Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar umudunuzu yitirmeyin sakın çok şükürki tedavisi olan şeyler için mücadele ediyoruz. Bi gün bizimde Allah ın izni ile kucağımız dolacak inşallah bugünleri gülerek hatırlıcaz inşallah.En hayırlı zamanda gelirler inşallahh...

Konya Kizilay Hastanesi canim

Canım yazdığın değerler gerçekten de morfolojinin subjektif olarak değerlendirildiğini kanıtlıyor. Birinde sıfı çıkıp birinde nasıl 8 çıkabilir gerçekten çok ilginç.
Sorun şu , sonuçlar yanlış diyor her doktor. Morfoloji max 1 değer oynar diyor gittiğimiz profesörler. Hrse çok güvendiklerini dediler ordada yüzde sıfır. Ondan morfoloji sorunumuz var fazlasıyla

Sorun şu , sonuçlar yanlış diyor her doktor. Morfoloji max 1 değer oynar diyor gittiğimiz profesörler. Hrse çok güvendiklerini dediler ordada yüzde sıfır. Ondan morfoloji sorunumuz var fazlasıyla
Kruger e gore cok degisiyor moral bozmayın 0 degildir olsa bile dikkate almayan doktorlar var

merhaba kizlar, benim esimin de sayi 8 milyon, morfoloji 0 ve yüzde yüz immotil yani hepsi hareketsiz. 1 ay neofortil, trental ve klomen kullandı, değerler daha da azaldı. Geçen ay tüp bebek denedik ama kimyasal gebelik oldu. Bugün de kaan hocadan randevu aldim bakalim o ne diyecek

Kaan hoca herkese, emodex ve klomen veriyor. Bol yeşillik, haftada 3 nohut, ısırgan cayı diyor. Şimdiden başlayın arkadaşım. Tüp bebeği nerede yaptırdın

Kaan hoca herkese, emodex ve klomen veriyor. Bol yeşillik, haftada 3 nohut, ısırgan cayı diyor. Şimdiden başlayın arkadaşım. Tüp bebeği nerede yaptırdın
hrs de yaptirdim. Tedavi olmadan tüpe başlayinca da olmuyormuş ben öğrenmis oldum. Para için aman size sadece 1 tane sağlikli sperm lazim, onu da o gün misroskopla büyütür büyütür buluruz diyorlar ama hepsi faso fiso. Önce gercekten sperm dna hasari düzeltmek lazim ki genetiği düzgün olsun embriyo tutunsun.

hrs de yaptirdim. Tedavi olmadan tüpe başlayinca da olmuyormuş ben öğrenmis oldum. Para için aman size sadece 1 tane sağlikli sperm lazim, onu da o gün misroskopla büyütür büyütür buluruz diyorlar ama hepsi faso fiso. Önce gercekten sperm dna hasari düzeltmek lazim ki genetiği düzgün olsun embriyo tutunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…