- 22 Haziran 2013
- 71
- 26
-
- Konu Sahibi askininaskisi
Aynen öyle üroloji dr larında bi duyarsızlık oluyor malesef bizim sonuçları da en son yapısal sizin deyip geçiştirdiler..Canım benım hormon testlerimde tüp bebekte zaten devlette oldu üniv. hastanesi devlet oluyor ya..ben bu dna hasar tespiti testini bir de vitanim testlerini söyledim e vit çinko falan onlar çok pahalı tahminim senin bu kruger morfolojisi de pahalıdır diye düşünüyorum devlette yapıyorlarmı soriyim yaptırıyim desem de dr un gerek görüp talep etmesi lazım devlette de dr bunu anlatıcak vakit bulup soramıyorsun cnm.. tüp bebekte de zaten devlette de yaptırsan nerden baksan 3 bin liraya yakın para çıkıyor cebinden..Balım çapa da yapıyolarmış sanırım devlette bi topikte denk gelmiştimbalım hormon testlerini falan neden devlette yapmıyorsunuz ? Ben özel bi lab ı aramıştım kendim için 275 tl dedi 3 değer için. Sonra devket hastanesinde kolaylık polikliğinden giriş yapıp hastanenn labaratuarından vermiştim kanı falan. Bizim de gittiğimiz 2 üroloji uzmanı morfoloji hiç bakmadı. Kadındoğumcumu yapmamız gerektiğini söylemişti. Düşün yani duyarlılığı üroloji doktorundaki bide safız o zaman hiçbişe bilmiyor bu morfoloji sayı hız falan..
Canımm bide bu başkent hastaneleri var ya istnblda da vardır sanırım onlar böyle testte falan daha hesaplı haberin olsun. Ben hsg yi Ankara başkent hastanesinde 50 tl ye çektirdim 1.5 ay önce. Muayene ücreti 122 Tl testler ücretsiz. Haberin olsun. Özel hastane ama ünv. Hastanesi olunca yüzdelik cüzi bi ücret ödeniyor..Aynen öyle üroloji dr larında bi duyarsızlık oluyor malesef bizim sonuçları da en son yapısal sizin deyip geçiştirdiler..Canım benım hormon testlerimde tüp bebekte zaten devlette oldu üniv. hastanesi devlet oluyor ya..ben bu dna hasar tespiti testini bir de vitanim testlerini söyledim e vit çinko falan onlar çok pahalı tahminim senin bu kruger morfolojisi de pahalıdır diye düşünüyorum devlette yapıyorlarmı soriyim yaptırıyim desem de dr un gerek görüp talep etmesi lazım devlette de dr bunu anlatıcak vakit bulup soramıyorsun cnm.. tüp bebekte de zaten devlette de yaptırsan nerden baksan 3 bin liraya yakın para çıkıyor cebinden..
Tatlım o başkent üniversitesi hastanesi işte benimki de Kocaeli üniversitesi hastanesi aynı yani anlıycağın ikiside devlet üniversitesi hastaneleri.Ben hsg yi özel laboratuvarda çektirdim 1 sene falan oldu bişey çıkmadı şükür onu da orada çektirme sebebim iki tane tanıdığım var çok canım yandı devlette dediler bende korktum biraz cnm da çok tatlı değildir aslında ama gözümü korkutunca onlar özelde yaptırdım ben de bir ona yani fazla ücret ödedim ama diğer her şeyim üniversite hastanesinde oldu ama orada da yaptırsan tüp bebek dediğim gibi 3 bine yakın para ödüyon.Canımm bide bu başkent hastaneleri var ya istnblda da vardır sanırım onlar böyle testte falan daha hesaplı haberin olsun. Ben hsg yi Ankara başkent hastanesinde 50 tl ye çektirdim 1.5 ay önce. Muayene ücreti 122 Tl testler ücretsiz. Haberin olsun. Özel hastane ama ünv. Hastanesi olunca yüzdelik cüzi bi ücret ödeniyor..
