Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sorun şu , sonuçlar yanlış diyor her doktor. Morfoloji max 1 değer oynar diyor gittiğimiz profesörler. Hrse çok güvendiklerini dediler ordada yüzde sıfır. Ondan morfoloji sorunumuz var fazlasıyla
E peki morfoloji sıfırsa ve bir çözümü yoksa biz napcaz :KK43: bizim düzende 2 cıktı bi de demek hrsde -lerde olcak :KK70:

Kızlar ben de telaşlıyım bu ara. Şuan yıllık izindeyiz Giresun'a eşimin memleketine geldik. Dönüşte gidip tüp bebek merkeziyle görüşeceğiz. Ama öncesinde kaan hocanın maile cevap vermesini bekliyorum. Eşim 1.5 aydır klomen ve promen kullanıyor dna hasarı için. Bu arada keçiboynuzu tozu da içiyor hergün 1 bardak. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah bizlerinde yüzü güler, önce göbüşümüz sonra da kucağımız dolar..
Gelecek ay başlayacak olan var mı tüp bebeğe ???
Bu arada kuzular. Morfoloji gerçekten değişken bi değer değil devasa boyutta. Bizlerdeki amh gibi. Subjektif yoruma açık. Kimisi arkadaşn dediği gibi %8 hörüyo kimisi 0.
Öncelikle eşlerimizin tedavi yöntemi var mı diye başlamak lazım. Varsa tedavi edilip öyle başlanmalı.
Umarım bu yolda tez vakitte sağlıkla evlatlarımız göbüşümüze sobra da kucağımıza gelir konar :KK200::anneadayı::dua:

tüp bebek için morfoloji cok cok da önemli değil döllenmede spermin baş ve boyun kismi önemli o yüzden hareketli ama kuyrukta sorun olan bir sperm seçilip yumurta içine enjekte ediliyor ya da mikrochip uygulamasiyla sperm seçiliyor. O yüzden dna hasari az olursa ve hareket az da olsa var olursa sağlikli spermin seçilimi kolaylasir

Kızlar ben de telaşlıyım bu ara. Şuan yıllık izindeyiz Giresun'a eşimin memleketine geldik. Dönüşte gidip tüp bebek merkeziyle görüşeceğiz. Ama öncesinde kaan hocanın maile cevap vermesini bekliyorum. Eşim 1.5 aydır klomen ve promen kullanıyor dna hasarı için. Bu arada keçiboynuzu tozu da içiyor hergün 1 bardak. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah bizlerinde yüzü güler, önce göbüşümüz sonra da kucağımız dolar..
Gelecek ay başlayacak olan var mı tüp bebeğe ???
Bu arada kuzular. Morfoloji gerçekten değişken bi değer değil devasa boyutta. Bizlerdeki amh gibi. Subjektif yoruma açık. Kimisi arkadaşn dediği gibi %8 hörüyo kimisi 0.
Öncelikle eşlerimizin tedavi yöntemi var mı diye başlamak lazım. Varsa tedavi edilip öyle başlanmalı.
Umarım bu yolda tez vakitte sağlıkla evlatlarımız göbüşümüze sobra da kucağımıza gelir konar :KK200::anneadayı::dua:
Gelecek ay ben tüp bebeğe başlayacağım inş

Bende güvenilir bir yerde yaptırmak istiyorum. Bizde tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz . Ama önceden ne varsa bilmek istiyoruz. Sorun olmasın diye.
valla biz tüp bebekten önce hasarımızı vs düşürdük , eşim bir nargilesini bırakamadı.
ama olmayınca olmuyor. ondan hasara çok takmayın derim ben. Ankarada hakan yaralı diye bir profta ilk tüp bebeği yaptık , dna hasarı öyle abartılacak birşey değil. kaç milyon sperm var dedi.
bizim hasar düşeli 1.5 yıla yakın olacak, ama olmuyor.

valla biz tüp bebekten önce hasarımızı vs düşürdük , eşim bir nargilesini bırakamadı.
ama olmayınca olmuyor. ondan hasara çok takmayın derim ben. Ankarada hakan yaralı diye bir profta ilk tüp bebeği yaptık , dna hasarı öyle abartılacak birşey değil. kaç milyon sperm var dedi.
bizim hasar düşeli 1.5 yıla yakın olacak, ama olmuyor.
Hadi ya bizim sayımız 59 milyon hareket ve morfoloji sıkıntılı sadece malesef :KK43: hareket %7 morfoloji de 3 tü en son :KK43:

Hadi ya bizim sayımız 59 milyon hareket ve morfoloji sıkıntılı sadece malesef :KK43: hareket %7 morfoloji de 3 tü en son :KK43:
valla bizim 4 hızlı sayımız bile sonuncuda "0" çıktı.. :KK43: biz hangi sonuca inanacağız bilemedik. başka bir tüp bebek dr ile konuştuk , 4 hızlı sayınız sıfır olsa embriyolarınız tüp bebekte oluşmazdı dedi.
ben bilemiyorum valla.

X