- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.650
-
- Konu Sahibi askininaskisi
- #1.121
Efa yı duymuştum balım. Bayramdan sonrasında omegaya da başlayacağım bakalım. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah minik mucizelerimizle...Benim bi hemsire arkadasımda omega kullanıo efa marka cok memnun efadan
Ceviz suyunu benim kayınpederim kolestrolü için yapıyordu. Akşamdan 1 bardak suya 1 ceviz koyuyordu yanlış hatırkamıyorsam..Tesadüf gibi oldu biz bu ay zar zor çalışma yapmıştık hatta günleri tam tutturamamistik sanırım. Zaten sperm test sonuçlarını negatif alınca bir de kadın doğum dan aşılama dışında şansınız yok duyunca beklemiyorduk pek. Gayet rahattım ben, bata bir gün kala kaynar sıcak havuzlarda oturdum, şirket partisinde alkol kullandim. Malesef.
Sonr a bat sabahı göğüslerim ağrıyor diye test yaptım. Normalde test yapma huyum da yoktur denk geldi bir şekilde. Uykudan ve şaşkınlıktan sonucu anlayamadım.
Ceviz suyundan belki düzelme olduğunu düşünüyorum. Inşallah sağlıklı gebeliktir ve doğum olur. Allah hepimize versin
Biz de kolestrol için yapiyorduk :) hayatımızda başka bir değişiklik olmayınca ona yordum. Bu arada ben miktarı bilmediğim için dolu bir avuç ceviz atiyordum bira bardağı gibi koca bir bardağaCeviz suyunu benim kayınpederim kolestrolü için yapıyordu. Akşamdan 1 bardak suya 1 ceviz koyuyordu yanlış hatırkamıyorsam..
Allahım sizin kısmetinize bu ay bebişi nasip etmiş önünde hiç bi engel duramaz ki.. Sağlıkla önce kalbini duyun sonra gelişimine sahit olun ve hayırlısıyla zamanı gelince de kucağınıza alın inşallahh...
Allahım hakkımızda hayırlısını versin, morfoloji nasıl ?Eşim kaan hocanın hastası sayımız az ve hasar var daha 1 oldu tedavisine başlayalı
En son yapılan tahlilde düzen lap sayı az oldugu için morfolojiye bakılmadı die not düşmüş suan nasıl bilmiyorumAllahım hakkımızda hayırlısını versin, morfoloji nasıl ?
Allahımmm hepimize hayırlısı ile versin. Canım ben has zeytinyağının içine incir atıyorum ikiye kesip, 24 saat sonra yediriyorum. Sende yap istersen..En son yapılan tahlilde düzen lap sayı az oldugu için morfolojiye bakılmadı die not düşmüş suan nasıl bilmiyorum
Onuda denedim bi süre zaman gecerken insan tükeniyor bi olumlu gelişme olsa tekrar gücümüz artarda işte napıcaz... şimdi hocadan mail bekliyorum 1 ay bitti ama ben bu arada havuç suyu yapıyorum hıza iyi geliyormusAllahımmm hepimize hayırlısı ile versin. Canım ben has zeytinyağının içine incir atıyorum ikiye kesip, 24 saat sonra yediriyorum. Sende yap istersen..
Teşekkür ederim, Kaan hocadan mail beklemekte çok sıkıcıydı. İnş güzel haberler gelir..Onuda denedim bi süre zaman gecerken insan tükeniyor bi olumlu gelişme olsa tekrar gücümüz artarda işte napıcaz... şimdi hocadan mail bekliyorum 1 ay bitti ama ben bu arada havuç suyu yapıyorum hıza iyi geliyormus
Sizde mi kaan hocada tedavi gördümüz?Teşekkür ederim, Kaan hocadan mail beklemekte çok sıkıcıydı. İnş güzel haberler gelir..
Evet DNA hasarı için.3 arkadaşımın eşide aynı zamanda gitti hepimize ayni tedavi. Ondan tedavisine çok güvenmiyorum açıkcasıSizde mi kaan hocada tedavi gördümüz?
Ama suan güvenmekten başka cağrem yok benim elimden geleni yapıyorum Rabbim hepimizin emeklerini boşa cıkarmaz inşallah su mubarek günler hürmetineEvet DNA hasarı için.3 arkadaşımın eşide aynı zamanda gitti hepimize ayni tedavi. Ondan tedavisine çok güvenmiyorum açıkcası
Ben de geceleri havuc suyu sabah aç karnına da incir yapıyorum eşime, ısırgan otu aldım ama henüz cayını icirmiyorum. Haftada 3 gün nohuta da basladımOnuda denedim bi süre zaman gecerken insan tükeniyor bi olumlu gelişme olsa tekrar gücümüz artarda işte napıcaz... şimdi hocadan mail bekliyorum 1 ay bitti ama ben bu arada havuç suyu yapıyorum hıza iyi geliyormus
inşallah herşey güzel olur. ben aa kalite embriyo ile hamile kalamayan duydum , ondan yumurtalarım kalitesiz diye düşünme.Merhabalar. Eşimin morfoloji: 0 çıktı. Bendede yumurtalarım kaliteli değil bu ay tüp bebek tedavisine başladık. Dün iğneleri atınmaya başladım 8 tane yumurtam var. Bakalım neler olacak
Yumurtaların kalitesizliğini ne biliyosunki?Merhabalar. Eşimin morfoloji: 0 çıktı. Bendede yumurtalarım kaliteli değil bu ay tüp bebek tedavisine başladık. Dün iğneleri atınmaya başladım 8 tane yumurtam var. Bakalım neler olacak
Dna hasarı çıkan bir sürü arkadaş var canım onlardan bilgi alabilirsin bence? Sizin değerleriniz nasıldı? Dna hasar testi yaptırmaya nasıl karar verdin ? Doktor mu istedi?Esimde %48 dna hasari cikti morfoloji cabasi
Doktor degistirdik yeni gittigimiz merkezde istedilerDna hasarı çıkan bir sürü arkadaş var canım onlardan bilgi alabilirsin bence? Sizin değerleriniz nasıldı? Dna hasar testi yaptırmaya nasıl karar verdin ? Doktor mu istedi?