- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
-
- Konu Sahibi askininaskisi
- #1.101
Sadece ileri hizliİnşallah balım inşallahh... Bu hız sadece ileri hızlı mı yoksa (ileri hızlı+ ileri yavaş) hız mı??
Hepsine uzun arastirmalar sonucunu basladik ozellikle saracoglunun asagi yukari tum videolarini izleyip not alip bilgilerini analiz ettim sentezleyince ortaya bu cikti.Esimin metabolizmasi hizli caliyor kilo sorunumuz yok boyu 1 90 kilosu 70Kocaniz kilo aldimi. ? Bunlarin sperm icin ne faydasi var?
Hızlı hareketli sayısı sıfırsa normal yolla çocuk sahibi olma zor demişti dr bizeArkadaşlar eski ve yeni test sonuçlarımızı paylaşıyorum yardımcı olurmusunuz bilgi ve tecrübeleriniz karşılığında , 7 mıo lökosit bulunduğu eski testimiz
0 dan 32 ye yukselmis evet 0 iken cocuk olmasi cok cok zor maalesef ama bu arkadasimiz ve esi ciddi bir yol kat etmisler 1 aydaHızlı hareketli sayısı sıfırsa normal yolla çocuk sahibi olma zor demişti dr bize
Ben sonuçları karıştırmışım0 dan 32 ye yukselmis evet 0 iken cocuk olmasi cok cok zor maalesef ama bu arkadasimiz ve esi ciddi bir yol kat etmisler 1 ayda
Merhaba benim eşimde tedavide suan ama kendim için ne yapmam gerek bilmiyorum gecen hafta muayene oldum bi sorun cıkmadı cok şükür ama ben folic trio kullanıyorum vitamin die size dr unuz ne verdi acaba? Bilgilendirirseniz cok sevinirimEvet bende ankaradayımşuan tolga ecemişe gidiyorum, ekimin başına kadar duralım deri ilaçlar verdi eşime banada vitamin vs .
Omepa q10, folifor ve ımprly diye bir ilaç. Hepsi vitamin. Eşiniz nerede tedavi görüyor? Sorun ne sizde?Merhaba benim eşimde tedavide suan ama kendim için ne yapmam gerek bilmiyorum gecen hafta muayene oldum bi sorun cıkmadı cok şükür ama ben folic trio kullanıyorum vitamin die size dr unuz ne verdi acaba? Bilgilendirirseniz cok sevinirim
Canım ben elevit ve inofolic kullanıyorum. Omega ya da ben kendim başlayacam sanırım forumlarda yumurta kalitesi için önemli diyor..Merhaba benim eşimde tedavide suan ama kendim için ne yapmam gerek bilmiyorum gecen hafta muayene oldum bi sorun cıkmadı cok şükür ama ben folic trio kullanıyorum vitamin die size dr unuz ne verdi acaba? Bilgilendirirseniz cok sevinirim
Tatlım sayınız iyi hızda da eski teste göre çok güzel yükselmiş. Sanırım lökosit yüzündendi hareketsizliği. Ama morfoloji problem bu topikteki hepimiz gibi. Baş anomalisi de yüksek. Dna hasarı baktırdınız mı hiç ? Yada varikosel var mı?Arkadaşlar eski ve yeni test sonuçlarımızı paylaşıyorum yardımcı olurmusunuz bilgi ve tecrübeleriniz karşılığında , 7 mıo lökosit bulunduğu eski testimiz
Bu soguk pres keten tohumu yağı nasıl kullanıcak?Evet yapi oldugu icin degistirmek zor ama sayi ve hiz artarsa cok etkilemeyeceği kanaatine vardım. Burda dusuk morfoloji ile hamile kalanlari gordukce
Yok canım baktırmadık , varikosel için renkli dopler yaptırdık ameliyatlık değil dediler , 1 m civarında , şimdi ilk işimiz DNA hasarına baktırmak olacak,Tatlım sayınız iyi hızda da eski teste göre çok güzel yükselmiş. Sanırım lökosit yüzündendi hareketsizliği. Ama morfoloji problem bu topikteki hepimiz gibi. Baş anomalisi de yüksek. Dna hasarı baktırdınız mı hiç ? Yada varikosel var mı?
