Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tesadüf gibi oldu biz bu ay zar zor çalışma yapmıştık hatta günleri tam tutturamamistik sanırım. Zaten sperm test sonuçlarını negatif alınca bir de kadın doğum dan aşılama dışında şansınız yok duyunca beklemiyorduk pek. Gayet rahattım ben, bata bir gün kala kaynar sıcak havuzlarda oturdum, şirket partisinde alkol kullandim. Malesef.
Sonr a bat sabahı göğüslerim ağrıyor diye test yaptım. Normalde test yapma huyum da yoktur denk geldi bir şekilde. Uykudan ve şaşkınlıktan sonucu anlayamadım.

Ceviz suyundan belki düzelme olduğunu düşünüyorum. Inşallah sağlıklı gebeliktir ve doğum olur. Allah hepimize versin
Ceviz suyunu benim kayınpederim kolestrolü için yapıyordu. Akşamdan 1 bardak suya 1 ceviz koyuyordu yanlış hatırkamıyorsam..
Allahım sizin kısmetinize bu ay bebişi nasip etmiş önünde hiç bi engel duramaz ki.. Sağlıkla önce kalbini duyun sonra gelişimine sahit olun ve hayırlısıyla zamanı gelince de kucağınıza alın inşallahh...

Ceviz suyunu benim kayınpederim kolestrolü için yapıyordu. Akşamdan 1 bardak suya 1 ceviz koyuyordu yanlış hatırkamıyorsam..
Allahım sizin kısmetinize bu ay bebişi nasip etmiş önünde hiç bi engel duramaz ki.. Sağlıkla önce kalbini duyun sonra gelişimine sahit olun ve hayırlısıyla zamanı gelince de kucağınıza alın inşallahh...
Biz de kolestrol için yapiyorduk :) hayatımızda başka bir değişiklik olmayınca ona yordum. Bu arada ben miktarı bilmediğim için dolu bir avuç ceviz atiyordum bira bardağı gibi koca bir bardağa :KK45:

Teşekkür ederim güzel dileklerimizi için. Inşallah hepimiz için. Evet yukarıdan Ol deyince oluyor sanırım zor şartlarda bile. Yapacağımız en kötü şey cok umutsuzluğa kapildugimiz gunlerde tamamenkaybedip denemeyi bırakmak olurmuş.

En son yapılan tahlilde düzen lap sayı az oldugu için morfolojiye bakılmadı die not düşmüş suan nasıl bilmiyorum
Allahımmm hepimize hayırlısı ile versin. Canım ben has zeytinyağının içine incir atıyorum ikiye kesip, 24 saat sonra yediriyorum. Sende yap istersen..

Allahımmm hepimize hayırlısı ile versin. Canım ben has zeytinyağının içine incir atıyorum ikiye kesip, 24 saat sonra yediriyorum. Sende yap istersen..
Onuda denedim bi süre zaman gecerken insan tükeniyor bi olumlu gelişme olsa tekrar gücümüz artarda işte napıcaz... şimdi hocadan mail bekliyorum 1 ay bitti ama ben bu arada havuç suyu yapıyorum hıza iyi geliyormus

Onuda denedim bi süre zaman gecerken insan tükeniyor bi olumlu gelişme olsa tekrar gücümüz artarda işte napıcaz... şimdi hocadan mail bekliyorum 1 ay bitti ama ben bu arada havuç suyu yapıyorum hıza iyi geliyormus
Teşekkür ederim, Kaan hocadan mail beklemekte çok sıkıcıydı. İnş güzel haberler gelir..

Ben de geceleri havuc suyu sabah aç karnına da incir yapıyorum eşime, ısırgan otu aldım ama henüz cayını icirmiyorum. Haftada 3 gün nohuta da basladım

Merhabalar. Eşimin morfoloji: 0 çıktı. Bendede yumurtalarım kaliteli değil bu ay tüp bebek tedavisine başladık. Dün iğneleri atınmaya başladım 8 tane yumurtam var. Bakalım neler olacak :KK43:

Merhabalar. Eşimin morfoloji: 0 çıktı. Bendede yumurtalarım kaliteli değil bu ay tüp bebek tedavisine başladık. Dün iğneleri atınmaya başladım 8 tane yumurtam var. Bakalım neler olacak :KK43:
inşallah herşey güzel olur. ben aa kalite embriyo ile hamile kalamayan duydum , ondan yumurtalarım kalitesiz diye düşünme.

X