Erkek İnfertilitesi Morfoloji ve ileri hareket sorunu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Öncelikle yavrunuz hayırlı olsun inşallah.
Siz kaç ay içtiniz prowomeni ve ek bi kür vs kullandınız mı?

Merhaba işe yaramış mı northvital?

Benim eşimde de morfoloji 1 ileri hareket 28 di . Artı olarak ileri derece varikosel vardı . Doktorlar tek çare tüp bebek dediler . Ama çok şükür 1 buçuk yılın ardından normal yolla hamile kaldım mucize oldu çizim için . Söylenilenler insanı üzüyor ve bu da hamileliği engelliyor . Şu an 3 buçuk aylık hamileyim çok şükür rabbime . Allah isteyen herkese nasip etsin

Hikayem burada eğer okumak isterseniz , inşallah size umut olurum

Ben kullandım ama az kullandım açıkçası.
Eşim için keçiboynuzu özü pek işe yaramadı mı.
Eşim promenk ve saracoglunun kurlerini kullandı.
Teşekkürler

Sağolun.
Ben bir kutu kullandım sadece. Ben kullanmadım kür. Eşim promenk ve Saraçoğlu kürleri kullandı.
Bir ayda sonuç alındı mı ? Bizde bugün başladık eşimle bunlara. ( Prowomen promenk)
Keçiboynuzu özü etki etti mi alalım mı ne dersiniz?

Kızlar benim eşimin değerleri ileri 18 morfoloji 3 tü saraçoğluna gittik doktor da bi iki ilaç verdi ama sadece bi ay kullandı sigarayı azalttı şu an ileri 39 morfoloji 11 hatta ondan önce ileri hız 45 falan çıktı yani düzelmeyecek değerler değil bunlar emin olun bu arada daha tahlil yapmadan önce hamile kaldım yani düşük değerlerle ama iyi değerlerle kalamadım gerçekten nasipten öteye yol yok sabır deyip elimizden geleni yapıp allaha bırakmak lazım. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah çok yıpratıcı süreç

canım neler kullandığını yazar mısın rica etsem bizim de morfoloji 3

Bir ayda sonuç alındı mı ? Bizde bugün başladık eşimle bunlara. ( Prowomen promenk)
Keçiboynuzu özü etki etti mi alalım mı ne dersiniz?
Sonuç alırsınız Allah'ın izniyle keciboynuzuna çok yararlı diyorlar ancak vitaminler daha kısa vadede sonuç verir

Sonuç alırsınız Allah'ın izniyle keciboynuzuna çok yararlı diyorlar ancak vitaminler daha kısa vadede sonuç verir
Inş bizede bu vitaminler kısa vadede sonuç verir. Dua et güzel haberler verelim:)

Sıfır morfoloji ve daha düşük hareketle hamile kaldım. Tutmaz düşer diye bişey yok ümidini kaybetme

Sıfır morfoloji ve daha düşük hareketle hamile kaldım. Tutmaz düşer diye bişey yok ümidini kaybetme
Allah razı olsun canım içime su serptin bi doktorla da görüştük doktor baya ilgiliydi ameliyat öneriyor düzelme oranı da yüksekmiş rabbimin bileceği iş bakalım ben elimden gelen her şeyi yapıyorum rabbime bıraktım gerisini o her şeyin hayırlısını bilir Bize de dua etmeyi unutmayın annesi olur mu bebiş isteyen herkese hamilelerin duası kabul olurmuş hem

İnşallah gönlünüzce olsun. Her şey vaktini bekliyor o kadar çabaladık neden olmuyor diye dertlendik ama iyiki bu zamanda oldu diyoruz şimdi. Rabbim ne zaman vereceğini biliyor

Merhaba . Ne kadar süre kullandınız . Hangi sırayla kullandiniz

Kızlar eşimin testlerinde hep morfoloji %3 çıkıyordu ancak 3-4 aydır doktorun önerdiği takviyeleri kullanıyoruz ve son testimizde sonuç %16 ya yükselmiş. Bu kadar yükselme mümkün mü? Testte bir hata olmuş olabilir mi? İstanbul laboratuvar görüntülemede yaptırdık testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…