Allah seni ve bebeğini korusun. Nazar değmesin sağlıkla kucağına al inşallah.Merhaba hanimlar. Ben burayi çok okuyordum. Moral olsun umutsuzluğa kapılmayın diye yazıyorum. Sağlıklı bir gebelikten bahsetmem için çok erken biliyorum ama ben hamileyim
Eşim cocukken tek testtisini kaybetmiş, kalan tek testisi var onda da 3 derecesinde ters akisli varikosel varmış. Iki sperm testi yaptirdi. Bir ayda esimin morfolojisi 3 den 2 ye düştü. Canlılık orani yüzde 20 lerdeydi sanırım ( ya da daha az). Doktoru en kötüsü bu dedi. Bir de iki test arası sperm sayısı 17milyondan 50kusurlere çıktı. Tek olumlu sonuç bu oldu.
Benim doktorum istatistiksel olarak varikosel tedavisi bebek yapma şansını arttirmiyor diyip çok moralimi bozdu. Neredeyse aglayacaktim doktorun karşısında, sonra eve dönerken takside de. Eve gelince agladim.
Bunların hepsi bu ay oldu. Önümüzdeki ay varikosel tedavisinden gün aldık. bu arada şans eseri, hiç beklemiyorken, doğal yollardan hamile kaldım. Daha henüz çok erken ama eşim çok mutlu demekki benim spermlerim o kadar kötü değilmiş diyor. Hatta bir kere süper spermleri olduğunu iddia etti. Çok mutlu bizim salak anlayacağınız.
Internetten okuduğumuz kadarıyla morfoloji bir güzellik yarışması. Sadece en mükemmel olanlar, jürinin (lab gorevlisinin) güzellik derecesine göre seçiliyor. Spermin içeriği, DNA konusunda bir bilgisi yok sevenin. Ayrıca DNA hasarli bile olsa, DNA nin iki sarmalı var. Biri kadından biri erkekden. Bu iki DNA fermuar gibi kapandiklarinda birbirlerindeki sıralamayı biliyor ve bazı hataları fermuar kapanırken düzeltiyor. Yani kısacası morfoloji değil dollenme şansını arttıracağı o için sayı ve canlılık önemliymis.
Ekstradan notlar:
- Eşim hala varikosel tedavisini önümüzdeki ay olmayı düşünüyor.
- Daha bebeğimin kalp atışını duymadım. Sadece döllenme olduğunu biliyoruz. Lütfen dua edin.
- Bir de kür olarak: annem ziyarete gelmişti, kolesterol için her sabah geceden bekletilmiş ceviz suyu için aç karnına dedi. Yaklaşık 1-2 ay onu yaptık. Cevizleri de yedik. Eşime geçen ay bir kaç defa keçiboynuzu pekmezini sıcak suyla karıştırıp çay şeklinde vermiştim. Sevmedigi için devam edemedik
Maşallahh size. Şuan öyle mutlu oldum kii. Aynı problemlerle savaştığım aynı şeyleri yaşayıp aynı duyguları paylaştığım kişilerden pozitifi duymak umut oluyor. Çok saol canım paylaşımın için. Umarım sağlıkla devam eder gebeliğin ve bebeğine kavuşursun. Mucizelere inanıyorum. Sizin mucizenizi göndermiş rabbim darısı bizlere tez vakitte inşallah..Merhaba hanimlar. Ben burayi çok okuyordum. Moral olsun umutsuzluğa kapılmayın diye yazıyorum. Sağlıklı bir gebelikten bahsetmem için çok erken biliyorum ama ben hamileyim
Eşim cocukken tek testtisini kaybetmiş, kalan tek testisi var onda da 3 derecesinde ters akisli varikosel varmış. Iki sperm testi yaptirdi. Bir ayda esimin morfolojisi 3 den 2 ye düştü. Canlılık orani yüzde 20 lerdeydi sanırım ( ya da daha az). Doktoru en kötüsü bu dedi. Bir de iki test arası sperm sayısı 17milyondan 50kusurlere çıktı. Tek olumlu sonuç bu oldu.
