- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.650
-
- Konu Sahibi askininaskisi
- #1.581
Balım yumurta sayısını bi sonraki kontrolde net söyleyebilirim, rahim duvarı kalınlığı çok güzel yumurtalar da harekete geçmiş dedi. Aynı dozda gonal f le devam salı gününe kadar dedi. Bakalım salı günü neler söyleyecek. Gerçi hemşire cumartesi opu olur büyük ihtimalle dedi ama bakalım..Naptın
Canım iğnelere devam ediyorum. Sanırım cumartesi günü opu olacak. Bakıldı canım hormonlara. Hatta ismini daha önce duymadığım tüp bebek merkezinin istediği birsürü test yaptırdık eşimle...
Kuzumcum gonal f leri koldan vuruyorum. 1 tane daha var onu göbekten. Yumurtalar da hareketlenmiş rahim duvarı kalınlığı da güzel dedi..Salı günü tekrar kontrolüm var inşallah yine güzel şeyler duyabilirim..Evet kuzum ilaçla düşüyormuş hemen bakalım artık hayırlısı. Koldanda mı iğne vuruluyor onu bilmiyordum ben kuzu . Ayy kuzum gelişmelerden haberdar et bizi Allah ım hayırlısını nasip etsin inşallah
Aaaa çok sevindimmmm.. maşallah canımm ya sanki dna hasarı da yüksekti diye hatırlıyorumm. Sağlıkla al kucağına inşallahh.. Nası bi duygu??1 2 arasi degisen morfoloji ile hamileyim Rabbime sukurler olsun darisi herkese
Cok tesekkur ederim insallah senin de transferin basarili olur sabahlari heyecandan uyuyamiyorum erkenden kalkiyorum tuhaf bisey :) her wc ye gittigimde adet olcakmisim gibi hissediyorum korkudan sanirimAaaa çok sevindimmmm.. maşallah canımm ya sanki dna hasarı da yüksekti diye hatırlıyorumm. Sağlıkla al kucağına inşallahh.. Nası bi duygu??
Canım çok sevindim adına çok uğraş vermiştin süper bir haber bu adına şok sevindim dualarını eksik etme bizim içinde , hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etin inşallah :)1 2 arasi degisen morfoloji ile hamileyim Rabbime sukurler olsun darisi herkese
Tesekkur ederim Rabbim size de nasip etsin insallah .Duasiz kalmasin yüreğiniz dua her seyin ilacıdırCanım çok sevindim adına çok uğraş vermiştin süper bir haber bu adına şok sevindim dualarını eksik etme bizim içinde , hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etin inşallah :)
Afilim ne yaptin, kontrole gittin mi, keseyi gördün mü ? Bebişten haber ver bize :)Tesekkur ederim Rabbim size de nasip etsin insallah .Duasiz kalmasin yüreğiniz dua her seyin ilacıdır
Canim randevum sali bekliyoruz merakla progestan kullaniyorum basim donuyor bayginlik gecirdimAfilim ne yaptin, kontrole gittin mi, keseyi gördün mü ? Bebişten haber ver bize :)
Geçmiş olsun canim progestanin iğnesini mi oluyorsun, o çok cabuk tansiyon düsürüyor, iğneden sonra 10-15 dk otur dinlen öyle kalk. Tüp bebekte bize fitilini veriyorlardi, onda böyle sikinti olmuyorCanim randevum sali bekliyoruz merakla progestan kullaniyorum basim donuyor bayginlik gecirdim
Sagol Hapini kullaniyorum canim 3 saat yatmisim kendime gelemedim dr a soylicem cok acayip bisey yaGeçmiş olsun canim progestanin iğnesini mi oluyorsun, o çok cabuk tansiyon düsürüyor, iğneden sonra 10-15 dk otur dinlen öyle kalk. Tüp bebekte bize fitilini veriyorlardi, onda böyle sikinti olmuyor
Canım allahım sağlıkla kucağına aldırsın inş, kendine dikkat etSagol Hapini kullaniyorum canim 3 saat yatmisim kendime gelemedim dr a soylicem cok acayip bisey ya
Allah razi olsun canimCanım allahım sağlıkla kucağına aldırsın inş, kendine dikkat et
Ne içinmiş o ilaç canım?? Ben ilk kez duydum adını..Kızlar buarada aranızda hiç trisequence diye ilaç kullanan oldumu?
Bende hala bilmiyorum:) kullandım ama .. şimdi transfere hazırlanıyorum ilaçlarla:)Ne içinmiş o ilaç canım?? Ben ilk kez duydum adını..
2 regl dönemi geçti dimi balım opudan? Hanhi ilaçlar kullanılıyor donmuş transferi öncesi?Bende hala bilmiyorum:) kullandım ama .. şimdi transfere hazırlanıyorum ilaçlarla:)