-
- Konu Sahibi askininaskisi
- #1.601
Hatta 3 regl geçti:) doktorum histeroskopi izleri geçmedi diye transfer yapmadı2 regl dönemi geçti dimi balım opudan? Hanhi ilaçlar kullanılıyor donmuş transferi öncesi?
Estroferm, propobiyotik ve coraspirin. Ayrıca doktorumun verdiği vitaminlere devam
Aşılamada sayı önemli demişti bizim dr sayınız kaç?kızlar birşey soracağım ben bi tüp bebek merkezini aradım morfoloji(%2) düşükse aşılama şansı daha da düşer dedi siz bu konuda birşeyler duydunuz mu? tüp bebek önerdi. ama ben beklemk istiyorum nedense hgs çekilmedim ve dna hasarına da baktırmadık doktor birşey demedi sizce yapılmalı mı?
Balımm bizim de morfolojimiz 2 ydi tüp bebek görüşmesi için gittiğim merkez aşılama deneyelim sayınız ve hızınız iyi durumda demişti ama ben direk tüp bebeğe başlamak istediğimi söyledim.. Sen bilirsin elbette canım. 5 milyonun altındaysa sayınız aşılama yapmıyorlar yanlız..kızlar birşey soracağım ben bi tüp bebek merkezini aradım morfoloji(%2) düşükse aşılama şansı daha da düşer dedi siz bu konuda birşeyler duydunuz mu? tüp bebek önerdi. ama ben beklemk istiyorum nedense hgs çekilmedim ve dna hasarına da baktırmadık doktor birşey demedi sizce yapılmalı mı?
Toplamda mı yoksa ml de mi 5 milyonun altında olmucak canmBalımm bizim de morfolojimiz 2 ydi tüp bebek görüşmesi için gittiğim merkez aşılama deneyelim sayınız ve hızınız iyi durumda demişti ama ben direk tüp bebeğe başlamak istediğimi söyledim.. Sen bilirsin elbette canım. 5 milyonun altındaysa sayınız aşılama yapmıyorlar yanlız..
Canım ben yıkama sonrası sperm sayısının en az ml de 5milyon olması durumda aşılama yapılabileciğini söylediğini hatırlıyorum doktorun. Normal spermiogramda da dikkate alınan değer ileri hızlı hareketli sperm oranı...Toplamda mı yoksa ml de mi 5 milyonun altında olmucak canm
Anladım cnm tşk ederimCanım ben yıkama sonrası sperm sayısının en az ml de 5milyon olması durumda aşılama yapılabileciğini söylediğini hatırlıyorum doktorun. Normal spermiogramda da dikkate alınan değer ileri hızlı hareketli sperm oranı...
Rica ederim canım..Anladım cnm tşk ederim
Esimin morfolojisi 2 iken hamile kaldim tabii bos bos beklemedik her seyi denedik dna hasarini dusurduk cok sukur Rabbim mucizemi gonderdi tup bebek merkezlerini sallayin bana da asla ama asla olmaz dediler onlara inansaydim eger simdi bebegim benimle olmazdi ' tup bebek icin para biriktiriyor olurdumkızlar birşey soracağım ben bi tüp bebek merkezini aradım morfoloji(%2) düşükse aşılama şansı daha da düşer dedi siz bu konuda birşeyler duydunuz mu? tüp bebek önerdi. ama ben beklemk istiyorum nedense hgs çekilmedim ve dna hasarına da baktırmadık doktor birşey demedi sizce yapılmalı mı?
Yani toplam sayı 10 milyon olsa bunun %50 si ileri hareketli olsa olur doğru düşünüyorum değilmi ? Tüp bebek öncesi eğer kriteri tutturursam aşılama düşünüyorum da canmRica ederim canım..
Canm bugün nasılsın ?Esimin morfolojisi 2 iken hamile kaldim tabii bos bos beklemedik her seyi denedik dna hasarini dusurduk cok sukur Rabbim mucizemi gonderdi tup bebek merkezlerini sallayin bana da asla ama asla olmaz dediler onlara inansaydim eger simdi bebegim benimle olmazdi ' tup bebek icin para biriktiriyor olurdum
Okulda kasiklarim cok kotu agriyordu hatta dayanamadim uzattım .Eve gelir gelmez de uzandim kalkmiyorum kanamam olcak diye korkuyorumCanm bugün nasılsın ?
Korkma psikolojini bozma ama dinlen canm hatta tadını cıkar bu sürecin.kritik haftalarını atlat gör bak hersey daha güzel olucakOkulda kasiklarim cok kotu agriyordu hatta dayanamadim uzattım .Eve gelir gelmez de uzandim kalkmiyorum kanamam olcak diye korkuyorum
Insallah canim bu aylar stresli gececek insallah tehlikeyi atlatiriz da tatli telaslarimiz baslarKorkma psikolojini bozma ama dinlen canm hatta tadını cıkar bu sürecin.kritik haftalarını atlat gör bak hersey daha güzel olucak
Evet canım doğru düşünüyosun. Senin için netten baktım. Soruu cevap içerikli bi doktorlar sitesinde doktorun aşılama için gereken minimum sayının yani ileri hızlı toplam sperm sayısının 3 milyon olmasının yeterli olduğu yazıyordu..Yani toplam sayı 10 milyon olsa bunun %50 si ileri hareketli olsa olur doğru düşünüyorum değilmi ? Tüp bebek öncesi eğer kriteri tutturursam aşılama düşünüyorum da canm
Canım üzülme korkma inşallah sağlıkla gelicek bebeğin. Kanaman falan olduysa bile yerleşme kanamasıdır bu da normal sayılıyor sanırım belirli bir sınıra kadar... Nası hislerdesin eşin ailen öğrenince çıldırmıştır sevinçten eminimOkulda kasiklarim cok kotu agriyordu hatta dayanamadim uzattım .Eve gelir gelmez de uzandim kalkmiyorum kanamam olcak diye korkuyorum
Canım cok tşk ederimmmm ben hiç bi zaman aşılama sansımızın olmayacagını sanmıstım dr bize öyle demişti direk tüp bebek demişti cok saol ben takviyelerle sayı ve hızı biraz artırabilirsem yazın tatilde aşılama olabilirimEvet canım doğru düşünüyosun. Senin için netten baktım. Soruu cevap içerikli bi doktorlar sitesinde doktorun aşılama için gereken minimum sayının yani ileri hızlı toplam sperm sayısının 3 milyon olmasının yeterli olduğu yazıyordu..Eki Görüntüle 2073395
Esim şoka girdi güldü ağladı çığlık attıCanım üzülme korkma inşallah sağlıkla gelicek bebeğin. Kanaman falan olduysa bile yerleşme kanamasıdır bu da normal sayılıyor sanırım belirli bir sınıra kadar... Nası hislerdesin eşin ailen öğrenince çıldırmıştır sevinçten eminim
Ne demek canım rica ederim. Eminim biliyosundur ama sana bişi söyleyeyim canım, eşimde morfoloji problemi vardı ne yaptıysak düzelmedi. Ama kullandığımız takviyelerden keçiboynuzu kürü sayıyı baya arttırmıştı yanında arginin kullanmıştı. Belki kullanıp denemişsinizdir ama yine de söyleyeyim dedim. Bide tabiki moral. Umarım yükselir değerin canımcım. Dna hasarı için ilaç kullanıyor musunuz?Canım cok tşk ederimmmm ben hiç bi zaman aşılama sansımızın olmayacagını sanmıstım dr bize öyle demişti direk tüp bebek demişti cok saol ben takviyelerle sayı ve hızı biraz artırabilirsem yazın tatilde aşılama olabilirim