Saç Bakım Ürünleri Morfose kullananlar..

usengecbayan

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
83
3
13
Hatay
Merhabalar kızlar saçlarım için morfose ürünlerinden almayı düşünüyorum fiyatları uygun geldi. morfose ürünlerinden natura therapy argan yağı, normal argan yağı saç serumu, mavi suyunu kullananlar var mı.? kullandı iseniz memnun kaldınız mı ?

Ben kullandım birkaç ürününü... mesela mavi suyunu, daha pahalı olan muadillerinden bir farkı yoktu bence, yani kalitesi fena değildi.. saç bakım maskesini de kullandım, çok yoğun bir kıvamı var, kullanması saça yayması biraz zor ama fiyatına göre baya iyi bir performansı olduğunu söyleyebilirim.. tabi bu tarz maskelerin saçı gerçekten onarmadığını, anlık kullanımlarda yumuşattığını ve günü kurtardığını bilmek ve fazla bir şey beklememek gerek..
Argan yağını ve saç serumlarını denemedim..

teşekkürler yanıtın için , zaten saçı onarıyor olan ürünler bile uzun bir sürede bunu yapıyor. Saçları düzenli kestirmek en doğru onarım şekli bence :)

teşekkürler yanıtın için , zaten saçı onarıyor olan ürünler bile uzun bir sürede bunu yapıyor. Saçları düzenli kestirmek en doğru onarım şekli bence :)

Evet canim bence de.. bu durumda beklentin cok yuksek degil madem memnun kalirsin sanirim.. bir de internetten alirsan muhtemelen daha da ucuza bulursun

kızlar merhaba ben morfose saç bakım ürünlerinden almak istiyorum(saçlarım çok kırılıyor) netten araştırma yaptım ama gene de karar veremedim.morfose argan yağımı alayım yoksa morfose keratin serum siyah şişe mi? kullananlar yardımcı olursanız sevinirim

Morfose ürünlerini bende kullanıyorum ve tavsiye edebilirim, muadillerine göre fiyatları hem uygun hem de işe yarar ürünlerdir. Özellikle morfose milk shake it ürününü de tavsiye ederim. yıpranmış saçlar için uygundur.

ben siyah keratinli olan saç serumunu kullanıyorum 2. şişem bitmek üzere çok memnunum saçı hiç ağırlaştırmıyor yağlandırmıyor ve yumuşacık yapıyor nemliyken fön öncesi sürüyorum ısıya karşı da koruyor.. Ancaakk sanırımmm 2. şişem bitince argan yağlı saç bakım yağını bi deniycemm aklım onda kaldı birasdaaaa bakalım aynı performansı verecek miii

beyaz olanı dene silk serum..

mavi sudan kaç şişe bitirdim sayamam. 4 senedir elimin altından çekmediğim bi ürün. Argan yağı da aynı şekilde idi. ta ki rediste hair keratin serumu keşfedene kadar. morfose argan yağı yerine bunu tercih et derim.

redist bakım yağlarından hangisi iyi acaba

redist 40 bakım yağı
redist keratin
redist argan
redist milk bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…