-
- Konu Sahibi askininaskisi
Canım umutsuz olma ne olur. Bende çok üzülüyorum ama elbet olacak Allah büyüktür. Gittiğimiz bütün doktorlar doğal olur diyor bize de. Ama niye olmuyor.Bahceciye gittim bugün. Hic önemsemedi bu testleri doğal da hamile kalabilirmisim hatta. Beni yumurta takibine aldı ama ben istemiyorum bu değerlerle hic umudum yok. Baş anomalisi en kötüsü sanırım. Düzelmiyor dmi kaldık böyle
Sabrım kalmadı kaan aydosa tahlil sonuclarını atıcam bitirir bitirmez bence senin elinde varsa bi ona yolla o ne önercek dinle derim ben öyle yapcam tandevu da aldım kasımda. Ayrıca emre bakırcıoğlundan da aldım. Bikac yerden daha fikir almak daha iyi gelcek banaCanım umutsuz olma ne olur. Bende çok üzülüyorum ama elbet olacak Allah büyüktür. Gittiğimiz bütün doktorlar doğal olur diyor bize de. Ama niye olmuyor.
Canim kurlerle sayi 17 milyondan 53 milyona hiz 51 den 63 e yukseldi morfolojide 2 den sadece 3 e yukseltebildik ama 3 ay bir fiil aksatmadan yaptim sonuc emege degdi 2 aydir kur yapmiyorduk bu ay bi arkadasim ilac onerdi onlarda o ilacla hamile kaldi vitamin deposu gibi birsey onu iciyor sadece bide soguk skım pekmezi yiyor rabbim hepimize tez vakitte nasip etsinSimdi ne durumda tedaviniz canim
Amin canim arkadaşının onerdigi sey ne acaba ?Canim kurlerle sayi 17 milyondan 53 milyona hiz 51 den 63 e yukseldi morfolojide 2 den sadece 3 e yukseltebildik ama 3 ay bir fiil aksatmadan yaptim sonuc emege degdi 2 aydir kur yapmiyorduk bu ay bi arkadasim ilac onerdi onlarda o ilacla hamile kaldi vitamin deposu gibi birsey onu iciyor sadece bide soguk skım pekmezi yiyor rabbim hepimize tez vakitte nasip etsin
Kaan aydos a gönderdim sonuçları o doğal yolla olur yazmış. Yazdığım mesajda özellikle morfolojiden bahsettim ama bir şey demedi.Hayırlısı canım hepimiz için.Sabrım kalmadı kaan aydosa tahlil sonuclarını atıcam bitirir bitirmez bence senin elinde varsa bi ona yolla o ne önercek dinle derim ben öyle yapcam tandevu da aldım kasımda. Ayrıca emre bakırcıoğlundan da aldım. Bikac yerden daha fikir almak daha iyi gelcek bana
Canim bizimde oyle hic biri onemsemedi bi istanbulda ki cok iyi bi hocaya gitmistim kadin dogum doktorum o demistiki bu durumda asilama falan da yapma cok dusuk bi ihtimal tutmaz beklerim diyorsan zamanini alir epey ama beklemk isyemiyorsan tup bebek en mantiklisi yap cik demisti ama ben dinlemeyip asilama tedavisine basladim biliyorm tutmayacak ama umutta fakirin ekmegi isteBen sperm değerlerinin altında yazan indeks değerini merak etmiştim öyle araştırma yapmıştım canım.o indeks değeri düşüktür inşallah en azından o düşük olsun. Eşimin üroloji doktoru da benim doktorumda hiç önemsemiyor ben araştırıyorum olmadığı için.
Hayırlısı canım olur inşallah. Ben geçen ay yaptım aşılama tutmadı. Senin olur inşallah. Benim de gittiğim doktorlar tanınmış ve çok iyi ama sebep olarak görmüyorlar.aşılamamı da en iyi hastanelerin birinde yaptık. Ama olmuyo sebep sanırım olmamasınaCanim bizimde oyle hic biri onemsemedi bi istanbulda ki cok iyi bi hocaya gitmistim kadin dogum doktorum o demistiki bu durumda asilama falan da yapma cok dusuk bi ihtimal tutmaz beklerim diyorsan zamanini alir epey ama beklemk isyemiyorsan tup bebek en mantiklisi yap cik demisti ama ben dinlemeyip asilama tedavisine basladim biliyorm tutmayacak ama umutta fakirin ekmegi iste
Bu dedigim dr turk jinekolji dernegi baskaniydi adam bu islerin piri hakikaten dedikleri bir bir cikti bu asilamadada hep aksiliklet yasiyorum zaten 21.gun hala 12mm uzerine cikamadi ki yumurtlamam 14.gun olurdu hep ignelerin etkisiyle geriledi bu durumda beni fazlasiyla gerdi bata 3 4 gun kala asilamam olacak o da tabi buyurse ne bileyim sonavimiz ağir kizlar bol duadan baska caremiz yokHayırlısı canım olur inşallah. Ben geçen ay yaptım aşılama tutmadı. Senin olur inşallah. Benim de gittiğim doktorlar tanınmış ve çok iyi ama sebep olarak görmüyorlar.aşılamamı da en iyi hastanelerin birinde yaptık. Ama olmuyo sebep sanırım olmamasına
Hayırlısı canım ileri hareketli sperm çoksa olur inşallah. Stresten uzak dur. Düşünme çok fazlaBu dedigim dr turk jinekolji dernegi baskaniydi adam bu islerin piri hakikaten dedikleri bir bir cikti bu asilamadada hep aksiliklet yasiyorum zaten 21.gun hala 12mm uzerine cikamadi ki yumurtlamam 14.gun olurdu hep ignelerin etkisiyle geriledi bu durumda beni fazlasiyla gerdi bata 3 4 gun kala asilamam olacak o da tabi buyurse ne bileyim sonavimiz ağir kizlar bol duadan baska caremiz yok
Ben mi kuzum suan stresin dibini yasiyorm rabbim yardimcimiz olsum hepimizinHayırlısı canım ileri hareketli sperm çoksa olur inşallah. Stresten uzak dur. Düşünme çok fazla
Nasıl olur der ya normal yolla ozaman neden olmuyor illa 10 yıllık evli ama cocuksuz mu olmak lazım anlamıyorum. İleri hareket var yine sizde bu da bişey ama bak demekki morfoloji buna bile etki ediyor ki olmuyor. Of zaten eşim de bi rahatladı dün bahceciyle görüstükten sonra yok kendi haline bırak bişeyim yokmuş sen büyütüyosun...Kaan aydos a gönderdim sonuçları o doğal yolla olur yazmış. Yazdığım mesajda özellikle morfolojiden bahsettim ama bir şey demedi.Hayırlısı canım hepimiz için.