Benim doktorum istatistiksel olarak varikosel tedavisi bebek yapma şansını arttirmiyor diyip çok moralimi bozdu. Neredeyse aglayacaktim doktorun karşısında, sonra eve dönerken takside de. Eve gelince agladim.
Bunların hepsi bu ay oldu. Önümüzdeki ay varikosel tedavisinden gün aldık. bu arada şans eseri, hiç beklemiyorken, doğal yollardan hamile kaldım. Daha henüz çok erken ama eşim çok mutlu demekki benim spermlerim o kadar kötü değilmiş diyor. Hatta bir kere süper spermleri olduğunu iddia etti. Çok mutlu bizim salak anlayacağınız.
Internetten okuduğumuz kadarıyla morfoloji bir güzellik yarışması. Sadece en mükemmel olanlar, jürinin (lab gorevlisinin) güzellik derecesine göre seçiliyor. Spermin içeriği, DNA konusunda bir bilgisi yok sevenin. Ayrıca DNA hasarli bile olsa, DNA nin iki sarmalı var. Biri kadından biri erkekden. Bu iki DNA fermuar gibi kapandiklarinda birbirlerindeki sıralamayı biliyor ve bazı hataları fermuar kapanırken düzeltiyor. Yani kısacası morfoloji değil dollenme şansını arttıracağı o için sayı ve canlılık önemliymis.
Ekstradan notlar:
- Daha bebeğimin kalp atışını duymadım. Sadece döllenme olduğunu biliyoruz. Lütfen dua edin.
- Bir de kür olarak: annem ziyarete gelmişti, kolesterol için her sabah geceden bekletilmiş ceviz suyu için aç karnına dedi. Yaklaşık 1-2 ay onu yaptık. Cevizleri de yedik. Eşime geçen ay bir kaç defa keçiboynuzu pekmezini sıcak suyla karıştırıp çay şeklinde vermiştim. Sevmedigi için devam edemedik
Hakkınızda hayırlısı balım. Umarım mucizenize kavuşursunuz tez vakitteYok canım baktırmadık , varikosel için renkli dopler yaptırdık ameliyatlık değil dediler , 1 m civarında , şimdi ilk işimiz DNA hasarına baktırmak olacak,
Tesadüf gibi oldu biz bu ay zar zor çalışma yapmıştık hatta günleri tam tutturamamistik sanırım. Zaten sperm test sonuçlarını negatif alınca bir de kadın doğum dan aşılama dışında şansınız yok duyunca beklemiyorduk pek. Gayet rahattım ben, bata bir gün kala kaynar sıcak havuzlarda oturdum, şirket partisinde alkol kullandim. Malesef.Maşallahh size. Şuan öyle mutlu oldum kii. Aynı problemlerle savaştığım aynı şeyleri yaşayıp aynı duyguları paylaştığım kişilerden pozitifi duymak umut oluyor. Çok saol canım paylaşımın için. Umarım sağlıkla devam eder gebeliğin ve bebeğine kavuşursun. Mucizelere inanıyorum. Sizin mucizenizi göndermiş rabbim darısı bizlere tez vakitte inşallah..
Hamileliğinizi nası öğrendiniz peki? Tesadüfi mi?
Eşim kaan hocanın hastası sayımız az ve hasar var daha 1 oldu tedavisine başlayalıOmepa q10, folifor ve ımprly diye bir ilaç. Hepsi vitamin. Eşiniz nerede tedavi görüyor? Sorun ne sizde?
Benim bi hemsire arkadasımda omega kullanıo efa marka cok memnun efadanCanım ben elevit ve inofolic kullanıyorum. Omega ya da ben kendim başlayacam sanırım forumlarda yumurta kalitesi için önemli diyor..
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah amin darısıda bizlere olsunMerhaba hanimlar. Ben burayi çok okuyordum. Moral olsun umutsuzluğa kapılmayın diye yazıyorum. Sağlıklı bir gebelikten bahsetmem için çok erken biliyorum ama ben hamileyim
Ekstradan notlar: