyen kendini salan penyeleri sevmeyiz ama bebekler çok çabuk büyüdüğü için açıkçası işe yarıyor bu durum.çok esnek kumaşlı oldukları için benim arkadaşların 3 yaşındaki çocuklarına bile uygun badi bulabildikleri tek marka:)

bende yakalarından baya şikayetçiyim, acaip açılıyor. penyesi çok güzel ama yaka olayı tercihi chicco ya çeviriyor. tulumları yine harika ama onlarında bacaktaki çıtçıtlarından bacak uşuyor.ben ağız mendillerinden acaip memnunum şu havlulu olanlardan tavsiye ederim.

merhabalar kızlar. ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama yeni üye oldum. sizlere bişey soracaktım. bu mothercare body'lerinden alanınız var mı? Aldığım Albimini hastane çıkışının içindeki body'den daha küçükler mothercare'in 0-3 olan body'leri. Bir de yıkanınca çekerse iyice küçülürler. İlk olarak o body ve tulumlardan giydirmek istiyorum bebişe. fazla da büyük de olsun istemiyorum ama.. kafam karıştı. içinde 7 tane de var. giydiremeden kalırlarsa üzülürüm. Beyaz body'lerden de aldım 7'lisinden çünkü. Elimde 14 tane body oldu aynı boydan.

Kesinlikle mothercare bodylerinin üzerine yok biraz gevşiyorlar zamanla ama 0-3ayı neredeyse 9aya kadar giydirrsiniz o derece kalıpları geniş. ve kumaşları yumuşacık. üstelik kozyatağında outlet mağazası var çok da uygun oluyor..

Back