Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Şöyle diyim aşılamada yıkamadan önce mlde 48 milyon sperm varmıs yıkanınca yani kötüler ayıklanınca 13 milyon kalmıs. Acıkcası cok daha azı bir sayıyla hamile kalan var. Oyüzden sanırım doktor dikkate almıyor. Mesela en son testte 68 milyon sperm cıktı mlde %2si sağlıklı diye bakarsak 1.36 milyon sperm kullanılabilir... yeterli mi dersen Allah nasip ederse neden olmasın. Ama yinede şansı cok düsürdüğünü düsünüyorum özellikle baş anomalisi.

Kizlar kaan bey dna hasari olmadığı sürece morfolojinin sıkıntı olmadigini yazmis siz baktırdıniz mi hasara?

Arkadaşlar merhaba , ekli olarak eşimin testini paylaşıyorum , bilgi ve yardımcı olabilecek dostlar varmı ?

Eklentiler

• IMG_2706.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 143
Sizin sperm sayısı ve hareketlilik kaçtı ?

Merhaba siz hangi kürü denediniz? Güzel sonuç almışsınız.

Kullaniyor canim e vitamini hatta yeni aldik doktor birsey demedi o sadece proxeed kafii diyor ama ben inanmiyorum proxeede de oara yetiremiyoruz cok pahali
Mrb.. Bizimde 8 aydır bebegimiz olmadi.. Proxeed 1 ay kullandık sonra nondo x diye bir vitamin kesfettik.. İçerigi aynı sayılır fiyatı 150 tl gibi birşey.. İçinde 60 kapsül var.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…