- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.650
- Konu Sahibi askininaskisi
- #1.561
Diğer cumartesi sanırım balım. Yumurta toplama nası olucak acaba. Kimisi sonrası ağrı yaşamış kanama yaşamış ama..Yumurtalar ne zaman toplanacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer cumartesi sanırım balım. Yumurta toplama nası olucak acaba. Kimisi sonrası ağrı yaşamış kanama yaşamış ama..Yumurtalar ne zaman toplanacak
Rabbim yardimcin olsun dualarim seninleKızlaaar. Regl oldum ve yarın doktora muayeneye gidiyorum. Sanırım ilk iğnem yapılacak yarın. Çok heycanlıyım..
Allah razı olsun canım benim. İnşallah güzel haberler verebilirim size buradanRabbim yardimcin olsun dualarim seninle
Napayım kuzum beniö yoğun geçiyor şu ara aralıkta sınava giricem ona hazırlanıyorum bir taraftan hastaneye git gel zaman geçiyor öyle. Benim tedavi şöyleki son tahlilleriöde troid hormonum yüksek çıktı biraz.doktor hamilelik öncesi ve hamilelikte 2,5 ve altında olması gerekli dedi bebeğin beyin gelişimi açısından Allah korusun risk oluşturuyomuş. O yüzden endokrine gidiyorum şimdilik 15 20 gün kadar ilaç kullanıcam bakalım sonrasında başlanıcak inşallah başka birşey çıkmaz ise öyle benimde... sen neler yapıyosun kuzum iğneler nasıl oluyor sabah akşam kaç kere günde kendinmi yapıyorsun ipne dışında neler kullanıyorsun şuanda..Aminnn balımm inşallahh. Güzel duan için teşekkür ederim sen napıyosun nası gidiyor kuzum??
Yok cnm asla abartı birşey yok , çok hafif lekelenme oluyor okadar. Ben 15 dk içinde kalkıp eşimi aramıştım gel diye :)Diğer cumartesi sanırım balım. Yumurta toplama nası olucak acaba. Kimisi sonrası ağrı yaşamış kanama yaşamış ama..
Nasıl oluyor anlamıyorum millet bu değerlerle hamile kalıyor sadece takviye ürün alarak. Prodexeed plusı da önerebilirim. Sende umut yoksa ben de hiç Yok. 43 milyon sperm % 7 hararetli %93 haraketsiz 0 morfoloji bize bile tüp demediler tedaviye başlayalım çok kötü değil dedi doktorlar.Merhabalar kızlar.Bende pco var ama adet olabiliyorum çok şükür bikaç gün geciksem de.Eşimin sperm değerleri
-top sayı: 66 milyon
-Toplam hız: 55
-İleri hızlı: 10 (bi testte 0 çıkmışlığı var birinde 4 )
-Yavaş hızlı: 35
-Yerinde: 10
-morfoloji %2 (bi testte 0 çıkmışlığı var )
Kızlar 3 ay keçiboynuzu kaynattım geçen hafta 3 ayı doldurunca havuç suyuna başladık.Her sabah aç karnına zeytinyağjnda bekletilmiş incir yiyor Bu arada eşim şu vitamin ve ilaçları kullanıyor:
-proviron
-ace selenyum
-zinco
-evicap
-giseng
-l-arginin
Kadın doğum doktoru bize çok olumsuz konuştu değerlerimizle ilgili. Tüp bebeğe bile bu değerlerle sıkıntı zor dedi. Sizce durumumuz nedir? Bu vitamin ilaç kür yeterli mi??? O kadar mutsuzum ki. Eşimde ben de çok üzgünüz. Bi tanıdığımız ürolog var dalında iyi ona gönderdik sonuçlarımızı ve aşılamayla başlayabiliriz demiş gelecek adette yıllık iznimizi kullanıp memleketimizdeki o doktora gidicez. Sizler neler yapıyorsunuz?? Buradan konuşup haberleşelim mutlulu mutlu pozitif sonuçlarmızı paylaşalım inşallahh...
Proxeed bizde hiç işe yaramadı bizde ileri hızlı sıfır morfoloji sıfırNasıl oluyor anlamıyorum millet bu değerlerle hamile kalıyor sadece takviye ürün alarak. Prodexeed plusı da önerebilirim. Sende umut yoksa ben de hiç Yok. 43 milyon sperm % 7 hararetli %93 haraketsiz 0 morfoloji bize bile tüp demediler tedaviye başlayalım çok kötü değil dedi doktorlar.
