Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ceviz suyunu benim kayınpederim kolestrolü için yapıyordu. Akşamdan 1 bardak suya 1 ceviz koyuyordu yanlış hatırkamıyorsam..
Allahım sizin kısmetinize bu ay bebişi nasip etmiş önünde hiç bi engel duramaz ki.. Sağlıkla önce kalbini duyun sonra gelişimine sahit olun ve hayırlısıyla zamanı gelince de kucağınıza alın inşallahh...

Biz de kolestrol için yapiyorduk :) hayatımızda başka bir değişiklik olmayınca ona yordum. Bu arada ben miktarı bilmediğim için dolu bir avuç ceviz atiyordum bira bardağı gibi koca bir bardağa

Teşekkür ederim güzel dileklerimizi için. Inşallah hepimiz için. Evet yukarıdan Ol deyince oluyor sanırım zor şartlarda bile. Yapacağımız en kötü şey cok umutsuzluğa kapildugimiz gunlerde tamamenkaybedip denemeyi bırakmak olurmuş.

En son yapılan tahlilde düzen lap sayı az oldugu için morfolojiye bakılmadı die not düşmüş suan nasıl bilmiyorum
Allahımmm hepimize hayırlısı ile versin. Canım ben has zeytinyağının içine incir atıyorum ikiye kesip, 24 saat sonra yediriyorum. Sende yap istersen..

Allahımmm hepimize hayırlısı ile versin. Canım ben has zeytinyağının içine incir atıyorum ikiye kesip, 24 saat sonra yediriyorum. Sende yap istersen..
Onuda denedim bi süre zaman gecerken insan tükeniyor bi olumlu gelişme olsa tekrar gücümüz artarda işte napıcaz... şimdi hocadan mail bekliyorum 1 ay bitti ama ben bu arada havuç suyu yapıyorum hıza iyi geliyormus

Onuda denedim bi süre zaman gecerken insan tükeniyor bi olumlu gelişme olsa tekrar gücümüz artarda işte napıcaz... şimdi hocadan mail bekliyorum 1 ay bitti ama ben bu arada havuç suyu yapıyorum hıza iyi geliyormus
Teşekkür ederim, Kaan hocadan mail beklemekte çok sıkıcıydı. İnş güzel haberler gelir..

Evet DNA hasarı için.3 arkadaşımın eşide aynı zamanda gitti hepimize ayni tedavi. Ondan tedavisine çok güvenmiyorum açıkcası
Ama suan güvenmekten başka cağrem yok benim elimden geleni yapıyorum Rabbim hepimizin emeklerini boşa cıkarmaz inşallah su mubarek günler hürmetine

Ben de geceleri havuc suyu sabah aç karnına da incir yapıyorum eşime, ısırgan otu aldım ama henüz cayını icirmiyorum. Haftada 3 gün nohuta da basladım

Merhabalar. Eşimin morfoloji: 0 çıktı. Bendede yumurtalarım kaliteli değil bu ay tüp bebek tedavisine başladık. Dün iğneleri atınmaya başladım 8 tane yumurtam var. Bakalım neler olacak

Merhabalar. Eşimin morfoloji: 0 çıktı. Bendede yumurtalarım kaliteli değil bu ay tüp bebek tedavisine başladık. Dün iğneleri atınmaya başladım 8 tane yumurtam var. Bakalım neler olacak
inşallah herşey güzel olur. ben aa kalite embriyo ile hamile kalamayan duydum , ondan yumurtalarım kalitesiz diye düşünme.

Dna hasarı çıkan bir sürü arkadaş var canım onlardan bilgi alabilirsin bence? Sizin değerleriniz nasıldı? Dna hasar testi yaptırmaya nasıl karar verdin ? Doktor mu istedi?
Doktor degistirdik yeni gittigimiz merkezde istediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…