Canım eşim normal yaşantısı hep öyle sebze et tavuk ağırlıklı beslenen beyaz ekmek yemeyen şeker tuz vs kullanmayan sporla ilgilenen ve hayatı boyunca sigara alkol kullanmamış biri inan bizi böyle yaşayan bi insan olarak bu sonuçlarla karşılamamız yıktı bizi. Demek ki yaşam tarzına bakmıyormuşcanım hamile değilim ama biz de de sorun var morfoloji için e vitamini almanı doğal beslenmenizi akdeniz tipi beslenme keçiboynuzu kürü vs gibi şeyleri araştırmanı tavsiye ederim.
Canım merhaba varikosel yok doktor öyle söyledi ama hormonlara bakmadan klomen verdi o biraz kafamı karıştırdı açıkçası ama o an o şokla hiç sormadım doktora hormonlara bakmadan bu ilaç doğru olur mu diyeMorfoloji 1 ile hamile kalan var yok değil. Ama açık olmak gerekirse genelimiz bu morfolojiyle kalamıyor. Arkadaşın dediği gibi Akdeniz tarzı beslenme, evicap e vitamini, infertilite göre bir vitamin desteği alın 3 ay. Ayrıca hormonlara, varikosel baktırın. Genelde bunlardan dolayı morfoloji düşüyor.
İnşallah öyleyse alırım E vitamini çok teşekkür ederimSiz iyi beslenmeye devam edin. Evicap 200 kullanabilirsiniz yanında çünkü içerik olarak iyi olsa da e vitamini oranı yüksek değil. 3 ay bunlarla takip edin. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
canım bize de dr klomen ve trental verdi gün aşırı içecek ama 14 günde bir hormon tahliline bakılacak başka dra da mı gitseniz acaba 3 ay klomen için uzun gibi e vitamini de alabilirsin biz aldık dr vermemişti sorduk alıabilirsiniz dedi evicap 200 aldıkCanım eşim normal yaşantısı hep öyle sebze et tavuk ağırlıklı beslenen beyaz ekmek yemeyen şeker tuz vs kullanmayan sporla ilgilenen ve hayatı boyunca sigara alkol kullanmamış biri inan bizi böyle yaşayan bi insan olarak bu sonuçlarla karşılamamız yıktı bizi. Demek ki yaşam tarzına bakmıyormuşŞimdi doktor klomen artı pharma supra diye bi ilaç verdi onları kullanıyoruz birçok yazıda olumsuz şeyler okuyorum çok üzülüyorum ama diyorum verende Allah alanda.. hakkımızda ne hayırlıysa onu yaşııyalım hepimiz inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin bizlere Birde acaba bu ilaçlara ek e vitamini alsam mı diye düşünüyordum ama kararsız kaldım ne yapmam gerektiğine
Canım Bize de klomeni 25 gün içip 5 gün ara verecek dedi ve bunu 3 ay devam edecek dedi size doktor neden hormon tahlili yaptıracak dedi acaba klomen değerleri yükseltir diye micanım bize de dr klomen ve trental verdi gün aşırı içecek ama 14 günde bir hormon tahliline bakılacak başka dra da mı gitseniz acaba 3 ay klomen için uzun gibi e vitamini de alabilirsin biz aldık dr vermemişti sorduk alıabilirsiniz dedi evicap 200 aldık
klomen bazısına iyi gelmiyor hormonları yükseltebiliyor bize merional iğne de verdi belki o yüzden istemiştir klomeni genelde kadınlar kullanıyor ya o yüzden belki hormon takibi gerekebilir dr a güveniyorsan sorun yoktur sonuçta bizden iyi bilirler tabi ama aklında kuşku varsa bi dr daha danışCanım Bize de klomeni 25 gün içip 5 gün ara verecek dedi ve bunu 3 ay devam edecek dedi size doktor neden hormon tahlili yaptıracak dedi acaba klomen değerleri yükseltir diye miaçıkçası bende o konuya çok takılıyorum ama doktor hiç bişe söylemedi hormon baktırma konusunda benimde çok aklım karıştı bir yerden düzeltirken diyet yerden bozmasak bari
Morfoloji dışında sayıbve hızınız ne durumdaydı? Ayrıca hormon yada varikosel gibi bir sorundan mı düşüktü morfolojiniz?İyi akşamlar.