Varikosel var mı eşiniz de benimkinde varikosel var. DNA hasarına baktırın muhakkak 0 morfoloji de tüp bebek şansı ne kadar bilmiyorum hiç araştırmadım normal olsun çok istiyorum onun için uğraşıyorum. ( sıkıntısız 0 düşünceyle yaşamak ne büyük nimetmiş meğerse 1 senedir bebekle yatıp bebekle kalkıyorum ya olmazsa diye çok korkuyorum.Proxeed bizde hiç işe yaramadı bizde ileri hızlı sıfır morfoloji sıfır
Bakalım yumurta toplama heycanı öncesi yumurtalar nasıl acaba heycanı var yarın kontrole gideceğim. İnşallah yumurtalarım sağlıkla güzel gelişiyordur..Yok cnm asla abartı birşey yok , çok hafif lekelenme oluyor okadar. Ben 15 dk içinde kalkıp eşimi aramıştım gel diye :)
Kuzum iğnelerde korkacak hiçbişey yok. 2 tanesini göbekten kendim yaptım. Koldan olanları da teyzem yapıyor hergün sağolsun. Yarın iğne sonrası ilk kontrolüm var çok heycanlıyımm. Benim için dua eder misin balım?Napayım kuzum beniö yoğun geçiyor şu ara aralıkta sınava giricem ona hazırlanıyorum bir taraftan hastaneye git gel zaman geçiyor öyle. Benim tedavi şöyleki son tahlilleriöde troid hormonum yüksek çıktı biraz.doktor hamilelik öncesi ve hamilelikte 2,5 ve altında olması gerekli dedi bebeğin beyin gelişimi açısından Allah korusun risk oluşturuyomuş. O yüzden endokrine gidiyorum şimdilik 15 20 gün kadar ilaç kullanıcam bakalım sonrasında başlanıcak inşallah başka birşey çıkmaz ise öyle benimde... sen neler yapıyosun kuzum iğneler nasıl oluyor sabah akşam kaç kere günde kendinmi yapıyorsun ipne dışında neler kullanıyorsun şuanda..
Varikosel yok , DNA hasarını halledeli 1 yılı geçti.. hayırlısı rabbimdenVarikosel var mı eşiniz de benimkinde varikosel var. DNA hasarına baktırın muhakkak 0 morfoloji de tüp bebek şansı ne kadar bilmiyorum hiç araştırmadım normal olsun çok istiyorum onun için uğraşıyorum. ( sıkıntısız 0 düşünceyle yaşamak ne büyük nimetmiş meğerse 1 senedir bebekle yatıp bebekle kalkıyorum ya olmazsa diye çok korkuyorum.
Kaç yumurta saydı drBakalım yumurta toplama heycanı öncesi yumurtalar nasıl acaba heycanı var yarın kontrole gideceğim. İnşallah yumurtalarım sağlıkla güzel gelişiyordur..
Canım eşimin almadığı takviye kalmadı diyebilirim. Varikosel yok. Hasarımız da öyle aman aman çok değil. Ama çocukluğunda yaşamış olduğu enfeksiyonel bi rahatsızlığın etken olduğunu düşünüyo doktor. Biz tüp bebeğe başladık rabbim pişman etmesin sağlıkla gelir ilk denememizde miniğimiz inşallah...Nasıl oluyor anlamıyorum millet bu değerlerle hamile kalıyor sadece takviye ürün alarak. Prodexeed plusı da önerebilirim. Sende umut yoksa ben de hiç Yok. 43 milyon sperm % 7 hararetli %93 haraketsiz 0 morfoloji bize bile tüp demediler tedaviye başlayalım çok kötü değil dedi doktorlar.
Amin amin inşallah hepiniz hayırlı sonuçlar alırsınız rabbim ol desin ve olsun dualarım sizlerle.Canım eşimin almadığı takviye kalmadı diyebilirim. Varikosel yok. Hasarımız da öyle aman aman çok değil. Ama çocukluğunda yaşamış olduğu enfeksiyonel bi rahatsızlığın etken olduğunu düşünüyo doktor. Biz tüp bebeğe başladık rabbim pişman etmesin sağlıkla gelir ilk denememizde miniğimiz inşallah...
İlk reglin 3.günü gittiğimizde çok sayıda yumurtan var dedi sanırım pcos görüntüden bahsetti. rahimde de problem görünmüyor başlıyoruz okey dedi. Bakalım iğne sonrası ilk kontrolüm yarın. Sayıyı bu sefer kesin soracağım..Kaç yumurta saydı dr
Yrn bize güzel haberler verİlk reglin 3.günü gittiğimizde çok sayıda yumurtan var dedi sanırım pcos görüntüden bahsetti. rahimde de problem görünmüyor başlıyoruz okey dedi. Bakalım iğne sonrası ilk kontrolüm yarın. Sayıyı bu sefer kesin soracağım..
İnşallah balım inşallahhYrn bize güzel haberler ver
Evet kuzum ilaçla düşüyormuş hemen bakalım artık hayırlısı. Koldanda mı iğne vuruluyor onu bilmiyordum ben kuzu . Ayy kuzum gelişmelerden haberdar et bizi Allah ım hayırlısını nasip etsin inşallahKuzum iğnelerde korkacak hiçbişey yok. 2 tanesini göbekten kendim yaptım. Koldan olanları da teyzem yapıyor hergün sağolsun. Yarın iğne sonrası ilk kontrolüm var çok heycanlıyımm. Benim için dua eder misin balım?
Senin ilaçla düşer inşallah tsh önemli gerçelten. Geç olsun güç olmasın kuzum sağlığı tam gelsin minnoşlarımız inşallah hayırlısıyla tez vakitte...
Naptınİnşallah balım inşallahh