Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mrb.. Bizimde 8 aydır bebegimiz olmadi.. Proxeed 1 ay kullandık sonra nondo x diye bir vitamin kesfettik.. İçerigi aynı sayılır fiyatı 150 tl gibi birşey.. İçinde 60 kapsül var.. :)
Dr mu tavsiye etti canim kullanip faydasini gördünüz mü

Canımmm C calmille nasılsın? Aşılamamnın sonucunu merak ettim kuzum..
Canım aşılama tutmadı maalesef tüp bebek için tıp fakültesinden rapor çıkartmak için bugün başvuru yaptık dosya açtılar. Onun için de en az 3 aşılama gerekiyormuş. Bana aşılama yapan doktorum bana yanlış tanı yazmış pko yazmış ki bende sıkıntı yok. Adetim hep düzenli tüplerim açık çok şükür. Öyle yazmasaymış 2 aşılama yetiyomuş tüp bebek için. Ama şimdi 3 aşılama isteniyor 1 taneyi yaptırdık işte kaldı 2. Ama ben çok kararsızım. Tüp bebeği Özelde yaptırsak çok masraflı olacak. Devletten raporu da 3 aşılama olmadan vermiyolar. Ben o kadar iğneyi defalarca vurulmak istemiyorum. Aklım çok karışık. Moralim bozuktu baya bugün. Halbuki tıp fak.ne ilk bilgi almaya gittiğimizde danışmadaki hemşire bize raporunuz çıkar hemen gibi şeyler söylemişti. Böyle olunca canımız sıkıldı.

Keciboynuzu kuru kaynatip 3 ay icirdim sabahlarida soguk sıkım pekmezi 1 kasik ac karnina yedi bunun yani sira evicap 400 gunde 1 kere icti
Merhaba ne güzel sizde işe yaramış keçiboynuzu kürü. Biz de 3-4 ay yaptık fayda etmedi. Şuan klomen+emodeks kullanıyor eşim. Bir de şöyle bir karışım yaptırdık. Soğuk sıkım keçiboynuzu özü+arı sütü+propolis+bal+çakşır kökü bunu yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz. Bitmek üzere o yüzden yenisini yaptırdık. Bu sefer aynı karışımın içine ek olarak ısırgan otu ve kara üzüm özü de ilave ettirdik. Bakalım henüz sperm testi vermedi. Sonuçları ben de merak ediyorum. Ama klomen ve emodeks ileri hareketli yüzdemizi arttırmıştı. Umarım burdan güzel sonuçları söylerim sizlere

Merhaba emodex ve klomeni kaç ay kullandınız da hızınız arttı?sayıda artıs sağlanmısmı? Bizde kullanıyoruz suan merak ettim umarım herşey gönlünüzce olur

Merhaba emodex ve klomeni kaç ay kullandınız da hızınız arttı?sayıda artıs sağlanmısmı? Bizde kullanıyoruz suan merak ettim umarım herşey gönlünüzce olur
Evet ben de bunu merak ediyorum proxeed 3 ayi gecti bir değişiklik iyi gelir diye düşünüyorum olmadi emodex alcaz danisip

15 haziranda kullanmaya başladık. 19 temmuzda verdiği son testte ileri hareketli yüzdesinde artış var ama sayıda artış yok. Toplamda 3 ay kullandıktan sonra sonucu ben de merak ediyorum açıkcası. İnşallah siz de faydasını görürsünüz.

İnşallah hepimiz artık beklemeden sonuç alırız sıkıldım artık cidden

Evet ben de bunu merak ediyorum proxeed 3 ayi gecti bir değişiklik iyi gelir diye düşünüyorum olmadi emodex alcaz danisip
Bence proxeed le artış varsa değişme yavaşta olsa biz emodex kullanıyoruz 1,5 sise bitti testte bi degişiklik yoktu suan 3. Sisedeyiz bi sonraki testte de artıs olmazsa değişcem proxeede geçicem

Bence proxeed le artış varsa değişme yavaşta olsa biz emodex kullanıyoruz 1,5 sise bitti testte bi degişiklik yoktu suan 3. Sisedeyiz bi sonraki testte de artıs olmazsa değişcem proxeede geçicem
Anladim canim insallah hayırlısı olur Rabbim bu ilaclari sifa kilsin vesile olsun insallah

Üzülme kuzum moralini yüksek tut lütfen.. Vardır bundada bi hayır..Bikaç arkadaşımdan da böyle duymuştum doktor dikkatsizliği yüzünde pco yazılışını falan ne diyeyim Allah cümlemizi iyilerle karşılaştırsın..
Biz de klomen ve promen k kullanıyoruz 15 gündür. Ben de klomenin nasıl etki ettiğini merak ediyorum açıkçası.
Bakslım şu yıllık iznimizi atlatalım bizde tüp bebeğe başlayacağız ama özelde mi yaptırsak yoksa devlette mi hala kararsızım. Dediğin gibi devlette olursa aşılama süreci var. Ki problemi olmayan insanların ki tutmuyo o mucize bize mi denk gelicwk düşüncesi içerisindeyim.
Allahım kalbimize ferahlık göbüşlerimize de sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah tez vakitte..