Anladım canım. Rabbim kolaylığını verir inşallah kuzum. Duadan başka elimizden birşey gelmiyor. İnşallah doğal yolla gelir mucizelerimiz. Meryem ana otuna baktım da baya üzerinde taşıyıp dua okuyup gebe kalan var. Bende internetten mi getirtsem aktara mı baksam bilemedim..Tatlım o başkent üniversitesi hastanesi işte benimki de Kocaeli üniversitesi hastanesi aynı yani anlıycağın ikiside devlet üniversitesi hastaneleri.Ben hsg yi özel laboratuvarda çektirdim 1 sene falan oldu bişey çıkmadı şükür onu da orada çektirme sebebim iki tane tanıdığım var çok canım yandı devlette dediler bende korktum biraz cnm da çok tatlı değildir aslında ama gözümü korkutunca onlar özelde yaptırdım ben de bir ona yani fazla ücret ödedim ama diğer her şeyim üniversite hastanesinde oldu ama orada da yaptırsan tüp bebek dediğim gibi 3 bine yakın para ödüyon.
Walla cnm bu konuda ben fazla yorum yapamıycam sen bilirsin.Ama ben herşeyi çok fazla karıştırmamak gerektiğini düşünüyorum.Otlarla ilgili geçmişte kötü bazı anılarım var o yüzden mi bilmiyorum çok da fazla inanamıyorum,vitanimler mineraller doğal beslenme tamam da otlarla ilgili çok birşey diyemiyorm canım.Zaten bu dediğim şeyleri bile hepsini birarada nasıl kullanıcak bir zararı olurmu bilmiyorum inşllh olmaz..Çocuk isterken adamlardan da olmayalım daAnladım canım. Rabbim kolaylığını verir inşallah kuzum. Duadan başka elimizden birşey gelmiyor. İnşallah doğal yolla gelir mucizelerimiz. Meryem ana otuna baktım da baya üzerinde taşıyıp dua okuyup gebe kalan var. Bende internetten mi getirtsem aktara mı baksam bilemedim..
Allah korusun canımm. Bu yenilip içilmeyince bende düşündüm açıkcasıWalla cnm bu konuda ben fazla yorum yapamıycam sen bilirsin.Ama ben herşeyi çok fazla karıştırmamak gerektiğini düşünüyorum.Otlarla ilgili geçmişte kötü bazı anılarım var o yüzden mi bilmiyorum çok da fazla inanamıyorum,vitanimler mineraller doğal beslenme tamam da otlarla ilgili çok birşey diyemiyorm canım.Zaten bu dediğim şeyleri bile hepsini birarada nasıl kullanıcak bir zararı olurmu bilmiyorum inşllh olmaz..Çocuk isterken adamlardan da olmayalım daAllah korusun..
