- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
- Konu Sahibi askininaskisi
- #1.401
Hatta bugun yumurtlama gunum bile olabilir ama adam yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de öyle olduğunda yatılı misafirim vardı biz de çoğu zaman önemli günlerde başka şeyler çıkıyorHatta bugun yumurtlama gunum bile olabilir ama adam yok
Cok can sıkıcıBenim de öyle olduğunda yatılı misafirim vardı biz de çoğu zaman önemli günlerde başka şeyler çıkıyor
Aynen ya eşim lisede öğretmen bazen pansiyon da nöbeti oluyor ,bu ay o günüme denk geldi nöbetiCok can sıkıcı
Dogrudur cnm burda okumusdum çok bizde ise yaramıyor diyenleri her vücut ta aynı etkiyi göster miyor demek kiBenim esim de ayni seyleri 6 ay kullandi 0 dan 16 ya cikti ileri hareket yuzdesi simdi emodexe geçtik
Olmadi sabahi degerlendircez spermler daha uzun yasiyor ama yumurta azAynen ya eşim lisede öğretmen bazen pansiyon da nöbeti oluyor ,bu ay o günüme denk geldi nöbeti
Kavrulmus nohutun hiç faydası yokmus sordum kaan hocaya suyu gerekli dedi özellikleCanim sünüberi diye bi yemek var
Icinde bolca haslanmis nohut koyuyosun
Biraz et (gerci kaan aydos istemiyor ama)
Bide patlicanla yapiliyor eger esin sade nohut yemegini yemiyorsa bunu yedirrbilirsin
Yada kavrulmus nohut yiyebikirsiniz firinda yapiyosun onu da
yaa bilmiyordum. Afilim92 bak faydasi yokmusKavrulmus nohutun hiç faydası yokmus sordum kaan hocaya suyu gerekli dedi özellikle
Sorun yok canim bu forum bize cok sey katiyor:)yaa bilmiyordum. Afilim92 bak faydasi yokmus
Ben beğendim canım :)Kizlar bizde 2 milyondan 76 milyona yolculuk diye bir topic var ya bizde oyle bir topic mi acsak?? Insan surekli dertlesebilecegi birilerini ariyor...
tesekkur ederim :) Ben bi topic acmak istiyorum. Ama tel.le cok ilgilenmek gerekiyor. Acalim bakalim gelmek isteyen arkadaslar gelir...Ben beğendim canım :)
Aç canım bizde bu süreçte yaşadıklarımızı yazarız en azından :)tesekkur ederim :) Ben bi topic acmak istiyorum. Ama tel.le cok ilgilenmek gerekiyor. Acalim bakalim gelmek isteyen arkadaslar gelir...
Canım opum bitti, hatta bugün embriyolarımın ikinci günüydü:) hiç tedirgin olma , ama morfoloji sorunu için spermde kesin çip yöntemi uygulayın olurmu?Kızlar ayın 14 ünde doktorla görüşmeye gideceğiz tüp bebek merkezine. Hem heycanlıyım hem tedirgin morfoloji korkutuyor beni. Ahh inşallah hayırlı haberler verebilirim size inşallahh..
nims86 eşin için testi ne zaman tekrarlıyosunuz balım? Geceleri uyuyamıyorum resmen sen de öyle misin?
2 2ba86 senden naber canım opu oldu mu canımcım??
merhaba canim, yumurtalarin kaçi döllendi, önceki denemene göre embriyo sayisi artti mi?Canım opum bitti, hatta bugün embriyolarımın ikinci günüydü:) hiç tedirgin olma , ama morfoloji sorunu için spermde kesin çip yöntemi uygulayın olurmu?
Ne güzel kuzum inşallah 5.güne kadar giderler embriyolar. Ağrın sızın oldu mu opudan sonra kaç yumurtan toplandı ?ayy çok heycanlı bi bekleyiş şimdi senin için dimiCanım opum bitti, hatta bugün embriyolarımın ikinci günüydü:) hiç tedirgin olma , ama morfoloji sorunu için spermde kesin çip yöntemi uygulayın olurmu?