Insallah ise yarar canim umutsuz olma.sakin rabbim gonlunuze gore versin isteyen herkesin kucagini bos birakmasin amin

2 tüp bebek bir dondurulmuş embriyo tedavisi gerçekleşti ama elde var sıfır..ilk tedavide sperm kalitesi düşük olduğu için embriyo bile oluşmadı, transfersiz bir tedavi geçirdik..ikinci tedavide 3 tane embriyomuz oluştu..ikisi 5.gün, biri geriden gelen ve 6.güne bekletilen embriyoydu..önce 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi..ikisi de tutmadı..ara verdik..bu ay da dondurulmuş 6.gün embriyosu transfer edildi..önce tuttu, tarif edilmez bir mutluluk çok geçmeden çok da yüksek olmayan değer düştü, biyokimyasal gebelik, haliyle tüm hayallerimiz de uçtu, gitti..yine döndük dolaştık aynı yere geldik..maddi ve manevi o kadar yıprandık ki..çok uzun bir süre tüp bebek denemeyi düşünmüyoruz..bize çözüm sunmuyor çünkü..toparlandıktan sonra eşimin değerlerini düzeltmeye çabalayacağız tekrardan..eşimin sperm sayısı çok düşük, ileri hareketli yok denecek kadar az, morfoloji 0-1..ne diyim ki artık tüp bebekten umudu kestim..eşimin değerlerini yükseltip doğal yoldan olmasını bekleyeceğiz..Allah cümlemize yardım etsin..

Amin inşallah doğal yolla gelir bebeğiniz ama erkekte sperm kalitesi düşük olunca tüp bebek negatif oluyormus gerçekten o yüzden biz daha hiç başlamadık şuan tedavideyiz sayımız az sizin toplamda kaç?ama bence zaman kaybetmeden ilaç tedavinize başlayın imkanınız varsa çünkü süreç uzun oluyor malesef

Merhaba ayni seyleri yasamisiz. Bizim de iki tup denememiz var ilkinde 6 embriyo cozuldu ve sadece iki tanesi 5. Gune geldi ama o da gelisimleri geriden geliyordu tutmadi. Ikinci denemedi 4 embriyodan sadece biri 5. Gune ayni sekilde geldi o tuttu pozitifi gorduk ama sonra degerimiz dustu. Prof. Kaan aydosu oneririm. Bi 4 aylik tedavi sonucu dna hasarimizi dusurduk. Ayrica canli spermimiz cok azmis ve oksidatif stres cok yuksekti. Doktor zaten bu degerle tup bebekle saglikli gebelik olmasi imkansiz dedi. Simdi butun degerlerimiz normale dondu sadece sayi ve hizi duzeltmeye calisiyoruz. En azindan tup denesek de simdi embriyolarimizjn saglikli gelisme ihtimali var. prof.kaan aydosa bir yazin derim. Maille de cevap veriyor

Rabbim yardımcınız olsun balım. İnşallah kafanızı boşaltıp toparlandığınızda kendiliğinden gelir bebeğiniz.
Dna hasarı falan baktırdınız mı peki canım? Biz Kaan hocayla mailleşiyoruz. Eşimde hasar çıktı %29. İlaç önerdi 1 ay sonrasında tahlil yapıp göndereceğiz. Sen de bi kaan aydosa yaz istersen. Çünkü spermin kaliteaini etkileyen muhakkak bi neden var ve kaan hoca o nedeni bulmakta profesyonel bi doktor.
Bizde ekim gibi tüp bebek için başlayacağız ama öncrsinde hasarı %15 seviyelerine çekmenin tutunmaya yardımcı olacağını söyledi kaan hoca. Rabbim hepimizin çabalarına karşılık miss kokulu mucizelerimizi sağlıjla tez vakitte nasip etsin inşallah...

Slm canm bizdede hasar 29 hoca ilaca başladıktan 15 gün sonra kan tahlili istedi sizden sperm yada hasar testimiistedi?

Slm canm bizdede hasar 29 hoca ilaca başladıktan 15 gün sonra kan tahlili istedi sizden sperm yada hasar testimiistedi?
Bize günaşırı klomen ve hergün 1 tane promen k kullanın dedi hoca balım. 1 ayın sonunda da kan tahlili yaptırın dedi. Bazı hormonlara bakılsın dedi. Hatta spermiogram falan yaptırmanıza gerek yok bu ilaç dönemi dalgalanmalar olur değerlerde ona kafanızı takmayın dedi..Size ne söyledi ne kullanıyorsunuz şuan?

Bizede gün aşırı klomen günde 2 kez emodex dedi pst kan tahlili yaptırcaz hormonlara baktırcaz yollucaz cnm benim.sayı kac sizde bizde sayı sorunu da var 2 ayda dna hasar düzelir die umuyorum dedi 6 aylık bi tedavi önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…