Hmm walla üzerinde taşınmasıdaaaAllah korusun canımm. Bu yenilip içilmeyince bende düşündüm açıkcasıBu üzerinde taşınılıyormuş ama bilemedim. Yoksa bitkisel çaylat beni de korkutmuştur hep. Kayınvalidem bazı sıkıntılar yaşamıştı bu bitkiseller yüzünden çünkü. Kadıncağızın karaciğeri baya zarar görmüştü. Hayırlısı bakalım balım. Önümüzdeki hafta doktor randevusuna yoğunlaşayım ben en iyisi
Tamam balım ederim. Ay inşallah güzel haberler yazabilirim burayaHmm walla üzerinde taşınmasıdaaane biliyim bilemedim cnm nasıl bir yararı olur..? inanç meselesi belkide ama bence bol dua etmek içten daha etkili olur kanımca canım ya.. sen bilirsin..Kayınvalidene de geçmiş olsun kötü olmuş benim kötü anılarım var neyse hatırlamiyim şimdi.. Canım beni dr randevundan hbrdar et mutlaka tamam inşllh hayırlı sonuçlar alırsın hayırlı hbrler öptm seni
Öyle moralsiz olduğumda gördümki yazdığınızı Allah razı olsun canım. Bebeğini sağlıkla alasın kucağına inşallah. İlk gittiğimiz doktor benim tüm hayallerimi pozitif düşüncemi yerle bir etti. O yüzden korkuyorum belkide. Bu doktor nerede canım?? Ben de pco yum bundan da korkuyorum. Allahım o duyguyu bizlere de nasip etsin inşallah...Benim eşimin sayı,morfoloji ve hareketi hepsinde düşüklük vardı,ben de polikistik over hastasıyım. Moral bozmak yok,ben tüp bebek yaptırdım bu şekilde 2 kez. 2 sinde de gebe kaldım çok şükür.biri 4 yaşında, diğeri karnımda.Deneyimli bir doktor bu sorunu çözmede yeterli.ben ozan Özolcay a gittim hanımlar,tavsiye ederim kesinlikle.hastayı çok iyi motive ediyor ve çok açıklayıcı konuşuyor,inşallah sizinle yüzünüz benim gibi güler
Nişantaşı ART da çalışıyor,internetten tel ini alabilirsin,nişantaşını duyunca pahalı olduğunu düşünme sakın,hiç bir farkı yok diğerlerine göre ama ekip müthiş. internetten ozan özolcay diye sayfasına girip tel adres vs bulabilirsin. hatta0535 235 59 14 yardımcısının tel i, emin ol hemen dönüş yapıp ilgilenirler. ben çok sıkıntı çektim bu dönemlerde bilirim ümitsizliği,inşallah sana faydam olur canımÖyle moralsiz olduğumda gördümki yazdığınızı Allah razı olsun canım. Bebeğini sağlıkla alasın kucağına inşallah. İlk gittiğimiz doktor benim tüm hayallerimi pozitif düşüncemi yerle bir etti. O yüzden korkuyorum belkide. Bu doktor nerede canım?? Ben de pco yum bundan da korkuyorum. Allahım o duyguyu bizlere de nasip etsin inşallah...
Merhabalar canım. Hoşgeldinn..Bizde şuan yoldayız memlekete tanıdık bi doktora danışmaya gidiyoruz.yaşadığımız şehirdeki doktor bizi çok üzdü baştan savma konuştu. Hakkımızda hayırlısı. Ne kadar zamandır deniyosunuz peki kuzum ? Bide varikosrl var mı eşinde ?Merhaba, ben de sizlerdenim. Morfoloji 0, hareketleri yeterli değil. Sayı 1 milyon.
Mikroenjeksiyona hazırlanıyoruz.
Merhabalar canım. Hoşgeldinn..Bizde şuan yoldayız memlekete tanıdık bi doktora danışmaya gidiyoruz.yaşadığımız şehirdeki doktor bizi çok üzdü baştan savma konuştu. Hakkımızda hayırlısı. Ne kadar zamandır deniyosunuz peki kuzum ? Bide varikosrl var mı eşinde ?
Saolasın canım inşallahh bakalım.Aynen ilk gittiğimiz doktordu bide dünya başımıza yıkıldı şok olduk.İlk olacak bizim balım siz aşılama falan yaptırdınız mı ?biz 1 yıl 3 aydır deniyoruz ama jiç hamile kalamadım maalesefİyi yolculuklar. Güzel haberlerle dönün işalah.
Valla bazı doktorlar hiç empati yapamıyorlar. İnsanın psikolojisinden anlamıyorlar malesef. Takma kafanı. Benim bir doktorum da öyleydi. Bir kere gittim bir daha da gitmedim. Hala sinir oluyorum ona.
Biz 3 yıldır deniyoruz. Bir kere bile olmadı. Tık yok. Varikosel yok eşimde, olsa heralde söylerlerdi.
