Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim sünüberi diye bi yemek var
Icinde bolca haslanmis nohut koyuyosun
Biraz et (gerci kaan aydos istemiyor ama)
Bide patlicanla yapiliyor eger esin sade nohut yemegini yemiyorsa bunu yedirrbilirsin
Yada kavrulmus nohut yiyebikirsiniz firinda yapiyosun onu da
Kavrulmus nohutun hiç faydası yokmus sordum kaan hocaya suyu gerekli dedi özellikle

Kizlar bizde 2 milyondan 76 milyona yolculuk diye bir topic var ya bizde oyle bir topic mi acsak?? Insan surekli dertlesebilecegi birilerini ariyor...

Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim
Konu bu kizlar tam linkini kopyalayamadim ama adi bu

Kızlar ayın 14 ünde doktorla görüşmeye gideceğiz tüp bebek merkezine. Hem heycanlıyım hem tedirgin :KK43: morfoloji korkutuyor beni. Ahh inşallah hayırlı haberler verebilirim size inşallahh..
nims86 nims86 eşin için testi ne zaman tekrarlıyosunuz balım? Geceleri uyuyamıyorum resmen sen de öyle misin?
2 2ba86 senden naber canım opu oldu mu canımcım??

Kızlar ayın 14 ünde doktorla görüşmeye gideceğiz tüp bebek merkezine. Hem heycanlıyım hem tedirgin :KK43: morfoloji korkutuyor beni. Ahh inşallah hayırlı haberler verebilirim size inşallahh..
nims86 nims86 eşin için testi ne zaman tekrarlıyosunuz balım? Geceleri uyuyamıyorum resmen sen de öyle misin?
2 2ba86 senden naber canım opu oldu mu canımcım??
Canım opum bitti, hatta bugün embriyolarımın ikinci günüydü:) hiç tedirgin olma , ama morfoloji sorunu için spermde kesin çip yöntemi uygulayın olurmu?

Canım opum bitti, hatta bugün embriyolarımın ikinci günüydü:) hiç tedirgin olma , ama morfoloji sorunu için spermde kesin çip yöntemi uygulayın olurmu?
merhaba canim, yumurtalarin kaçi döllendi, önceki denemene göre embriyo sayisi artti mi?

Ne güzel kuzum inşallah 5.güne kadar giderler embriyolar. Ağrın sızın oldu mu opudan sonra kaç yumurtan toplandı ?ayy çok heycanlı bi bekleyiş şimdi senin için dimi :KK66:
Darısı bizlere olsun. Aynen chip yapan bi merkez buldum zaten tercihim o yöndeydi.. Sen de chip mi yaptırdın? Herkes korkma chip morfoloji için ideal
diyo ama işte...

X