Egrıcayırdan arısutupropolıs bal polen aldım inşAllah fatdalı olur krılom da cok ıyı bı ılac morfolojı içün ben bı farklısını alcam astalıfe ilk ay işe yaramıstı ama bu ay kullanmadık hareket düşmüş tekrar astalıfe dewamPlusspeed, kirilom qh (omega3) ve 1 haftadır da kestane balı ve keçiboynuzu özü kullanıyorduk. Şimdi de krilom a devam ediyoruz heçiboynuzu özü ve kestane balına da devam ediyorz.
Kestane balı bitince de porolis ve arı sütlü birşey alacağım. Bu arada hareketlilik değişmedi ama morfoloji yükseldi bizde. Umarım bal ve keçiboynuzuyla hareketlilikte iyileşecek.
Sonuclariniz cok guzel yukselmis masallah,umarim guzel haberleride en yakin zamanda verirsin.sadece k.boynuzu kuru ve E vitamini ilemi bu degerlere ulastiniz?bizde 2ayi gecik k.boynuzu kuru yapiyrz ve ilk ay E vit biray ara vererek kullandik.umarim bizdede işe yaramistirKızlar merhaba 2 bucuk senedir bizde uğraşıyoruz morfolojimiz %5 di 20 gğn keçi boynuzu kürü ve pekmezi yedi eşim yanındada e vitamini kullandı bugun test yaptırdı morfoloji %7 olmuş sperm sayısı 76 milyondan 205 milyona çıkmış yerinde hareketli olan spermler %41 den %2 ye düşmüş diğer degerlerdede artış var cok sevindik
Sonuclariniz cok guzel yukselmis masallah,umarim guzel haberleride en yakin zamanda verirsin.sadece k.boynuzu kuru ve E vitamini ilemi bu degerlere ulastiniz?bizde 2ayi gecik k.boynuzu kuru yapiyrz ve ilk ay E vit biray ara vererek kullandik.umarim bizdede işe yaramistir
InsaAllah kuzum ya.bende artik takip falan etmiyrm yumurtlamadir sudur budur...yoruldum artik her ay ayni terane bos beles bekleyis sonu husran.sizde varikosel varmiydi ameliyt falan oldumu esin.ayrica bat nezmn senin.sen benden once vercen gibi mujdeli haberiEvet sadece bu ikisini kullandı eşim ve 20 gün kullanmasına ramen bu kadar artış oldu çok şükür doktora gösterdik cok cok iyi sonuçlar heran gebelik olabilir dedi inşallah sizede faydası olmuştur inşallah en kısa zamanda hayırlı haberleri alırız
InsaAllah kuzum ya.bende artik takip falan etmiyrm yumurtlamadir sudur budur...yoruldum artik her ay ayni terane bos beles bekleyis sonu husran.sizde varikosel varmiydi ameliyt falan oldumu esin.ayrica bat nezmn senin.sen benden once vercen gibi mujdeli haberi
Benim gecen sene bi dusugum var.dahada bekliyrz 2 senedir evliyiz.varikosel yoksa gayet iyi sonuclariniz.takinti yapma sakin.yumurtlama takibi falan yapiyomusun testle veya dr a gidip?Bizde varikosel yok canım bende şimdiye kadar her ay okadar cok bekledim ki bize hep sorun yok bu degerlerle kalman lazım dediler ama allahtan işte olmadı suan zaten hastayım bitsin bakalım yine başladım heveslenmeye siz ne zamandır bekliyorsunuz
Allah Allah sebepsiz infertilite ozaman sizinki.hic gebelik olusmadiysa ve ikinizdede sorun yoksa.kafani dagitacak biseylr bul belki iyi gelir.yas kac buarada canimAnladım bizde 2 bçuk yıldır evliyiz 2 ay yumurta takibi yaptırdım çatlama iğnesi oldum bende hiç bir problem olmadığı halde ondanda bi sonuç alamayınca onuda bıraktım
Hangi ilaclari verdi canim.diger degerler nasil sayi hiz?Bizdeee morfoloji 2 cikti ama sperm sayisina gore normalmis bakalm ilac verdi doktor hayirlisi
Total 100 milyon hiz 25 proxeed plus verdi hizi artirmak icin bakalm canimHangi ilaclari verdi canim.diger degerler nasil sayi hiz?
Evet resmen öyle sebepsiz 24 yaşındayım benAllah Allah sebepsiz infertilite ozaman sizinki.hic gebelik olusmadiysa ve ikinizdede sorun yoksa.kafani dagitacak biseylr bul belki iyi gelir.yas kac buarada canim
Sayiniz gayet iyiymis.bizde kullanmistik proxed hizimiz iyiydi sayiyi arttirmaya calisyrz biz.ins tez zamanda gelir bebeklerimiz artikTotal 100 milyon hiz 25 proxeed plus verdi hizi artirmak icin bakalm canim
Canim benim telaslanma henuz cok gencsin.ben 34 yasindayim umutluyum ben bile:)Evet resmen öyle sebepsiz 24 yaşındayım ben
İnsaAllah canim bu mubarek gunlerde bol bol dua edelim birbirimize olcak insaAllah Allah sabredenlerle beraberdir bakalm bizimde hizi yukseltrsek iyi olacakSayiniz gayet iyiymis.bizde kullanmistik proxed hizimiz iyiydi sayiyi arttirmaya calisyrz biz.ins tez zamanda gelir bebeklerimiz artik
Canim benim telaslanma henuz cok gencsin.ben 34 yasindayim umutluyum ben bile:)
Canim illaki ayni durum bendede var eksiklik hissediyosun acaba diyosun problemmi var tuplerde falan vs ama problem.olmayan insanlarin bile hemen kalamiyolar gebe demekki zamani degil diyorum Allahtan hayirlisini sagliklisini istiyorum birde kafaya cok takiyoruz ondanda olmuyo ah bir cikartsak kafamizdan halbuki bizene Allah olanada olmayanada versin bizede insaAllah