Siz ne kadardır deniyorsunuz? Daha önceden tecrüben var mı? Yoksa ilk deneme mi olacak senin de?
Saolasın canım inşallahh bakalım.Aynen ilk gittiğimiz doktordu bide dünya başımıza yıkıldı şok olduk.İlk olacak bizim balım siz aşılama falan yaptırdınız mı ?biz 1 yıl 3 aydır deniyoruz ama jiç hamile kalamadım maalesef
İnşallah canımmAşılama değil, tüp bebek bile olmaz dediler bize.. değerler o kadar düşük ki...
mikroenjeksiyon yapacaklar. Şimdi adetimin 3. Gününü bekliyorum. Hormon testimi tekrarlayacaklar. Ben de hep normal yoldan olsun istedim ama malesef olmadı, hala da olmuyor. Gelmiyor bebeğimiz.
Umarım konun hepimize uğurlu gelir. Hepimiz hamilelik haberlerimizi iletiriz birbirimize.
İnşallah canımmİnşallahh bebiş haxırlıklarımızı da yaparız buradan hep birlikte Bizde 1 yıl bekledik normal yoldan olmasını. Gittiğimiz doktorlar hep öyle söyledi bekleyin yıl dolsun die. 1 yılın sonun da eşimin değerlerinn düşük olduğunı öğrendik donuk sesli hissiz bi doktordan.. Ve bizede durumun kötü olduğunu tüple bile şansımızın çok düşük olduğunu söyledi.hiç bilgilendirmedi bizi.Siz nerede yaptıracaksınız mikroenjeksiyonu? Bide tüp bebek ve mikroenjjeksiyon arasındaki fark ne bilmiyorum ben?
Anladım balım. Mikroenjeksiyona kadar eşine takviye vitaminler kullan bence. Çok araştırdım bu vitaminleri ben. Keçiboynuzu bulabilirsen eğer kürünü yap canım. Nohut havuç bunlar sperme iyi gelen şeyler. Bol bol yeşillik salata yiyin.. Biz sayıyı kısmen arttırduk bakalım darısı diğer değerlere. Gerçi morfolojiye etki etmiyo hiçbişi ama en azından sayı ve hızı arttırabilsek çok iyi olucak.. internetten araştırsan erkek infertilitesinde isim yapmış bi klinik bulamaz mısın Almanya'da ??Biz yurtdışındayız canım.. almanya'da yaptıracağız. Doktorun tavsiye ettiği bir klinikte yaptırıcaz. Fazla da araştıramadım çevremde yok tavsiye edecek bir insan. Herkesin doğal yolla oldu. Kadınlar kulübünde de yok almanyadan fazla insan sanırım. Burda neresi iyi neresi kötü. kendimiz deneyip görücez galiba.
Tüp bebekte spermleri yumurta ile beraber bir kapta bekletiyorlar, en iyi olan kendisi gidip döllüyor. Mikroenjeksiyon için kaliteli olanı laborant seçip kendisi yumurtaya enjekte ediyor. Tek fark bu. Aynı yollardan geçiyorsun. Birinde döllemeyi sperme bırakmıyorlar. Bizim spermeler ileri de gidemediği için sanırım kendileri enjekte edecekler..
Anladım balım. Mikroenjeksiyona kadar eşine takviye vitaminler kullan bence. Çok araştırdım bu vitaminleri ben. Keçiboynuzu bulabilirsen eğer kürünü yap canım. Nohut havuç bunlar sperme iyi gelen şeyler. Bol bol yeşillik salata yiyin.. Biz sayıyı kısmen arttırduk bakalım darısı diğer değerlere. Gerçi morfolojiye etki etmiyo hiçbişi ama en azından sayı ve hızı arttırabilsek çok iyi olucak.. internetten araştırsan erkek infertilitesinde isim yapmış bi klinik bulamaz mısın Almanya'da ??