Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evt çip yaptırdık, dr başkasını yapmam size dedi. Eğer istediğim gibi sperm olmAzsa yarıp alırım sesi ama hamdolsun gerek kalmadı. Ağrı çok az , hiç korkulacak bişey deil emin olun

Hayırlısı olsun balım yaaa az kalmış heyecanlanmamak ne mümkün inşaallah seni en hayırlı en güzel sonuçlara götürür kuzum burası. Benide ara ara heyecan basıyorda bizim süreç biraz uzun olcağı için bir kaç aya anca belli olacak hangi yöntem uygulanacağı vs. Eşim ayın 16 sında tekrar gidicek kuzum benimde hastalanınca hormon testlerimi vs yeniletmem lazım 2-3 haftaya evrakları tamamlayabilirsek inşallah sonrasında bakalım neye karar vereceğiz... Kışın hamiş olduğumuzu düşünsene yaa inşaallah yaaa Allah ım sen büyüksünnn :)

Evt çip yaptırdık, dr başkasını yapmam size dedi. Eğer istediğim gibi sperm olmAzsa yarıp alırım sesi ama hamdolsun gerek kalmadı. Ağrı çok az , hiç korkulacak bişey deil emin olun
Son değerleri kaçtı eşinin balım?
Transferin taze mi olacak dondurulmuş mu??

Doktorla konuşmuştum öncesinde pco olduğum için taze transfer yapılmayacak bana da. Rahim dinlensin opu olduğu ay dedi doktor.
Bakalım ayın 14 ünde netleşecek inşallahh.
Aminn İnşallah kışın göbüşümüzde olut bebişlerimiz nimsim...

donduracaklar cnm inş. kalırsa. Demin hemşire ile konuştum , sperm sonuçlarını söyleyecekti. okadar ilaç, kür hiç bir işe yaramamış. morfoloji koskoca sıfır ve ileri hızlı sperm sıfır.
inş. 5.güne bu spermlerle gider dedi.
işyerinde ağlamamak için zor duruyorum.

Ah canımmm Allah a dua et yeterki ol desin rabbim 5.günüde görür bi bakarsın kucağında bozma moralini lütfen. Allah yardımcınız olsun inşaallah..

Ah canımmm Allah a dua et yeterki ol desin rabbim 5.günüde görür bi bakarsın kucağında bozma moralini lütfen. Allah yardımcınız olsun inşaallah..
amin inşallah, ama gözümden akıyor masada oturduğum yere.. eşimede kızıyorum , bile bile hala hergün 2 kere nargile içti.. bencillikten başka bişey değildi..
Dua edin sizde lütfen.. ömrümden ömür gitti..

ahh kuzum kıyamam sana gözyaşlarını sakla diyemem sana elinde olmuyor çünkü insanın keşke şu zamanlarımızı evde daha sakin geçirebilseydik benimde eşim sigaradan vazgeçemiyor malesefki üzülen biz oluyoruz işte keşke senin eşinde içmeseydi. Belki sonuç gene aynı çıkıcaktı ama çabaladı en azından derdin işte o uğraşı göstermeyişleri bizi mahfediyor. Kuzum bak bu topikte bir arkadaşımız daha vardı onunda eşi çok çok fazla sigara içiyordu önemsemiyordu morfoloji sorunları vardı onlarında sonra kız kendiliğinden hamile kaldı . Nasipte varsa bak o çocuk bi şekilde 5.günü görüp sana sıkı sıkı tutunacak yoksa zaten yapacak bir şey yok. Dua ederim tabiki kuzum dua vurdumu devirir adamı demişler tuttumuda kaldırır,yürütür,koşturur...Hakkınızda inşaallah hayırlısı olur

Allah razı olsun çok teşekkür ederim..

be
ben eşime dedim , nolursun içme bende senin çabaladığını göreyim. olmazsa ölüm yok sonunda dedim.. ama çabalamadı... içtiği laçları gösterip bak daha napayım dedii.. bilmiorum.. şuan tek bildiğim eve gidip ağlamak...

İnanki seni çok iyi anlıyorum bizim kadar malesefki önemseyip üzülmüyolar. Ama dur bakalım canım kesin bir şey konuşmamış hemşire bugün 2.günümüydü daha vakti var bir ihtimalden bahsetmiş sana hemşire.

3. Günü bugün

3. Günü bugün

2 güncük kaldı yani dur bakalım daha kesin değil. Bu gece cumaya bağlayan gece tam dua gecesi bol bol dua... hayırlısı olsun canım gerçekten bak hayırlısını iste sende çok zor biliyorum aynı şeyleri yaşıyoruz burada ama rabbim gerçekten hayırlısıyla versin inşaallah..

Herşeyin hayırlısını istiyorum ama şuan eşime olan sinirim çıkıyor bence

Bozma moralini kuzum. Buradan tanıştığım bi arkadaşımın eşinin morfolojisi de 0 dı. Ama şuan 12 haftalık hamile ve kızı olacak inşallah. Hatta bu topikte yazışıp tanışmıştık. Bozma moralini canım benim. İçini de ferah tut. Sağlığın için bu önemli. Aynen senin yazdığın civarda yumurtası toplandı en sona 2 tane kaliteli embriyosu kaldı ve ikisi de transfer edildi. Şuan meleği onunla. Senin de öyle olacak inşallah...

Amin cnm inş, umarım 3 gündür devam eden embriyolarım aynı sayıda ve en iyi kalitede devam eder

Amin cnm inş, umarım 3 gündür devam eden embriyolarım aynı sayıda ve en iyi kalitede devam eder
insallah saglicakla devam eder canim, sıkıntı olsa simdiye embriyolar azalirdi, bozma moralini. Benim 11 sağlikli yumurtadan 5 tane döllenmişti, üçüncü güne sadece 2si gitti. Bak senin devam ediyorlar ne güzel

İnşalla balımm. 2 günün sonunda güzel haber vereceksin. Stresini bi kenara at..duacınız tutunacak bebişlerin inşallah... Cumaetesi transferin olacak inşallahh...
Transferim reglden sonra canım, donduracaklar. Rahim dinlendirme yapacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…