How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İlköğretim Yorum ve Soruları Morpa Kampüs

ozey2506

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
1.028
123
123
Morpa kampüs kullanan var mı. Ben birinci sınıfa giden oğlumu üye yaptım. Senelik 58 tl. Oğlum çok sevdi sürekli ordan öğrendiklerini tekrar ediyor.
Morpa kampüs kullanan var mı memlunmusunuz

Morpa kampüs kullanan var mı. Ben birinci sınıfa giden oğlumu üye yaptım. Senelik 58 tl. Oğlum çok sevdi sürekli ordan öğrendiklerini tekrar ediyor.
Morpa kampüs kullanan var mı memlunmusunuz

Merhaba özey , morpa kampüsü öğretmenimiz önermişti ama ben üye olmadım. Ne tür aktiviteleri var ?

Merhaba özey , morpa kampüsü öğretmenimiz önermişti ama ben üye olmadım. Ne tür aktiviteleri var ?

Türkçe matematik ve hayat bilgisi dersleri var. Biz şimdilik okuma yazma öğreniyorum kısmını yapıyoruz öğrendiği harfleri heceleri tekrarlıyo pekiştirici şarkılar ve oyunlar da var

Türkçe matematik ve hayat bilgisi dersleri var. Biz şimdilik okuma yazma öğreniyorum kısmını yapıyoruz öğrendiği harfleri heceleri tekrarlıyo pekiştirici şarkılar ve oyunlar da var
ozey2506 Merhabaa...
Naptın memnun kaldınız mı? bende 2. sınıf ıcın alayım dıyorum tavsıye eder mısın ?

Hımm.. Bende 2. sınıfta düşündüm yazılarınızı okuduktan sonra.. Alıyorusn o zaman bu snee ?

Back