- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.650
-
- Konu Sahibi askininaskisi
- #1.541
Kuzum regl olmayı bekliyorum ama geciktim heycandan sanırımNapıyorsunuz bakalım kızlar?
Aslında içim rahatladı pıhtılaşma testi yaptırınca. Sonuçta öğreneceğim ne olduğunu..ben de kuruntuluyum kuzum ama genetik taramanın sonuçları da çok geç çıkar heralde..[/QUOTE YAPTIRDIĞINIZ PIHTILAŞMA TESTLERİ HANGİLERİ
Bildiğin gibi cnm beklemedeyim:) ayy hadi regl olKuzum regl olmayı bekliyorum ama geciktim heycandan sanırımsen nasılsın ne durumdasın?
Ben de çok istiyorum yaa geciktikçe geciktiBildiğin gibi cnm beklemedeyim:) ayy hadi regl ol
birde hamile çıkma :)Ben de çok istiyorum yaa geciktikçe gecikti
Geçen arkadaşın biri öyle olmuştu hemde sıfır morfolojiylebirde hamile çıkma :)
Ayyy test yapsanaGeçen arkadaşın biri öyle olmuştu hemde sıfır morfolojiyleayy keşke hamile olsam
Kaç gün geçtiGeçen arkadaşın biri öyle olmuştu hemde sıfır morfolojiyleayy keşke hamile olsam
Ayyy test yapsana
O kadar alıştım ki negatiflere aklıma bile gelmiyor test yapmak kızlarrKaç gün geçti
kaç embriyo konulmuştu ve kaliteleri neydi?Ben 0 morfolojiyle tup bebekle hamile kaldim.
MasallahBen 0 morfolojiyle tup bebekle hamile kaldim.
Aaa maşallahhBen 0 morfolojiyle tup bebekle hamile kaldim.
Kızlaaar. Regl oldum ve yarın doktora muayeneye gidiyorum. Sanırım ilk iğnem yapılacak yarın. Çok heycanlıyım..
Allah razı olsun canım..Allah yardimcin olsun
Ayy kuzum hayırlı olsun inşallah en kaliteli yumoşların oluşuyodur şuanda Allah ım hayırlısıyla uzuuunn zamandır beklediğimiz o mutluluğu yaşayır inşallah bizlere :))Kızlaaar. Regl oldum ve yarın doktora muayeneye gidiyorum. Sanırım ilk iğnem yapılacak yarın. Çok heycanlıyım..
Aminnn balımm inşallahh. Güzel duan için teşekkür ederimAyy kuzum hayırlı olsun inşallah en kaliteli yumoşların oluşuyodur şuanda Allah ım hayırlısıyla uzuuunn zamandır beklediğimiz o mutluluğu yaşayır inşallah bizlere :))
Yumurtalar ne zaman toplanacakAminnn balımm inşallahh. Güzel duan için teşekkür ederimsen napıyosun nası gidiyor kuzum??