Eşimde morfoloji sorunu (%2) olduğu için doktor vitamin kullanmamızı tavsiye etti. PromenK ve Saraçoğlu'ndan çakşır otu, çoban çökerten ve kirkkilit çayı kullandık. Allah'a şükür vitaminlerin üçüncü kutusunda morfoloji'nin duzeldigini (%9) ve sonrasında hamile kaldığımi öğrendik. İhtiyacı olana uygun fiyata vermeyi dusunuyorum. PromenK 24 adet, prowomen 28 adet kalmıştır. Çaylar bir hafta kullanıldı. Fiyat olarak bu şekilde düşünüyorum: Prowomen 150 TL PromenK 100 TL çaylar 50 TL. Vitaminleri son kullanım tarihi 2022 ve 2023 yılıdır.
Bizim hız problemimiz ve morfoloji %1 var. Sizin bunlar nasıldı acaba ?İyi akşamlar.
Eşimde morfoloji sorunu (%2) olduğu için doktor vitamin kullanmamızı tavsiye etti. PromenK ve Saraçoğlu'ndan çakşır otu, çoban çökerten ve kirkkilit çayı kullandık. Allah'a şükür vitaminlerin üçüncü kutusunda morfoloji'nin duzeldigini (%9) ve sonrasında hamile kaldığımi öğrendik. İhtiyacı olana uygun fiyata vermeyi dusunuyorum. PromenK 24 adet, prowomen 28 adet kalmıştır. Çaylar bir hafta kullanıldı. Fiyat olarak bu şekilde düşünüyorum: Prowomen 150 TL PromenK 100 TL çaylar 50 TL. Vitaminleri son kullanım tarihi 2022 ve 2023 yılıdır.
Olabilir belki ekstra yanında verdiği şeyden kaynaklıdır. Bi problem olsa söylerdi heralde ama ben yine de bi baktırmaya düşünüyorum biraz kullandıktan sonra canımklomen bazısına iyi gelmiyor hormonları yükseltebiliyor bize merional iğne de verdi belki o yüzden istemiştir klomeni genelde kadınlar kullanıyor ya o yüzden belki hormon takibi gerekebilir dr a güveniyorsan sorun yoktur sonuçta bizden iyi bilirler tabi ama aklında kuşku varsa bi dr daha danış
Erkeklere klomen verilme neden nedil
Valla canım araştırdığım kadarıyla östrojen hormonunu bloke edip daha çok testesteron üretimi arttırıyor oda sperm kalitesi ve yapısını güçlendiriyormuş sadece bunları bulabildim konuyla alakalı bi çok doktor veriyormuşErkeklere klomen verilme neden nedir? Dr ne dedi size?
Hareket normaldi morfoloji düşüktü. Hareket %66 morfoloji %2Bizim hız problemimiz ve morfoloji %1 var. Sizin bunlar nasıldı acaba ?
Sayı iyiydi 113 milyon hareket de iyiydi %66 morfoloji düşüktü %2 ultrason ve horman testimiz de normaldiMorfoloji dışında sayıbve hızınız ne durumdaydı? Ayrıca hormon yada varikosel gibi bir sorundan mı düşüktü morfolojiniz?
merhaba sayıda a +b mi 62 idi acaba ?Hareket normaldi morfoloji düşüktü. Hareket %66 morfoloji %2
İleri hareket 66 yerinde hareket 6 hareketsiz 28merhaba sayıda a +b mi 62 idi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?