Herkes olur deyince benim ki de rahatladı. Aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Olur inşallah.8 aydır tedavideyiz ama yok üstelik sperm sayımız da düşük değildi başlarken tedaviye. Morfoloji sorun gerçekten. Üzme kendini.çok stres olmuşsun bende öyleydim ama şunu düşün çok daha kötü halde olanlarda var.Nasıl olur der ya normal yolla ozaman neden olmuyor illa 10 yıllık evli ama cocuksuz mu olmak lazım anlamıyorum. İleri hareket var yine sizde bu da bişey ama bak demekki morfoloji buna bile etki ediyor ki olmuyor. Of zaten eşim de bi rahatladı dün bahceciyle görüstükten sonra yok kendi haline bırak bişeyim yokmuş sen büyütüyosun...
3 aydan fazlası karaciğere zarar veriyormuş canım. Biz biraz ara verdik. Hepsini birden kullanma en etkilisini kullan.3 ay kürünü yaptık biraz durduk sonra özünü içti. Şimdi yine beklemedeyiz. Gerçi bizde hala bir şey yokKizlarrr bir sey sorcam hani keciboynuzu pekmezi ,kürü,ozu filan uyguluyoruz ya simdi pekmezin fazla tuketimi zarar seker dengesini filan bozuyor ben de 1 hafta pekmez 2 hafta kür seklinde ilerliyordum peki keciboynuzu tozunu da eklesem yine dönüşümlü sizce nolur durum?aktara sormustum pekmez mi toz mu diye tabii ki pekmez demisti ama bilemedim
Bende öyleydim çok stres olmuştum sonuç negatif. Her şey olacağına varır üzülmeBen mi kuzum suan stresin dibini yasiyorm rabbim yardimcimiz olsum hepimizin
Kızlar morfoloji yüzdesi ile sperm sayıyısının çarpımı saglıklı sperm sayınız oluyormus yani morfoloji fazla olursa saglıklı sperm cok olucagı için gebelik ihtimali artıyormus o yüzden %1 ile bile gebe kalan oluyor.bizim dr da morfolojiye takılmıyor.Nasıl olur der ya normal yolla ozaman neden olmuyor illa 10 yıllık evli ama cocuksuz mu olmak lazım anlamıyorum. İleri hareket var yine sizde bu da bişey ama bak demekki morfoloji buna bile etki ediyor ki olmuyor. Of zaten eşim de bi rahatladı dün bahceciyle görüstükten sonra yok kendi haline bırak bişeyim yokmuş sen büyütüyosun...
Kaan hoca tozu diyormus die başlamıstım tozuna ben.kür yapmaktan bunalmıstım artık toz kullanmıstım dün konustuk ya seninle kullancaksan toz olurKizlarrr bir sey sorcam hani keciboynuzu pekmezi ,kürü,ozu filan uyguluyoruz ya simdi pekmezin fazla tuketimi zarar seker dengesini filan bozuyor ben de 1 hafta pekmez 2 hafta kür seklinde ilerliyordum peki keciboynuzu tozunu da eklesem yine dönüşümlü sizce nolur durum?aktara sormustum pekmez mi toz mu diye tabii ki pekmez demisti ama bilemedim
bak toza geçince eşinin tahlillerine baktır benimkinin degerlerini toZ bozdu dikkat etM MlsgzmBir melek gelsin
En iyisi kürü 2 hafta yapayim sonra toza geceriz simdi kür yapmaya vaktim oluyor tatildeyim ama ise baslayinca hepsi üst üste geliyor daraliyorum
O zaman hic gerek yok tozu karistirmayim ben korktum simdibak toza geçince eşinin tahlillerine baktır benimkinin degerlerini toZ bozdu dikkat et