Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar morfoloji yüzdesi ile sperm sayıyısının çarpımı saglıklı sperm sayınız oluyormus yani morfoloji fazla olursa saglıklı sperm cok olucagı için gebelik ihtimali artıyormus o yüzden %1 ile bile gebe kalan oluyor.bizim dr da morfolojiye takılmıyor.
Şöyle diyim aşılamada yıkamadan önce mlde 48 milyon sperm varmıs yıkanınca yani kötüler ayıklanınca 13 milyon kalmıs. Acıkcası cok daha azı bir sayıyla hamile kalan var. Oyüzden sanırım doktor dikkate almıyor. Mesela en son testte 68 milyon sperm cıktı mlde %2si sağlıklı diye bakarsak 1.36 milyon sperm kullanılabilir... yeterli mi dersen Allah nasip ederse neden olmasın. Ama yinede şansı cok düsürdüğünü düsünüyorum özellikle baş anomalisi.

Arkadaşlar merhaba , ekli olarak eşimin testini paylaşıyorum , bilgi ve yardımcı olabilecek dostlar varmı ?

Eklentiler

• IMG_2706.jpg
    IMG_2706.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 143
Bahceciye gittim bugün. Hic önemsemedi bu testleri doğal da hamile kalabilirmisim hatta. Beni yumurta takibine aldı ama ben istemiyorum bu değerlerle hic umudum yok. Baş anomalisi en kötüsü sanırım. Düzelmiyor dmi kaldık böyle
Sizin sperm sayısı ve hareketlilik kaçtı ?

Canim kurlerle sayi 17 milyondan 53 milyona hiz 51 den 63 e yukseldi morfolojide 2 den sadece 3 e yukseltebildik ama 3 ay bir fiil aksatmadan yaptim sonuc emege degdi 2 aydir kur yapmiyorduk bu ay bi arkadasim ilac onerdi onlarda o ilacla hamile kaldi vitamin deposu gibi birsey onu iciyor sadece bide soguk skım pekmezi yiyor rabbim hepimize tez vakitte nasip etsin
Merhaba siz hangi kürü denediniz? Güzel sonuç almışsınız.

Kullaniyor canim e vitamini hatta yeni aldik doktor birsey demedi o sadece proxeed kafii diyor ama ben inanmiyorum proxeede de oara yetiremiyoruz cok pahali :KK43:
Mrb.. Bizimde 8 aydır bebegimiz olmadi.. Proxeed 1 ay kullandık sonra nondo x diye bir vitamin kesfettik.. İçerigi aynı sayılır fiyatı 150 tl gibi birşey.. İçinde 60 kapsül var.. :)

X