- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.569
- 32
-
- Konu Sahibi askininaskisi
- #1.161
E peki morfoloji sıfırsa ve bir çözümü yoksa biz napcazSorun şu , sonuçlar yanlış diyor her doktor. Morfoloji max 1 değer oynar diyor gittiğimiz profesörler. Hrse çok güvendiklerini dediler ordada yüzde sıfır. Ondan morfoloji sorunumuz var fazlasıyla
Gelecek ay ben tüp bebeğe başlayacağım inşKızlar ben de telaşlıyım bu ara. Şuan yıllık izindeyiz Giresun'a eşimin memleketine geldik. Dönüşte gidip tüp bebek merkeziyle görüşeceğiz. Ama öncesinde kaan hocanın maile cevap vermesini bekliyorum. Eşim 1.5 aydır klomen ve promen kullanıyor dna hasarı için. Bu arada keçiboynuzu tozu da içiyor hergün 1 bardak. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah bizlerinde yüzü güler, önce göbüşümüz sonra da kucağımız dolar..
Gelecek ay başlayacak olan var mı tüp bebeğe ???
Bu arada kuzular. Morfoloji gerçekten değişken bi değer değil devasa boyutta. Bizlerdeki amh gibi. Subjektif yoruma açık. Kimisi arkadaşn dediği gibi %8 hörüyo kimisi 0.
Öncelikle eşlerimizin tedavi yöntemi var mı diye başlamak lazım. Varsa tedavi edilip öyle başlanmalı.
Umarım bu yolda tez vakitte sağlıkla evlatlarımız göbüşümüze sobra da kucağımıza gelir konar
Hrs sıfırlıyor değerleri :) oraya hiç gitmemek laızmE peki morfoloji sıfırsa ve bir çözümü yoksa biz napcazbizim düzende 2 cıktı bi de demek hrsde -lerde olcak
Balım istanbulda da var sanırım biz Ankara'da düzen laboratuvara yaptırdık.. Kaan Aydos orada yaptırmamızı söylemişti..Kızlar İstanbulda Dna Hasar testi yaptırabileceğimiz iyi bir yer var mı biliyor musunuz?
Nerede başlıyosunuz ? Ankara'daydınız sanki öyle hatırlıyorum..Gelecek ay ben tüp bebeğe başlayacağım inş
Bende güvenilir bir yerde yaptırmak istiyorum. Bizde tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz . Ama önceden ne varsa bilmek istiyoruz. Sorun olmasın diye.Balım istanbulda da var sanırım biz Ankara'da düzen laboratuvara yaptırdık.. Kaan Aydos orada yaptırmamızı söylemişti..
evet , tolga ecemiş. o özel yerinde kontrolleri yapıyor. diğer işlemleri hrsde yapıyor. siz nereye karar verdiniz?Nerede başlıyosunuz ? Ankara'daydınız sanki öyle hatırlıyorum..
valla biz tüp bebekten önce hasarımızı vs düşürdük , eşim bir nargilesini bırakamadı.Bende güvenilir bir yerde yaptırmak istiyorum. Bizde tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz . Ama önceden ne varsa bilmek istiyoruz. Sorun olmasın diye.
Hadi ya bizim sayımız 59 milyon hareket ve morfoloji sıkıntılı sadece malesefvalla biz tüp bebekten önce hasarımızı vs düşürdük , eşim bir nargilesini bırakamadı.
ama olmayınca olmuyor. ondan hasara çok takmayın derim ben. Ankarada hakan yaralı diye bir profta ilk tüp bebeği yaptık , dna hasarı öyle abartılacak birşey değil. kaç milyon sperm var dedi.
bizim hasar düşeli 1.5 yıla yakın olacak, ama olmuyor.
valla bizim 4 hızlı sayımız bile sonuncuda "0" çıktı..Hadi ya bizim sayımız 59 milyon hareket ve morfoloji sıkıntılı sadece malesefhareket %7 morfoloji de 3 tü en son
Ankada tüp bebek merkezi gökhan çıragilde yaptırmaya karar verdik bakalım.. Allah utandırmasın inşallah..evet , tolga ecemiş. o özel yerinde kontrolleri yapıyor. diğer işlemleri hrsde yapıyor. siz nereye karar verdiniz?
Amin inşallahhh, bizide haberdar et durumdan.Ankada tüp bebek merkezi gökhan çıragilde yaptırmaya karar verdik bakalım.. Allah utandırmasın inşallah..
Sağlıkla gelir teZ vakitte evlatlarımız inşallah..
Bende yaptırmaya karar verirsen ankara tüp bebek merkeZine gidicem cnm fiyat ne dedilerAnkada tüp bebek merkezi gökhan çıragilde yaptırmaya karar verdik bakalım.. Allah utandırmasın inşallah..
Sağlıkla gelir teZ vakitte evlatlarımız inşallah..
Tamam canım ederim. Sen de öyle. Başladığında falan yaz bizlere de olur mu?Amin inşallahhh, bizide haberdar et durumdan.
Ankada kuzum Ankara değil. Adanada bu merkez. 6250 tl artı ilaçlar. Mikrochip dahil bu fiyata..Bende yaptırmaya karar verirsen ankara tüp bebek merkeZine gidicem cnm fiyat ne dediler
Yanlıs okumusum pardon cnm hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallahAnkada kuzum Ankara değil. Adanada bu merkez. 6250 tl artı ilaçlar. Mikrochip dahil bu fiyata..
tabii yazarım. zaten tecrübem var tüp bebekle ilgili . kafana takılan olursa sorabilirsinTamam canım ederim. Sen de öyle. Başladığında falan yaz bizlere de olur mu?