Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Mothercare body ve tulumları

esenruzgar

Bitti ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
3.477
7
316
İstanbul
merhabalar kızlar. ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi ama yeni üye oldum. sizlere bişey soracaktım. bu mothercare body'lerinden alanınız var mı? Aldığım Albimini hastane çıkışının içindeki body'den daha küçükler mothercare'in 0-3 olan body'leri. Bir de yıkanınca çekerse iyice küçülürler. İlk olarak o body ve tulumlardan giydirmek istiyorum bebişe. fazla da büyük de olsun istemiyorum ama.. kafam karıştı. içinde 7 tane de var. giydiremeden kalırlarsa üzülürüm. Beyaz body'lerden de aldım 7'lisinden çünkü. Elimde 14 tane body oldu aynı boydan.

tatlım bende almıştım kısa kollu renklilerinden gerçektende hiç giydiremedim.zaten yeni doğduklarında çok narin oluyorlar ben en çok içlik olarak zıbın giydirmiştim.şimdi bebeğim 6aylık mother care in dediğin çıtçıtlı beyaz bodylerin 9 aylık olanını giydiriyorum.açmadıysan değiş bence.hep ayının bir büyüğünü kullan

İlk yenidoğan bebeğe tek parçalı body ve tulumlardan giydirmek daha iyi diyorlar. Hastanedeki hemşire de , birçok kişi de öyle söyledi. Ama kalıpları sanki diğer markalara göre daha dar. Gerçi bebeğe de bağlı biraz büyüklükleri ama...
Uzun kollu renkli body'lerden aldım ilk giydireceklerim arasında. Olmazsa beyaz kısa kollu body'leri büyüklerine değiştireyim. Yaza da denk gelecek o dönemleri.

kızımın tüm kıyafetleri mothercare hemen hemen..
3.350 doğdu biz 0-3 aylıklardan kullandık.hatta 6 aylık olana kadar da giydirdik.6.5 kg.a kadar giyiliyor diyor zaten.
14 tane 0-3 ay yeterli zaten kusabilir yeni doğan bebekler.
bence değiştirme.ayrıca çekme gibi bir durum söz konusu değil.zaten 40 da filan yıkayacaksın sanırım bebek kıyafetlerini.90 derecede yıkamadıktan sonra bir şey olmuyor..

Bahsettiğim içe giyilen body'lerden. Kusmayla değil de artık içten çiş ile felan kirlenebilir başlarda :)

Bu arada beyaz kısa kollu 7'li body'lerin de kalıbı farklıymış. 3-6 ay diye almıştım o body'leri de ama 0-3 renkli uzun kollu body'ler ile aynı boyutta çıktı. CADIARZU

Düz renk olanları nedense kalıp olarak daha küçük. Ama değiştirme giyer.
Kirlenmese bile hergün yıkanıyor bebişler yeni giydirmek gerekiyor. Biz hala kısa kollu
bodylerini kullanıyoruz atlet niyetine.

bende giydiriyorum evet 7 tane fazla ama olsun hergün değiştir
kirletmesine gerek kalmadan...

bende birsürü aldım ama içinde yüzüyo kızım çok küçük doğdu 2600gr o yüzden normalde nasıl olurdu bilemicemmm(

Benim oğlum 4200 gr doğdu, mothercare 0-3 ayla başladık. Mothercare bodylerde hep ayına uygun giyiniyor, bunu da sadece bu markada tutturabildim. Ama gerçekten çekme yapmıyor, defalarca yıkanıyor, bir şey olmuyor...

bence bodyleri gayet iyi diğer marka ların 0-3 aylıkları falan daha küçük
hele ayaklı olanların ayakları falan bence güzel
bende aldım
kullanınca görüceğiz Allahın izniyle

canım çok kullanışlılar bence 7 tanesi 0-3 almışın diğeri 3-6 ay al daha uzun süre kullanırsın çok çabuk büyüyolar
bide evet düz renkler daha küçük

bebeklerin direkt tenine degdiği için atlet yani çıtçıtlı badi tarzı seyler diğer kıyafetlerden daha önemli bence. bende mther&care kullanıyorum badilerde. 4 aydır aynı badiler ne saldı ne çekti ve hatta ilk günkü yumusaklıgında. kesinlikle tavsiye ediyorum.

3 ayda hemen bırakmıyorsun zaten 6. aya kadar giyer onları değiştirme ama bundan sonra alacaklarını 6-9 ay al derim bence kalitelidir çekme problemi yaşamazsın

arkadaslarin cogu aynisini soylemis ama bir de ben yazayim mothercare urunleri cekmiyor, yumusacik kaliyor defalarca yikansa bile....benim oglum 4.5 aylik 3-6 olanlar gayet guzel oluyor, 6.5 kg su an, yani ben boy olarak da memnunum, ama bebeisin kilolu olursa bilemem tabi

alırken aydan çok yani 0 3 den daha çok kilo aralıklarına göre al tahmini doğum kilonuz vardır mutlaka daha sağlıklı olur benim 0 3 ler olmuyo geçengün gidip yenilerini aldım mecbur.prematüre _tany_yeni bebek_03 diye sıralanıyo hepsinin kilo aralıkları farklı

Teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için. Dün itibariyle body'lerin hepsini yıkadık annemle :) beyaz body'leri 6-9 aldım ama yine de diğer 0-3 ay'lık renkli body'ler ile aynı boyutta gibi görünüyor. 14 tane body'si oldu oğlumun :) Artık hepsini giydircez kirlendikçe. Kullanışlı olduğunu söylemişlerdi o yüzden almıştım zaten bu body ve tulumlardan. Yerleri çok güzel body'lerin herkese tavsiye ederim. Tulumlarında sorun yok, onlar boy boy.
Bir de bebişin kilosuna göre yine alınır gerekirse, büyük ya da küçük. Hayırlısı ile gelsinler dünyaya da...

mothercare nin body leri zarf yaka oluyor. omuz kısımları kalın terlerse daha uzun süre nemli kalıyor ve yakaları baya açık duruyor..chicconun bady leri daha güzel. boyundan çıtçıtlı

Arkadaşa aynen katılıyorum. Benim kızımında hep Mothercare. İlk doğduğunda 0-3 ay almıştım. Zaten pamuklu ve esnek kumaşlar olduğu için şu anda 4. ayına kadar giydirdim. Şu anda 6 aylık 8300 gr ve 3-6 aylık olanları rahatlıkla giyiyor. Çekme falan olmuyor. Ben kısa kollu 30 tane falan almıştım iyiki de fazla almışım. Bol bol kirletiyor. Ve ne kadar yıkarsam yıkayayım hiçbişey olmadı badilere a.s.

mothercare in body ve tulumlarını kullanıyorum, kalıpları diğer tüm markalara göre daha iyi, üzerinde yazan aya tam uyuyor, bazı yerli ürünlerde 9ay yazıyor 2 aylık çocuga zor giydiriyosun, kumaş kalitesi de çok iyi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…